- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Sosem szerettem Jamest, és ez asszem már ig yi smarad,de kijárt már ezért a melóért neki a gyűrű.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nagyjából az is lesz vele nemsokára, mint Iversonnal, az az érzésem.
Szeretnék elvonatkoztatni attól, hogy egy sportoló milyen ember, és csak a pályán nyújtott teljesitménye alapján megitélni,de James annyira ellenszenves, hogy nem tudom jó szívvel elismerni a tehetségét. Arról nem is beszélve, hogy nála a fejben lévő dolgok a játékára is kihatással vannak. Igy végképp értékelhetetlen a dolog. -
Nyugdíjas
nagyúr
Én a kommenteket direkt meg sem néztem (általában nem tudom megállni, hogy ne olvassak az ilyenbe bele, csak érdekesség képpen,de tudom hogy most csak időt venne el az életemből
).
Épp azért néztem amugy ide be, hogy megirjam, annak ellenére, hogy nagyon nem kedvelem az embert, és ugyanez a véleményem, igy leirva nem tudom eldönteni, hogy nem lett-e az irás hangvétele egy kissé túl kemény.
De sajnos hajlok én is arra, hogy nem... Sajnos ez van, fejben nem sikerült összehozni a sztárt, csak minden másban. És ez igy kevés. -
Nyugdíjas
nagyúr
Na, lássuk azt a németet!
-
Nyugdíjas
nagyúr
in ya face, or what?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezek után jóérzésű ember mindenképpen a Dallasnak szurkol. Fájna ám szegénynek...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2395 üzenetére
Na majd betesztelem
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megérdemli a Dallas
. OKC majd még próbálkozhat...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2338 üzenetére
Nem is tudom ebben lehet-e helyesen állást foglalni,de én is ezt gondolom. A Dallas (Kidd, és Nowitzki főleg) megérdemli (valószinüleg utoljára)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
birka1337 #2326 üzenetére
Egy-két olyan mondatot idézel nekem, ahol ezt irja valaki, hogy a Bulls a legnagyibb, és esélye sincs a Maiaminak?
Az meg, hog ykinek melyik csapat szimpatikus szerintem nyugodtan lehet mindegy. A Heat drukkerek nagy része 2 éve azt sem tudta,hogy van ez a csapat. Nyilván itt is vannak kivételek,de ez sokakból vált ki ellenérzést, elismerheted.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, valami miniJames-nek néztem,de vagy baromi jó szinész (ezt nem hiszem, meg ennyire nem vagyok rosszindulatú sem
), vagy tényleg egy annyira szerény gyerek, hogy netovább.
Illetve nem igazán kedveltem ezt a pontszerzőgép dolgát sem,de az utóbbi meccseken megvillantotta, hogyha kell assistban is letesz annyit. Mindig amire szükség van, és eddig ugy tünik nagyjából mindenben egyformán jó. Szóval le a kalappal -
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jeff Green-ák milyen "jól jártak". Még melózhatnának az OKC-val, ehelyett már egy hete pihengetnek
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az nem volt kiirva, hogy ma este kivégzés lesz...
-
Nyugdíjas
nagyúr
MEM-nek ma aztán semmi nem jön összes. Kicsit sajnálom...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tony Allen... még mindig az egyik legjobb védekezésben.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én nem nagyon tudtam, hogy mit gondoljak róla,de az hogy pl. tegnap egészen visszafogta magát pontok terén, ellenben kiosztott vagy 14-15 assistot nagyon sokat dobott az értékelésén nálam
Alapvetően nem birom ha egy irányitó befejező ember akar lenni/vagy csak simán az. De most bizonyitotta, hogy tényleg mindenben olyan jó.
Egyébként szimpatikus nekem is.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Dejó ez a sittes West ma este...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis #2179 üzenetére
Igazából én lehet nem mentem volna enynire rá a fault-ra Pierce helyében a buzzernél. Azt azért nem gondoltam, hogy James "bekajálja" a trükköt. Az a baj, hogy ők meg gondolták...
Ahogy olvasgatoma blogokat ezt eléggé érdekes megoldásnak találta mindenki.
Nem hülye gyerek ez a James azért...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na Bosh ugylátom most nem aludta el a nyakát. A kis édespofa...
Azt már korábban is akartam kérdezni halál komolyan, hogy ez a Spoelstra hogy jött az NBA-be? Ugytudom valami német csapattól szedték össze.
Mostmár csak abban reménykedek, hogy a Dallas őket is olyan csunyán megalázza mint a Lakerst.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2170 üzenetére
Igen. VIP jegye volt. Fel is mhetett a pályára.
Remélem ma is igy lesz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2168 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem Krisztina miatt jutottak idáig
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2165 üzenetére
Persze. Például Wade-ről nem gondolom ezt, pedig ő aztán igazán Miami játékos
Most is tök értelmes dolgokat nyilatkozgatott.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Psychonaut #2163 üzenetére
ben11 és én
Csak mert nekem az interjük, satöbbi alapján eddig kifejezetten szerény embernek tűnt. Lehet valamit félreértettem. Vagy csak ő túlságosan Miami drukkerEzt abból gondolom, hogy nagyjából énis olyan véleménnyel vagyok Jamesről mint ő Allenről. Lehet ez valami törvényszerűség
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tristis #2136 üzenetére
Ha 30ponttal fog menni a Mavericks, én esküszöm berugok, vagy valami
Egyébként meg csak Kobe-t, és Phil Jackson-t sajnálom. A csúcson kellene nekik abbahagyni, ők megérdemelnék... De innen már nehéz lesz visszamászni. Ha egyáltalán...
Egyébként csak egyet tudok érteni az öreg Magic-el: "I simply can not believe this."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest