Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tudom, nagyon ciki, de én nem tudtam, hogy ennyi a különbség az európai szabályok, és az NBA között. Még a pálya méretei is teljesen mások. De, hogy a játékidő is..
Jégkorongban is ez van. Ott ismerem is a különbségeket. És jó nagy hülyeségnek tartom ott is, hogy képtelenek egyesíteni. Pedig évek óta szó van már róla.
Hozta az USA. Én meg pont úgy vagyok vele, hogy nyerjék meg. Mert ha nem nyerik, ezeket meglincselik otthon.Nem értettem tegnap, hogy Tatum és Haliburton még csak nem is játszottak. Kisebb sérüléssel bajlódnak?
Embiid ami fújjolást kapott.. Meg is érdemelte.Edwards-ot jó volt nézni. Nagyon élvezi az egészet, és akar. Durant meg elképesztő volt.
Egyébként elvileg mi itt az olimpián az erősorrend? USA, Kanada, Szerbek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest