- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
Ez valami hihetetlen, h mikor lehetoseg lene megfogni a Bostont, kikapunk a ligautolsoktol.....
-
Tristis
őstag
Ismerem a szavaid, tudom hogy csak keserédes humor volt a részedről semmi több.
-
Kickass
őstag
na meg a vegen meglesz nekunk a keleti 2. hely
-
Tristis
őstag
Csak azért, mert rosszul teljesít a kedvenc csapatom, másnak szurkolni...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Komolyan mondom, ha igy folytatja a Boston kénytelen leszek a Bullsnak drukkolni a PO-ban. Lassan oda jutunk, hogy be se jutnak
-
Psychonaut
veterán
Na akkor nem lesz Playoff...
-
Psychonaut
veterán
Erre a meccsre nem igazán tudok mit mondani. Egyrészt csodálatos volt, az egész csapat a 3 évvel ezelőtti önmagát idézte, mikor még a liga élcsapatai között volt, másrészt...mégiscsak egy L betű lett a vége.
De nagyon szép volt, na. Nash még mindig tud csak nem 50 percig, ez egyértelműen kiderült a meccsből. -
Tristis
őstag
Jó lenne ha tényleg maradna Green a Boston-nál. Center-t úgy is cserélünk, mert ez a Kristic gyerek ez kuka
Kevin Love-ért a kezem odaadnám. Kemény kis hármas lenne a jövőre nézve... Nem tudom Love hogy állapodott meg a többiekkel. Sajnos Rondo gyengélkedése sorsdöntő lehet a csapat pozitív értékelése szempontjából...
-
Psychonaut
veterán
Gay kiesett a szezon további részére, ez még akár jól is jöhet. Tudom, nem szép dolog a káröröm, de ha ezen múlik a Phoenix bejutása...
-
ben11
őstag
Azért Davist szívesen felpofoznál..Már ha lennek akkora mint pl Shaq..
Rohadt nagy gáz volt ahogy feldobta magát, menjen el akkor focizni ha ez megy neki.. -
Tristis
őstag
Annak nagyon örülök, hogy ponterős játékosok jöttek (főként Green) a csapathoz, de ahogy Kristic hullámzik védekezésben az nem egyszerű. Az külön probléma, hogy a gyenge közepes és a borzalmas között hullámzik. Nagyon kelleni fog legalább az egyik O'Neal. Jermaine viszont amikor játszott, akkor is sovány volt. Glen Davis jó lehet palánk alatt, de max 15-20 percig. Még mindig jelentem visszasírom Erden-t....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1883 üzenetére
Perszehogyaz. Rémesen unszimpatikus egy forma.
-
Psychonaut
veterán
Mindig is mondtam én, hogy egy kis k*csög ez a Griffin. Mit össze hisztizett azon a befújt támadón...
Na mindegy, sikerült hozni a kötelezőt, 10. hely megvan, irány a hajrá. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis #1881 üzenetére
Hozta Big Baby
Komolyan, itt tart a Boston, hogy ő a kulcsember... Gondoltad volna ezt egy éve? Mert én nem. Azt sejtettem, hogy ezzel a szorgalommal, és akarással lesz valami az emberből. Nade azért...Viszont ha nézted, hogy 40 pont körül rángatott be a pad, akkor én aszondom ez Rivers papa taktikája idénre, és milyen jól is elsülhet ez. alig várom...
Mindenesetre régen néztem ilyen izgalmas meccset...
-
Tristis
őstag
Honnan hoztuk a meccset Te jó ég!
Hihetetlen, hogy még ilyen formával is lehetünk elsők, már csak 14 meccs, fel kell kötni a gatyót.Go Celtics!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát én besírok. Mi folyik ott Bostonban?
-
Tristis
őstag
Egy kis negatív szurkolás, rosszul áll a Chicago
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1873 üzenetére
Óhogyne
Tény, hogy leesik az állam, mit követ le a Bulls idén. Az az egyetlen bajom velük, hogy egy conference a Bostonnal, különben ők lennének a másik kedvencem. Mondjuk borzalmasn néz ki ez a Noah gyerek,de nem ez számit. Nameg Kristic óta átértékeltem a borzalmasan festő játékos fogalmát magamban
-
ben11
őstag
Durva, hogy a Bulls mit odarak itt az alapszakasz finishben..
-
-
Tristis
őstag
Én nem hiszem, hogy az év elején bárki azon gondolkodott, hogy ki-mennyit lesz sérült. Maximum volt egy faktor, amivel számoltak, de West esetében ez a dolog is nagyon sántít. West játékot sokkal többre tartom, mint Robinson-ét, a fizujukon is látszik a csere. Nagyon kellene West, mert Rondo nem bír egyedül minden meccset végigjátszani, ahogy ez látszik a teljesítményén is. Arról nem is beszélve, hogy ki fogja-e heverni Perk távozását. Szerintem rajta látszik meg a legjobban a dolog.
Sajnálom a Phoenix-et, de ez a playoff úgy néz ki nem lesz meg. Portland nagyon bekeményített. Keleten az Indiana hajrázik nagyon tisztességesen, és hamarosan beszélhetünk egy 76ers 6. helyről is. Érdekesen alakul. Nehéz előre jósolni. Én a chemistry-t a Dallasnál látom a legjobbnak jelenleg, így ők talán a legesélyesebbek a végső győzelemre, vesztett meccsek ide vagy oda. Persze ezek az esélyek napról-napra változnak.
Izgalmasan várjuk a ma éjszakai meccseket!
-
kobe24
tag
válasz
Nyugdíjas #1862 üzenetére
Amúgy tisztába vagyok ezekkel a fizetési dolgokkal, és shaq-nek nem is nagyon tudott volna többet ajánlani a Boston. Plusz ez egy sport, itt a teljesítményre adják a pénzt, nem pedig korra
. West szerintem is jó játékos lenne, de ahogy írtam is, 8 meccsen lépett pályára, azzal pedig nem sokat segít a Bostonon, hogy a pálya széléről nézi a meccseket, persze nem hibáztatom amiért sérült.
A Chicago átvette a keleti első helyet, ha ez így marad a szezon végéig, akkor nagy sanszuk lesz, hogy elmenetelnek a döntőbe
-
Brian_RL
aktív tag
Sziasztok!
Kosárlabdát szeretnénk venni pár haverral. Hétvégi dobálásra, szánjuk, nem vagyunk profik. Milyen labdát érdemes venni? Nem akarunk nagyon drágát, de azért gagyit se. Van ötletetek?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Pont azért kellene neki többet keresni, mert már régóta játszik.
Westel meg semmi baj nincsen egy fokkal sem rosszabb, mint mondjuk Shannon Brown aki idényenként huz egy darab 360 dunkot aztán ennyire futja neki. Befér a rosterbe ő is, készpássz.
Tristis: Jutiseszembe, ha olvasgattok a fizetésekről, meg hogy mi alapján jönnek ezeka számok ki, könnyen kiderül, hogy annál sokkal-sokkal bonyolultabb a szitu, mint, hogy ki mit érdemel (ne). Mert Kobe is Kobe,de nem érdemel meg egy ujoncokból álló csapatnyi fizetést. Vagyis tegyük fel, megérdemli, mert hihetetlen sztár,de azért nem arányos. Nah, értitek...
-
ben11
őstag
Hah!
Spurst 30-cal küldtük az öltözőbe! -
Psychonaut
veterán
A legutóbbi két meccsen nagyszerű képet kaptunk arról, hogy mire képes a Phoenix Nash (és Frye) nélkül. Körülbelül semmire. De cserébe ismét megvan a 10. hely, és egyre távolibb a Playoff. Nagyszerű.
-
kobe24
tag
válasz
Tristis #1856 üzenetére
Shaq és West alulfizetett? Shaq már 39 éves, és kihagyta eddig az idény felét, szóval nem olyan kevés az. West majdnem ugyanaz, 8 meccsen lépett pályára, ha játszani is tudna, akkor persze lehetne mondani, hogy alulfizetett, de így... A többivel viszont egyetértek, bár davis úgy érzem a nyáron fog kapni egy jó kis szerződést.
-
Tristis
őstag
Nem tudom, ismeritek-e az oldalt: HoopsHype
NBA játékosok fizetését árulja el nekünk és ahogy látom elég naprakész.Boston-t nézegettem főként (persze mást is), de azért szembetűnő, hogy pl. Glen Davis, Shaquille O'Neal vagy Delonte West szerintem mennyire alulfizetett, míg Jermaine O'Neal és Avery Bradley mennyire túlfizetett. Itt lehet megnézni, hogy valójában mekkora költségcsökkentés is volt a cserék tömkelege. Green nagyon jó lehet, mert még sokáig nem kereshet annyit, mint a mai sztárok a fizetési ráták miatt. Igazi csemege böngészni ezt az oldalt. ;-)
Szerk.:
Semih Erden azért ezért a pénzért maradhatott volna igazán...
$788,872 -
Tristis
őstag
Tom Thibodeau azért nagyon szépen megalkotta már a csapatát az első évben. Fantasztikus edzőpályafutást jósolok neki!
A végén még elviszik az alapszakaszt is.
-
Psychonaut
veterán
Hát ez nem volt szép ez ellen a Denver ellen. Megérdemelten nyertek, azt nem vitatom.
-
Kickass
őstag
csapattemetes kozbe azert elvertuk a joformaban levo Lakerst, ideje volt, fck yea
-
ben11
őstag
A kis Clippers hogy odatette Bostonban!
-
Tristis
őstag
Azt hiszem kicsit kárörvendő vagyok...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na kinek van ma születésnapja?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Tristis #1844 üzenetére
Én is reménykedek egy Playoffban, de ha be is jutnak, akkor a San Antonio nagyon csúnyán elkeni őket az első körben. Én legalábbis utóbbi idei teljesítménye alapján a leghalványabb esélyt sem látom arra, hogy a Suns továbbjusson. Na meg még a bejutás sem biztos, még mindig meg kéne előzni a Grizzliest, bár már nem sok a különbség.
Azt remélem, hogy nyáron elengedik Nasht, ő meg elmegy valahova nyerni egy gyűrűt, már körülbelül 6 éve kijárna neki.
-
Tristis
őstag
válasz
Psychonaut #1842 üzenetére
Szerintem jó lett az új Phoenix és simán bejuthattok a playoff-ba. Én nagyon szurkolok nektek, mert rendíkvül szimpatikus csapat
Egyébként visszatérve magára a meccsre, abszolút nem játszott rosszul a Phoenix, egész egyszerűen aznap a Boston bármelyik csapatot elverte volna csúnyán. Mindenki kifoghat egy ilyen napot... Hajrá Phoenix! -
Kickass
őstag
Nagyon remélem, h ha playoff bukta lesz, Spoelstra eltakarodik a vérbe, Boshal kézenfogva....minek kellett egyáltalán oda vinni? hercegnő....
-
Kickass
őstag
nah bevasaroltuk Bibbyt, kivancsi leszek....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1835 üzenetére
Figyejjmá férfi... Itt van baj. Ebből már akkor se tud még a Boston se kikapni, ha Davis van egyedül fent
-
Tristis
őstag
Látom megy a huncutkodás, na majd holnap meglátájuk!
Most kezdik....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1835 üzenetére
Biztosan nem is fogom.
DE a Boston már csak ilyen. Bárkit meg tudnak verni,de simán kikapnak a Timberwolvestól is -
Nyugdíjas
nagyúr
Be kell ismernem, minden ellenérzésem és egyéb ellenére,de ez a kis csöves Rose nagyon jó
-
Psychonaut
veterán
Piszok nagy mázli volt ez a győzelem a Nets ellen. Megérdemelték volna a győzelmet.
Fryenak sokat köszönhet a csapat, nélküle sehol sem lennének most, nemhogy rájátszásközelben. Gortat meg nagyon sokat fejlődött mióta Phoenixben játszik, 18 meccsen 11 dupla-dupla a padról, nem semmi. -
Kickass
őstag
megint bukunk a NY ellen, remek
-
ben11
őstag
Nem kell félteni a heat-et, bajnokok lesznek!
Most nézem, szegény TMac mit össze szenved Detroitban..Eléggé sajnálom.. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis #1819 üzenetére
Psssztttt
Nekem is titkolt álmom, hogy jövőre Rondoval egy csapatban láthassam Howardot. Abból lennénak csak az igazi 30pont, 15 assistokMost All-Staron volt egy ideig fent az a csapat ami a legcsodásabb lenne (Rondo-Allen-Pierce-Garnett-Howard). De én ezt csak nagyon halkan merem mondani. De szép is lenne pedig...
(Főleg hogy a cimborák előtt nem beszélhetek erről, mert mindenki utálja Howardot
)
-
Tristis
őstag
Egyre jobban úgy érzem, hogy kezdem érteni a Boston gondolkodását. A Magic-et nem tartják annyira erős ellenfélnek, így nyugodtan gyengülhetnek Center poszton, a többiek ellen pedig elég az, ami van. West nagyon jó csereirányító lesz hosszú távra. Hoztak egy energia bomba fiatal srácot az öregek mellé. De miért pont most? Nem hiszem, hogy Perkins akarta volna, hiszen itt kapta a gyűrűjét+ a Boston az tényleg egy család és itt van a világ legjobb edzője (soso Popivic). Úgy akarták gyengíteni a keretet finoman, hogy többet pihenhessenek az öregek egy kicsit, növekedjen némileg a ponterősség, több helye legyen Wafernek, DE ami a legfontosabb, szerintem spórolni akarnak a következő szezonokra. Én nem tartom kizártnak, hogy ha a Magic elbukik ismét (az edző miatt nagyrészt) a rájátszásban, akkor egyre inkább fog Howard kifelé tekingetni. Egy Rondo-val egy csapatban lenni pedig egy ilyen centernek maga lehet az álom! Én valami ilyesmit szimatolok... Spórolás is van benne, de hosszú távra történő tervezés is. Green-nel még ki tudják húzni ezzel a kerettel a következő évet az öregedés ellenére is. Vagy valami ilyesmi...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1817 üzenetére
elég huszáros megoldás volt
-
Kickass
őstag
válasz
Psychonaut #1815 üzenetére
Bostont megviselte a csere
mi meg háááát, Princess Bosh (1/18) és a kispad megint alkotott, pontosabban hogy nem alkotott
-
Psychonaut
veterán
Boston, Miami...fáradtak voltak a játékosok az All-Star gálától, vagy mi volt ez?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kickass #1813 üzenetére
Mostanában nem nyújtotta éppen a legjobb teljesitményt,de én is kedveltem Perk-et. Itt egy jó kis videó.
-
Kickass
őstag
mi folyik ott Bostonban?
-
Tristis
őstag
Erden-t elküldeni szerintem valami irdatlan baromság volt. Nem tudom mennyit kereshetett, de piszok jó kis center volt, annak ellenére, hogy nem volt tömege. ShaQ bármikor kidőlhet a kora miatt és ki lesz akkor a center? Azt megértem, hogy Kristic jött Erden helyére, talán így tudták megoldani az Oklahoma-ból. Ő egy Erden szintű emberke max. Jermaine? Tudjuk, hogy nem centernek való, inkább 4-es.
Egyetlen egy dologra tudok gondolni csak: mivel a mozgása egyre jobb és tud támadó lepattanót is szedni, bizony Davis megy be a palánk alá centernek Jermaine-nel közösen a rotációban egymást kisegítve.Azt is megértem, hogy szereztünk egy fürge csatárt 6. vagy 7. embernek. Nate-nek nem volt helye West mellett a csapatba. Egyébként is sok-sok pontot képes volt elszórni egy meccsen (idióta faltok, idióta dobó kísérletek).
Ha így nézem azért a padunk rövidebb lett, de a nevek valahogy jobbak rajta: Davis, Jermaine, Green, West, Kristic
10 ember végül is megvan. 11.-nek ott van Bradley és ennyi a csapat. Valakinek még jönnie kéne... Perk-ért nem kaptunk gubát, mert egyébként kevés a pénz...Második körös draftjogért cserélni.... ezt azért nem értem, mert ha vártak volna év végéig, ezek a srácok többet értek volna jóval ennél. Olyan, mintha még valakinek jönnie kéne... de hova? Minden hely nagyjából terített most már és arányos.
Lehet, hogy már év elején tudták, hogy Perkins-t el fogják cserélni?! Másképp minek ennyi magas ember... Megmutatták a világnak, hogy felépült és már mehet is cserébe. A baj az valóban, hogy centerből van a legkevesebb jó a ligába. Meglátjuk... Perk azért kicsit fakezű volt.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Erre szokták azt mondani, hogy vigyázz mit kivánsz, mert teljesül... Mostanában sokat mondtam, hogy valaki vigye el Perkinst,de azért hiányozni fog. Robinson viszont tényleg "ezmicsodadolog" kategória. Persze szükség van egy power-forwardra,de akkoris.
Na meg Perk-elcserélését sem igy képzeltem. Én egy Howardra gondoltam
-
csigacska
tag
válasz
Psychonaut #1806 üzenetére
Érdekes egy csere, én nem számítottam rá. Bár Sloan edző lemondása egy kicsit érdekes volt, de azt hittem, hogy Deron kihúzza az év végéig Utah-ban.
A Utah szezonjának vége szerintem ezzel, a liga egyik legjobb PG-jét cserélték el Devin Harris-re, aki nem rossz játékos, de nem említhető egy lapon Williams-el. A Utah max a draft pickekkel húzhat nagyot jövőre. A NJ-ből szerintem idén még semmi extra nem lesz, majd jövőre.
Ti mit gondoltok erről a cseréről?
-
Psychonaut
veterán
Deron Williams-->New Jersey
Derrick Favors, Devin Harris+2 draftpick-->Utah -
Kickass
őstag
válasz
csigacska #1796 üzenetére
meglatjuk mi lesz a New Yorkbol, tobbire nem is erdemes fokuszalni, Denver valszeg rebuild lesz, szegeny Minnie meg akarmit csinal sose jo
az a baj h most a Knicksnel hasonlo a helyzet mint pl a Heatnel azzal a kulonbseggel hogy a NY-nak meg olyan padja sincs mint a Heatnek, raadasul nekem Stat meg Melo elegge hangulat jatekosok, Melonal raadasul a motivacio a cserere egyertelmu, tobb love es NY azert nagyobb felvevo piac mint Denver, meg aztan nyar utan valoszinuleg lockout, aztan nezhetett volna mint hal a szatyorban, lepni kellett, en PO elso kort josolok nekik, aztan meglatjuk minosegi kiegeszito embereket kell szerezniuk, se egy valamire valo center nincs (mint Heatnel) es ahogy irtak fentebb Billups moge is kene valaki, NY-ban egyebkent a love nem szokott akadaly lenni sot a luxusado sem (egy idoben ok fizettek a legtobbet)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #1803 üzenetére
Na ez végképp biztos. Nem is erre akartam én itt célozni. Csak, mint irtam is, pusztán a kora miatt kár lenne leirni egyből. De az biztos, hogy Kidd, és Nash nem igen egy kategória vele...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis #1801 üzenetére
Azért az irányító tipikusan az a poszt, ahol ha megnézed közel negyven évesen is élmezőnyben játszanak a játékosok (és nem csak elvétve, hanem van példa bőven), nyilván mert oda kell a lehető legatletikusabbnak lenni, meg az emberben vannak dolgok amiket nem arra találtak ki, hogy 100-120 kilósan ugrájon vele 10-15 éven át élsport szinten. Ha csak 80kg valaki, vagy annyise, mindjárt más a helyzet
Szóval nem írnék le egy 35 éves irányítót csak a kora miatt. Ott van a jó öreg Kidd, azt hogy lefutotta Rondot egy párszor a legutóbbi meccsen
-
Tristis
őstag
válasz
Nyugdíjas #1800 üzenetére
Hehe....
Ha tényleg több pénzt raknak bele, akkor jövőre lehet csinálni hozzájuk padot és egy 2. éves csereirányítót hozni aki közepesen tehetséges és ott lehetnek az elejébe. Csere nélkül nem tudom "Csonszíííí" meddig bírja 35 évesen, amikor az irányítónak kell legjobban pörögni...
Nem lehet mindenki Nash.Persze várjuk meg, mit hoz a jövő...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest