- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sorry, nem megbízható forrást néztem.
Iverson tudna jó lenni szerintem. Bár lehet, hogy nem öreget kéne venni, hanem akkor egy olyan fiatalt, aki megérhet szintén 6 évet. Persze meg kell várni míg ez-az szabad ügynök lesz, és az első évben még úgy sem kötelező a gyűrű. Kíváncsi leszek mi lesz nálunk a Boston-nál otthon. Nate-ért cserébe jó lenne egy center pl.
-
-
diegho
nagyúr
Olvastam NSO-n minden arról beszél, hogy ott többet kapna és ezért oda megy, hát bizony nagyon nem így van. Bármennyit is kap nem a pénz fog dönteni, hanem az, hogy hol tud több időt tölteni a beteg lányával, ezért is jött el a Jazz-ből, mert Utah-ból nem tudott mindig eljárni a kórházba hozzá.
-
Tristis
őstag
Derek Fisher már ment is a Miami-ba. Én Iverson-t többre tartom, de ez kezd nagyon komolyan kinézni.
-
diegho
nagyúr
Átfutottam a free agent listát, hogy kik lehetnek még a Bulls, Cavs, NY esetleges igazolásai, top játékosok már nincsenek, csak volt top játékosok, de azért 10-15 pontos átlagot hozni tudó kiegészítőkből még elég szépen vannak és egész jó csapatokat lehet még építeni 1 öregebb (Iverson, Jefferson, Shaq, T-Mac) "sztár" egy jelenlegi top játékos és 4-5 jó 10-15 pontot tudó emberből, tehát a Bulls a Cavs és a NY is tud még elég erős csapatot csinálni, főleg a Bulls, ott jelenleg két kiemelkedő ember is van és úgy néz ki Reddick-is mehet hozzájuk.
-
kobe24
tag
A chicago meg elvileg meg akarja szerezni iguodala-t egy deng+t. gibson+draft pick csomaggal. Hát ha ez összejön akkor lesz félnivalója a miaminak
Reddick-nek meg ajánlottak egy szerződést, plusz még ott van korver, két ilyen távoli dobóval pedig készen vannak a következő szezonra (persze csak ha az iguodala csere valóban létrejön).
-
diegho
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #1583 üzenetére
Nem igazán ismerem a Miami edzőjét, de nagyon nagy feladat vár rá, ráadásul ha nem sikerül használható kiegészítő embereket szerezni és a 3 nagyból egy megsérül, akkor vége lesz a csapatnak. Nagyon nagyot kockáztattak, én James-t nem vittem volna oda. Bosh Wade és 3 jó kiegészítő, plusz egy jó 6. ember jobb megoldás lett volna, ráadásul nekünk nézőknek is izgalmasabb lett volna egy Bosh Wade és egy James Boozer, vagy James Amare páros csatáját nézni az Orlandóval és a Bostonnal, megoszlott volna a figyelem, 4 nagy csapat lett volna keleten, sokkal izgalmasabb lett volna a playoff.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1577 üzenetére
Örökké gyűlöltem az olyan csapatokat ahol igy agyon vannak sztárolva emberek. A Fakersel is ez a bajom. Kamu az egész. Nem birom a sportban a magamutogatst, a "bohóckodást". Nekem ezért is kedvencem a Boston, azok javarészt csendesebb gyerekek (Sheed egy kicsit balhés az igaz
). Jamest is ezért nem szerettem soha, most sem kedveltette meg magát velem ezzel az ESPN-es marháskodásával.
Ja, és visszatérve, amit diegho emlitett. Ha ebből nem sikerült csapatot összehozni Miamiban akkor tényleg elkalapálja őket a Celtics. Főleg, hogy a Big Three nevet is lenyúlták
-
diegho
nagyúr
Nézzük csak kik akarhatnak még Miami-ba menni gyűrűért olcsón:
Iverson
Jefferson
T-Mac
Redd
CryptoNate
Stojakovic
Finley
Fisher
ShaqAzért belőlük is lehetne jó csapatot összerakni. Iverson, Wade, Bosh, James, Shaq kezdő ötös?
Padon figyelne: Jefferson, Nate, Stojakovic, Finley
-
diegho
nagyúr
Ez szép és jó, DE! itt három sztárról van szó, akik közül egy valaki (james) nem igazán csapatjátékos, ezért kell egy kemény edző, aki a nyáron megtanítja csapatban játszani, mert James még egyszer sem kapott igazi sztár partnert, nem tudja milyen az amikor másokra is számíthat, ha ezt meg tudja tanulni, akkor ők a bajnokok, ha nem akkor a Celtics agyonveri őket a keleti döntőben.
-
Ifju
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik.
A Jordan-Rodman-Pippen hármas, majd a Kobe-Shaq páros óta csak egy-egy karakter nyerte el a tetszésem...Arra viszont kíváncsi leszek, mennyivel és hogyan változik a pontátlaguk, hiszen hárman aligha fognak stabil 85-90 pontot szórni... De ha igen, akkor látványorgiában lesz részünk :-)
-
kobe24
tag
válasz
Tristis #1574 üzenetére
A miami-ban hamarabb fog elöregedni a három nagy sztár, mint mondjuk orlandoban howard
De amúgy kihagytad a portlandet, akik azért nem lesznek gyengék jövőre, persze ha elkerülné őket végre a sok sérülés, az oklahoma city meg már most is megmutatta, hogy komolyan kell velük számolni. Meg még ott lesz a chicago, milwaukee, vagy atlanta akik beleszólhatnak.
Amúgy megtörtént a nagy hármas bemutatása
-
Tristis
őstag
Igaz-igaz, elnézést el is felejtettem a 2006-os gyűrűt. Bár jobban örültem volna, hogyha Wade megy Bostonba, de hosszú távon biztosan ütőképesebb ez a felállás, sőt...
Hat évük van, ha a 2. évre megtalálják a megfelelő csapattársakat a megváltó kegyelmezzen az NBA csapatainak, mert nem sok esélyük lesz. Ha még nem is lesznek a következő évben bajnokok - amire már most nagy esély van - a következő évre a Boston elöregszik ugyanúgy, mint a Dallas, a San Antonio és a Magic is és Kobe is. Stoudemire elment Phoenixből, az Oklahoma meg még fiatal egy kicsit. Nem nagyon látok méltó riválist ellenük, bár a most következő szezonban utoljára megpróbálhatja a Boston és a Lakers is elhódítani a címet, de két év múlva nem sok esélyük lesz. Hosszú uralkodási időszakot jósolok 3-4 gyűrűvel ha nem lesz komoly sérülés. -
Tristis
őstag
Hát-hát, azt hiszem megvan az új szupercsapat, bárki is jön majd még hozzájuk. Ezzel három emberrel úgy is elérték azt, hogy 60-70%-os fizuért odamenjenek félklasszis játékosok, mert gyűrűt szeretnének. Szerintem kiváló taktika ezt így megvalósítani. Végre Wade-nek is áll a gyűrű...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Viszont Jermaine O'Neal jól fog jönni a Celticsnek. valamit kezdeni kell ott Center fronton, mert ebben a szezonban ott kell megfogni a a Miami-t. Allen, és Pierce eléggé izzadni fog James, és Wade ellen. Én aszondom Garnett megfogja azt a hínárhajú Bosh-t
Izgalmas egy szezon lesz. A miami jól odatett ezzel a hármassal.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért ez a Miami húzós lett
-
Kickass
őstag
ne bassz nem neztem hireket
pfffej, kene meg egy jo iranyito meg egy ket jobb csereember es garantalt gyuru, lassan Miami egyenlo Team USA
eddig is PO-ban voltak egyebkent egy gyenge csapattal, kivancsi leszek a Morning Hrdaway Rony Seikaly (igy kell irni?
) korszak ota tetszik a Miami remelem megint a csucsra jutnak
-
válasz
Kickass #1561 üzenetére
Azta... elment Miami-ba.
Milyen csapat lesz ott? Wade, Bosh, James... meg is a triumvirátus. Szép évadot futhatnak, csak James-t rá kell venni, hogy ne "önzőzzön".
A Bulls meg úgy tűnik, hoppon maradt, mert Wade, majd James volt a nagy esélyes jelölt. Azért Boozernek örülök és remélem a sok pénzből beszereznek még valakit.
-
Kickass
őstag
-
LeBron fütyül, az ESPN táncol
Sztem a Knicksben folytatja a következő szezontól. -
-
Kickass
őstag
ahhoz azert meg kellene par hasznos igazolas
nem artana kezdeniuk egy valamire valo iranyitoval
annak viszont orulok, hogy ved maradt, Bosh-t meg meglatjuk remelem a kanadai zord idobol a Miami Beachre jutva kicsit a jatekkedve is felviragzikstevve: ez teljesen szubjektiv velemeny de en Jamest nem tudom elkepzelni egy csapatban Boozerrel, egy Amare-James duot annal inkabb NY-ban
-
diegho
nagyúr
Boozer Chicago-ba ment.
-
diegho
nagyúr
Bosh és Wade a Miamiban
na végre Wade kap egy társat akivel újra gyűrűt szerezhet.
-
Csak nem... de mondjuk már idegesítő ez a szüttyögés. Wade és Bosh kiesett a Bulls számára, úgy tűnik, szóval most akkor már oda menjen James, mert baj lesz.
Illidan:
Miért, a Jordan-Pippen utáni Bulls hol volt sokáig? a rájátszás közelébe se jutottak. Most talán már az első körre általában esélyesek, csak ne lenne ennyire nagy a mozgás a csapatban. James akár az első körön is tovább vihetné őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest