Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
pesten tudtok mondani valami boltot ahol sokfajta kosárcipőt lehet felpróbálni? kezdődik a bajnokság és szétment a cipellőm
-
Kezd már nagyon unalmas lenni ez a lockout... ha elmarad az egész szezon, szomorú leszek.
-
Psychonaut
veterán
NBA.com: Lockout FAQ - mi lesz, ha Lockout lesz, kerdesek, valaszok a tulajdonosok, a jatekosok szempontjabol.
-
válasz
Psychonaut #2492 üzenetére
Az. Ráadásul a bevásárlásokkal így már biztosan káosz lesz, mert annak már menni kellene. Nem tudom, mi lesz, de valahogy úgy érzem, megint legalább az előszezon kimarad.
-
-
Kickass
őstag
nemigazan ertem en ezt, laikus szemmel azt hallotta az ember h 99es csonka szezon es utan az NBA nepszerusege a beka segge alatt volt, a mostani evekben pedig fellendulesrol beszeltek, sot az idei finals 1. meccs talan minden idok legnezettebb meccse volt (ha jol emlekszek, ha nem majd valaki kijavit), akkor egy ilyen lenduletet miert tornek meg egy esetleges egesz eves lockouttal, ugyis lesz megegyezes valamilyen formaban elobb utobb akkor mire jo ez a cirkusz?
szerk.: masik oldalrol azt olvasom az NBA veszteseges pontosabban nyereseg van csak a csapatok kozti elosztas a kis csaptoknak elonytelen, na ezt rakja ossze az ember
-
NBA Lockout
Nem hiszem el... összesen 12 órányi megbeszélés volt a kizárás előtt. Mintha meg se akarnának egyezni. Mi lesz így velünk?
-
diegho
nagyúr
Ha összejön az (újra)keresztelő, a következő szezonban a Lakers 15-ös mezében Metta World Peace fog kifutni a pályára.
Mekkora arc ez az Artest
-
diegho
nagyúr
Tuti új csapatot kezdenek építeni, amibe Ádám talán bele is férne, ha kezdőnek nem is, de a padra simán. Parker-t sem véletlenül cserélik, szerintem egy jövőbeli első körös Draft Picket és még valakit akarnak érte, szerintem az elkövetkezendő 2 évben a Spurs erősen vissza fog esni, annak érdekében, hogy 2-3 év múlva egy fiatal sztárcsapatot építsenek.
-
diegho
nagyúr
Mert? Szerződése van a spanyolokkal, plusz még nem NBA szintű játékos, itt fog maradni spanyolban legalább 1 évet, hogy erősödjön, addig folyamatosan figyelik, akár tanácsokat is adnak neki mit hogyan és majd, ha úgy látják, hogy elérte az NBA szintet, akkor átviszik San Antonio-ba, ott egy nyári felkészülést végignyom a csapattal, ha ott is megfelelően teljesít, akkor ajánlanak neki szerződést, vagy elcserélik.
-
diegho
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2477 üzenetére
Nem semmi, tényleg olyan csapathoz ment, ahol szeretik a nem amcsi playereket is. Talán 1-2 éven belül mehet is a Spursbe, mert nagy átalakítást terveznek, öregszik a mag.
-
bagyulajuve
addikt
grat Hanga Ádámnak
-
diegho
nagyúr
Az mondjuk nem lenne rossz, ha a LAkers elcserélné Gasolt meg Bynumot, Odom-ot sajnálnám, szerintem tökéletes 6. ember.
-
diegho
nagyúr
Ma éjjel draft, de persze előtte nagy keverés lesz. Mindenki mindenkivel cserélne
-
birka1337
tag
-
diegho
nagyúr
Ma eldől lesz-e lockout.
-
Tristis
őstag
Asszem le is töltöm a Barkley - Jordan döntőt
-
válasz
Psychonaut #2463 üzenetére
Most oda kell dörgölőzni, ahol a kupa.
Más. Remélem, nem lesz lockout, unalmas évnek néznénk elébe.
-
Psychonaut
veterán
Top 10 Plays a dontobol, en ugy erzem, itt kicsit a Dallasnak kedveztek, a Miaminak volt meg jopar szep megmozdulasa foleg a masodik meccsen.
-
Kickass
őstag
James temahoz: tobben is megfogalmaztak es a kulcs szerintem is az edzo kerdese, a Jordan osszehasonlitas hulyeseg, azt csak a full vak fanok eroltetik,
teny, Jamesnek nem volt NBA karrierje alatt eddig egy valamire valo edzoje aki jatekugyileg es fejben is osszeszedje, eleinte Kobe is lazadozott PJ ellen nem volt felhotlen a kapcsolatuk aztan meg...
Jordannek is ott volt PJ, Wade-nek Pat Riley, LBJ-t meg olyan vicc emberek probaltak kordaban tartani mint Brown vagy a mostani szezonban Spo, persze h nem osszeszedett fejben meg beszel hulyesegeket mert nincs egy eros karizmatikus edzoje aki helyreteszi, ha ezt megkapja akar mar a kov szezonban meg felerhet a csucsra, ha nem fogja megkapni akkor ugy fog jarni mint Iverson, mondom mindezt ugy h nem vagyok LBJ fan, de mivel az altalam regota favorizalt csapatban jatszik kenytelen vagyok foglalkozni a temavalegyebkent grat a Dallasnak, Kidd es Nowo is megerdemelte hogy felerjen a csucsra en ezt Miami drukkerkent se irigylem toluk, hiszen az en kedvenceimnek mar van mit az ujjukra huzni
es remeljuk azert a jovoben meg lesz egy par, bar kicsit aggaszt hogy Wade-et az elmult 1-2-3 evben eleg sok serules hatraltatta
-
diegho
nagyúr
Pippen hülyeséget nyilatkozott, ezt mindenki tudja. Ha megnézel egy régi Bulls meccset és egy mostani Miami meccset óriási a különbség, de egy LAkers meccsnél is látszik miért nincs sehol James. Mi van pl a LAkersnél, ha Kobe a padon ül. Bekiabál, buzdítja a társakat, a kis embereket is, nem a kezdő ötöst, hanem a sokadik kiegészítőt, ha időkérés van odamegy akár egy-egy emberhez és elmondja mit hogyan, lehordja vagy megdicséri. Mi van Miami-ban? James leül a padra és néz bambán, max, ha Wade csinál valamit akkor szól, de utóbbi időben inkább csak bután néz. Nem mentorálja a kisebb játékosokat, mintha ő egy külön világban élne. Ez pedig nagyon rossz egy csapatnak. Kobe a legutolsó béna balfácánt is buzdítja és feltüzeli és ha dob akár egy kosarat is rögtön megdicséri érte, James erre képtelen. Az is igaz, hogy Kobe több gyűrűt nem fog már nyerni, mert PJ pótolhatatlan lesz a csapatnál és már elfáradt. Amúgy 3 évvel ezelőtt érett be Kobe igazán, amikor megkapta Gasolt maga mellé.
James örök életére, csak a legjobb fizikai adottságokkal megáldott NBA játékos marad, de jelenleg is vannak nála jobbak az NBA-ben és nem kell messze mennie, mert Wade is jobb nála.Ja és az örök igazság a végére: nem attól jó egy játékos, hogy átlagol 30 pontot, hanem attól, hogy a társai átlagát fel tudja tornászni, nem feltétlen passzokkal, hanem mentálisan megerősíti őket, hogy bízzanak magukban. Ebben James a liga legutolsó embere és ez a nagy baj vele. Megint csak Kobe-t tudom mondani példaként, ha nem megy neki érdekes módon a kis embereknek megy, mert beléjük veri azt, hogy igenis meg tudják csinálni. Ezért mondom azt, hogy ha a LAkers egy fiatal tehetséget tudna szerezni, aki olyan adottságokkal van megáldva, mint mondjuk James, Kobe mellett 2-3 év alatt a liga legjobb játékosává válna.
-
válasz
Nyugdíjas #2456 üzenetére
Kerr azt nyilatkozta Pippen után, hogy James inkább Pippen, int Jordan. Ezen kicsit elgondolkodtam és megnéztem pár régi Bulls meccset. Kerr gondolom csak csipkelődésnek szánta, mert bár Pippen amolyan általánosan hasznos emberke volt, nem volt ennyire nagy arca régebben és alázatosabb volt a játékkal szemben - vagy nem figyeltem eléggé.
A lényeg, hogy mégis inkább Kerrnek lehet igaza. Jjordan az a fajta sztár volt, akit bár sokan utáltak, nem lehetett kétségbe vonni, hogy nagyon egyben van, amikor játszik. Talán egyszer Robinson nyilatkozta róla (nem biztos), hogy ha egyszer azt elérnék, hogy ideges legyen vagy ne tudjon koncentrálni, verhető volna (és akkoriban még ki lehetett borulni látványosan is a pályán). Persze volt neki is lökdösődése és idegrohamai, ezt is el kell ismerni.
Nem olvastam az említett cikket, de úgy vélem, Kobe már beérett 1-2 éve és viszi is a csapatot, James viszont még fiatal és ha nem fog fejben fejlődni, nem éri utol Kobe-t sem. Nem lesz egy csapat sem, akik hallgatnak rá, akik a kezére játszanak és akikkel együtt tud élni és akkor megy a süllyesztőbe.
Kár volna, mert tehetsége több van, mint sok másik játékosnak és pazarlás lenne elveszíteni.
-
Tristis
őstag
Hatalmas döntő volt! Iszonyatosan szoros, élvezetes. A Dallas hozta az extrát és ezzel megnyerte a hihetetlen kiélezett párharcot. Extra alatt értem egy 15 pontos come back-et és egy hihetetlen tripla mutatót + Barea. Nagyon élvezetes volt a döntő! Szerintem még a nyáron végignézem egyszer biztosan
Lets go Mavs!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nagyjából az is lesz vele nemsokára, mint Iversonnal, az az érzésem.
Szeretnék elvonatkoztatni attól, hogy egy sportoló milyen ember, és csak a pályán nyújtott teljesitménye alapján megitélni,de James annyira ellenszenves, hogy nem tudom jó szívvel elismerni a tehetségét. Arról nem is beszélve, hogy nála a fejben lévő dolgok a játékára is kihatással vannak. Igy végképp értékelhetetlen a dolog. -
diegho
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #2454 üzenetére
Gondolj bele mi lenne, ha Dirk lenne ilyen képességű, vagy, ha Horry lett volna ilyen képességű, dobott volna 40 pontot per meccs és minden döntő pillanatban bevágta volna a hármast ahogy kell. Tökéletes játékos lett volna. Helyette viszont itt van egy Iverson szindrómás srác, aki nem tud mit kezdeni a tehetségével.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én a kommenteket direkt meg sem néztem (általában nem tudom megállni, hogy ne olvassak az ilyenbe bele, csak érdekesség képpen,de tudom hogy most csak időt venne el az életemből
).
Épp azért néztem amugy ide be, hogy megirjam, annak ellenére, hogy nagyon nem kedvelem az embert, és ugyanez a véleményem, igy leirva nem tudom eldönteni, hogy nem lett-e az irás hangvétele egy kissé túl kemény.
De sajnos hajlok én is arra, hogy nem... Sajnos ez van, fejben nem sikerült összehozni a sztárt, csak minden másban. És ez igy kevés. -
diegho
nagyúr
Mennyei játszótérre van regelve valaki? Felkerült a James-t helyretevő cikk, elolvastam kb a kommentek harmadát, de inkább nem regelek, mert elég komoly véleményem van mr "Yo, The King" James-ről, aki mindenkit elküld a sunyiba, hogy kussoljanak, mert ő akkor is mindenki felett áll. Szánalmas. Vállalja fel a vereséget, ha ő a király, akkor most mutassa meg, hogy igazi vezér, mondja azt, hogy bocs srácok tényleg én nem voltam eléggé koncentrált és rajtam múlott. Valaki írta, hogy a 0-4 után Bryant nem küldött el senkit a fenébe, holott őket is kritizálták, nem kicsit. Na ettől lesz Bryant mindig is sokkal jobb ember és vezér!, mint James. Tavaly is Bryant-nek volt pár nagyon gáz meccse a playoff-ban, a döntőben is. Felvállalta, hogy szar volt? Fel. James a legjobb játékos lehetne, ha lenne benne némi alázat és értelem, de amíg valaki nem veri ezeket belé, addig semmit nem fog nyerni, legalábbis önerőből nem, mert lehet Wade fog neki nyerni egy gyűrűt, de James magától nem és ezért nem lesz ő sosem a király. Abban pedig nem vagyok biztos, hogy James sokáig lesz a Miami-ban, mert egyre több az ellendrukkerük és ő pedig egyre kevesebbet mutat abból, amit tud. Wade is meg fogja unni azt, hogy ő sztároltatja magát és amikor szart nem csinál a pályán, akkor nem vállalja fel, hanem csak elküldi a szurkolókat a fenébe. Mi lenne, ha Wade nyerne neki egy gyűrűt? Mindenkit élőben küldene az anyjába, hogy nesztek megcsináltam? Vicc ez az ember.
-
Vááá, nagyon nagy döntő volt. Első gyűrű és ráadásul iylen harcban. Le a kalappal, megy is a classics közé.
-
stvnppp
senior tag
De jó kis döntő volt!!! Mindkét csapat jól játszott, de szerintem a Mavs most jobban megérdemelte. Kicsit azért sajnálom, hogy nem lett belőle 7 meccs. De nem baj, ezt a hatot is tuti vissza fogom nézni a nyáron...
-
Psychonaut
veterán
MAVS!
-
vallas
őstag
-
diegho
nagyúr
Megérdemelték.
-
vallas
őstag
Mi vagyunk... Mi vagyunk a BAJNOKOK!!!! DALLAS!!!!!
DIRK MVP
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na, lássuk azt a németet!
-
vallas
őstag
Babonából, megint csak a második félidőt nézem meg...
1-3 t végig néztem Bukta, a többit félidőtől, és win....
-
vallas
őstag
Legyen már hajnal!!!
-
vallas
őstag
-
Kickass
őstag
hmmm, mondanám hogy egyszer volt budán kutyavásár (mivel ilyen dobószázalékot a Mavs eddig nem tudott nyujtani) de majd meglátjuk, 7 meccset tippelek de hogy ki lesz a győztes....
-
diegho
nagyúr
válasz
Psychonaut #2434 üzenetére
Bejött.
-
Tristis
őstag
Szerintem éppen azért van esélye gyűrűt nyerni a Miaminak, mert a James gyerek passzol...
-
vallas
őstag
Remélem, ma elsülnek a kezek Dallasi oldalról, és James hozza a múltkori formáját...
-
diegho
nagyúr
Ez 4:2 lesz annak a csapatnak aki a ma estit nyeri.
-
Psychonaut
veterán
Szoros meccs volt ez is, de csak behuztak valahogy. Kis koszonet azert Wadenek is jar az utolso tamadasert. Miamiba azert csak 3-2-vel kellene menni, mert kulonben szinte lehetetlen dolga lesz a Dallasnak.
-
A Bullsnál még azt mondtam, hogy két sztárt kell kivenni a sorból és verhető a Heat, de a Dallas megmutatta, hogy ha Jamest tudják védeni, az is elegendő lehet. Wade azért elég jól szórt... bár az utolsót pont elbaltázta.
-
vallas
őstag
Hajnalban Beat Miami!
-
diegho
nagyúr
Amit eddig pályafutásuk során láttunk tőlük, az alapján Wade>James és én egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy ez akár egy egyenlőségjellé változzon, a megfordulásra, pedig 1% alatt adnék. Jordan James összehasonlítás pedig butaság, James elég sok döntő pillanatot ront és le lehet úgy védeni, hogy ne dobjon 20-at, láttuk ezt sokszor már idén is, de Jordant nem lehetett úgy lefogni, hogy ne dobjon 20-at és ő védekezett is. James-nek még fejlődnie kell ahhoz, hogy egyáltalán alapja legyen az összehasonlításnak, de le merem fogadni, hogy hamarosan jönni fog egy olyan fiatal a ligába, aki hasonlóan jó lesz a játék minden elemében, mint Jordan volt. (tudatos nevelés meghozza a gyümölcsét)
-
Psychonaut
veterán
Aha, Game 2-ben is jol dobott fontos pillanatokban...ja, varj, nem. Szoval ha van rajta vedelem, o sem maga az Isten. Ha sikerul tempokba kenyszeriteni, akkor maris meglatszik, hogy bizony ember o is, meg ha tehetsegesebb is, mint a legtobben a ligabol.
Azert en sem erzem ugy, hogy Jordannel jobb jatekos lenne. Annyival nem jobb tamado, amennyivel gyengebb vedo es csapatjatekos. Jo, most Wade-el egyutt jol elpasszolgatnak, de azert az azelotti stilusa...hat az onzo enyhe kifejezes lenne ra.
Sajnalom ezt a Game 3-t, azert hozhatta volna a Dallas. Na, sebaj, majd a kovetkezon remelem jobbak lesznek, es nem egy Chris Bosh nyeri meg a jatekot a Miaminak.
-
Ez mind igaz. Viszont ahogy említetted is, most más idők fújnak. Most csapatok tudnak nyerni és nem egyének. Hogy ez jobb vagy sem, most kiderül a döntőn. Ha mindhárom sztár fent van és jól játszik, akkor Chalmers pontjai (talán őt tudnám kiemelni még) már nem annyira számítanak, de ahogy a Bulls ellen is láttuk, ki lehet védekezni őket - pont azért, mert egyéni játékok vannak.
Persze Jordant sem kell félteni és túlmisztifikálni, mert ő sem szent (például hasonlóan adta elő magát mint Pippen, amikor Krause-ról beszélt a HoF beavatáson), voltak hülyeségei. Simán az is lehet, hogy manapság azért szúrja jobban az ember szemét egy James-féle stílus, mert már megszoktuk, hogy már nem így játszanak manapság (lehet, hogy egy Robinson típusú centert se kedvelnénk vagy egy újabb Kempet, ki tudja). Mindenesetre akár felér hasonló magasságokba, akár nem, most még Pippen kijelentése szerintem nem időszerű.
-
ben11
őstag
Mindig ez az önzőséggel jöttök, amikor ez nem az. Ha olyan helyzet van, akkor passzol, ha olyan akkor meg megpróbálja egyedül. Képzeld el azt, hogy rajtad kívül 4 olyan játékos van fent a pályán akik úgy néznek ki mint akik maguk alá csináltak (márpedig ez gyakran jellemző rájuk), viszont te tisztában vagy a saját képességeiddel és rendelkezel kellő magabiztossággal, hogy ha kell akkor el merd vállalni a dobást..
Heat-ből elég kevés stabilan jól teljesítő ember van meglátásom szerint.
Ahogy mondod is..
Most akkor odaadod egy remegő kezűnek, vagy megpróbálod magad? Márpedig azért James igen szép százalékkal dob fontos pillanatokban.
Ok, persze lehet mondani hogy ott van Wade, de miket produkált az elmúlt meccseken..Borzalmas miket művelt, most a 2-on megrázta végre magát, de azért az önbizalom hiányzik ott rendesen. -
Értem, hogy manapság nem annyira a sztárok a jellemzőek, hanem a csapatok 1-1 tehetséggel és erős kispaddal, lehetőleg. No de itt most időtől függetlenül mondta azt, amit mondott. Jordan úgy volt sztár, hogy közben kb. a legjobb all-around játékos volt. Védekezőként is egy rakás elsőség és támadóként szintén a lista élén tanyázott. Szerintem nincs túlmisztifikálva.
Persze James csak 26, de nem érzem idén, hogy fejlődött volna. Leginkább stagnál, ha pozitív akarok lenni. Mindemellett James nagyon tud passzolni, ha akar, csakhogy sokszor nem akar, mert önző. Nem tudom, nagy koponya Pippen, meg nyilván jobban ért hozzá, de a beszélgetést hallgatva a szakértők se tudták hová tenni a kijelentését.
"Márpedig ha most a Miami megnyeri meg ezt a döntőt, egy hasonló korszak köszönthet be.."
ez igaz, Jordan 28 volt, amikor először meggyűrűzték.
Egy újabb triumvirátus?
Mégis visszatérünk a kevés sztár elvhez? az a baj, hogy akkoriban egy PJ vagy Kerr ugyanúgy ott csücsültek a padon, viszont most a Heat-ből elég kevés stabilan jól teljesítő ember van meglátásom szerint.
-
ben11
őstag
Én meg teljesen egyetértek az öreg Scottie-val!
Jordan kimagaslott de azóta a mezőny sokkal kiegyenlítettebb lett. Kicsit túl van misztifikálva az egész Jordan jelenség..Na meg kinek mennyi gyűrűje van?
Azért neki is eltartott egy darabig az első megszerzése, hiába szerzett már közben MVP címet, alá is kellett egy normális csapat..
Márpedig ha most a Miami megnyeri meg ezt a döntőt, egy hasonló korszak köszönthet be.. -
Izgalmas a döntő, szerencsére egyik oldalon sincs nagy verés kilátásban. A Dallas szimpatikusabb számomra, de hát ezt mindenki tudja.
Az viszont még mindig fáj, hogy pont Pippen mond ilyeneket (tudom, régi ügy, de kicsit kiestem az eseményekből):
"Michael Jordan is probably the greatest scorer to ever play in the game, but I may go as far to say LeBron James is probably the greatest player to ever play the game."
Azért ezen elég sokan felszisszentek, amikor megírták/elhangzott. Én természetesen nem így látom. Jordan olyannyira tudta motiválni a többieket, ahogy James nem igazán. emlékezzünk a flu-game-re vagy más példákra. És véletlenül kifelejti, hogy Jordan a védekezésben is klasszis volt. James? Hát... Nem tudom, Pippen milyen memóriazavarban szenved, de nem helytálló szerintem ez a duma.
Na meg kinek mennyi gyűrűje van?
-
vallas
őstag
Ejj ejj, nem ezt vártam...
csak tudnám, miért dob a kispad ilyen gyatrán...
De majd a 4. meccsen robbantunk
Amúgy szerintem érik a 7 meccses döntő
-
Kickass
őstag
na, ugy latszik a sracok vegre komolyan veszik a dolgot, kemeny kuzdelem
a kovetkezot viszont sanszos bukjuk
-
Tristis
őstag
válasz
Psychonaut #2414 üzenetére
Fantasztikus a döntő eddig. Nagyon tetszett mind a két meccs és végigizgultam még úgy is holdfáradtan, hogy alig értem haza a munkából. Itt Washington környékén is, akivel eddig beszéltem, mindenki Dallasnak szurkol. Fantasztikus a párharc!
-
Psychonaut
veterán
Sracok, ez a Game 2 mi meccs volt mar? Hihetetlen, igazabol kb. a meccs vegeig azt mondtam volna, hogy a Miami nyer. Aztan az a 15 pont, es Nowo egyenlito layupja...szep menet volt. 93-90-nel mar orultem a fejemnek, a gyoztes pont pedig...hat, nagyszeru meccs volt, na.
Mondjuk Kidd nem tudom mire gondolt 93-90-nel a bedobaskor, de hogy nem a jatekra, az biztos...ilyen amator hibat azert nem szokas veteni. Vegulis szerencsere nem lett belole gond.
UI: a Miami viszont hatalmas showt nyomott a hazai kozonsegnek, csak kapkodtam a fejemet a zsakok es putbackek lattan.
-
ben11
őstag
Nekem ezt a meccset a Miami nyerte. Nem számít, hogy mi lett a vége.
-
Nyugdíjas
nagyúr
in ya face, or what?
-
vallas
őstag
Hát ez hihetetlen volt, nem fogadtam volna a 7 percbe, hogy nyerünk, de valahogy kikapartuk...
-
diegho
nagyúr
Gyönyörű!!!!
A Mavs-nek szorítok, amiben egy német a húzóember... úristen!
-
Kickass
őstag
2 pontos vereseg mindezt 15pontos forbol bemutatva...lehet meglesz a het meccs?
-
vallas
őstag
Na remélem ma behúzzuk!
Korai kelés lesz, még jó hogy holnap péntek!
-
Kickass
őstag
-
Kickass
őstag
na az elso megvan mar csak 3 kell, vajon a Mavs tenyleg a Miamiba tarto gepen maradt?
-
diegho
nagyúr
[link] ezt nézzétek meg 1:55-nél jön a lényeg
ezt a filmet meg kell néznem, de szigorúan csakis eredeti nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest