-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tsteve #84894 üzenetére
ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt
Kb. fél éve intéztem így egy Dominó szám nevemre vételét, mert fogalmam sem volt, hogy kié, ezért nem tudtam az eredeti tulajt magammal vinni az átíráshoz.
Mivel az eredeti tulaj nem reagált, ezért 30 nap után a nevemre is írták.
Kb. 1 hónapja mesélte a sógornőm, hogy kapott valamikor egy levelet a Telekomtól egy szám ügyében, de fogalma se volt róla, hogy miről van szó, ezért kukázta a levelet. Természetesen az általam használt számról volt szó
Ő se tudta, hogy eredetileg az övé volt a szám, én sem tudtam, hogy honnan került hozzám a kártya
Attól tartok, hogy júliusig tízezrek fognak szembesülni azzal, hogy nem tudnak megfelelni az adategyeztetésnek, mert az általuk használt szám ki tudja, hogy kinek a nevén van
-
gianone
őstag
válasz
Gabesz87 #84895 üzenetére
Azért nem vészes szívatás. Nálunk én intézem muttinak is a telefonját. A legegyszerűbb ha másikat is sajátodra iratod, és ennyi. Senkit nem fog érdekelni.
Aki ezt nem tudja maga intézni, az a gáz- vagy a villanyszámlát se érti. Mondjuk azt én se elsőre, de ettől még jön. -
-
Gabesz87
veterán
válasz
tsteve #84894 üzenetére
Hát ez mekkora szívatás. Képzelem, hány ember van, főleg idősebbek, akik dominot használnak, és fogalmuk sem lesz, ha kapnak egy ilyen sms-t, hogy az mit akar jelenteni.És amúgy ezt az sms-t a dominos számra küldik, vagy az előfizetőnek, aki vásárolta a dominos kártyát?
Magentával kapcsolatban is lenne akkor kérdésem. Amikor megjelent, és számolgattam, úgy tűnt, hogy nem éri meg, jobban kijövök így külön mobil és otthoni előfizuval. Most mi a helyzet ezzel? Nekem van TV, net, telefon is a mobil mellett. NetMánia XXl+Családi HD+alap kábel tel. Havi számla olyan 12-13.000 közt szokott lenni.
-
tsteve
senior tag
válasz
Gabesz87 #84892 üzenetére
az előfizetőnek kell intézni.. ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt... ez egy külön eljárás... az eredeti előfizető is szükséges lehet hozzá...van ilyen egyeztetési kötelezettség is június 30-ig..kezdjétek lassan intézni emiatt is... eddig működtek a dolgok jelszó ismeretében de most kikapcsolják majd hamarosan a dominós számokat, ha elmarad az egyeztetés
-
gianone
őstag
válasz
-secret- #84873 üzenetére
De van nélküle, csak nem ingyenes. Vonja egy számlára, de fizessék külön.
Nem mondom, hogy túl egyszerű megoldás, de a leírt használati szokásokra ideális, és rengeteget spórolnának vele.
És akármelyiknek van telekomos otthonija, simán megérné magentázni, ennyi előfizetés 25 %-áért. Megbízásival meg mindenki intézhetné a saját dolgait akár személyesen is. Nyilván bizalom is kell hozzá, de egy családról van szó. Nálunk így van, semmi extra. Havonta befizetem neten a saját számlámat, és ennyi.
-
Gabesz87
veterán
válasz
tsteve #84891 üzenetére
Most opció?
Anyám domino számainak hogy tudom intézni a csomagjait? Vagy ki tudja azt intézni? Az egyik számát én vettem, tehát azt gondolom, tudom én is. Bár belépve a neten, sehol nem látom ennek jelét. A másik, régi számát viszont fogalmam sincs már, ki vette. Dominos csomagot váltani mondjuk lehet egyszerűen gondolom, nem kell feltétlen annak intézni, aki a számot vette!?
-
tsteve
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
-secret- #84888 üzenetére
Mennyé' má??? Ezt hogy a f...omba?
Jaaaaa, értem.
Hát ez kemény. Amúgy anno én is néztem az XS-t, pedig az volt tervben+kiegészítő nettel. Nem tudom, végül miért lett az S. Bár lehet, hogy azért, mert kamatmentesen vettümnk mobilt is, és azzal olcsóbb volt nyilván a havi részlet. Többet mondjuk tuti nem veszek Telekomnál telót, csak függetlenül.(#84887) tsteve
én tuti nem akarok töltögetéssel bajlódni. Ok, nem telik sokba, és neten is lehet, de akkor sem.(#84885) radio100jozs
ember legyen a talpán, aki ebből kiigazodik. Mármint ebből a sok Domino csomagból. Azt hittem pl. a Domino S is külön csomag. Ezek szerint az egy kiegészítő? Most melyik jobb? A 9/19-es, vagy a Fix? Vagy a 9/19 is kiegészítő? -
válasz
Gabesz87 #84886 üzenetére
Én a saját számlámra fizettem 3.274 ftot.
Move XS + NetPlusz M. (telefonáltam 660 percet + raktam egy ötöslottót (250ft)) kedvezmény 26.399 ft.
Hűség nincs.
Friss:
Barátnőmé ugyanez csak neki hűség miatt még lemegy 500 ft. Fizetett 2.772 ft-ot, ebből 742 perc telefonálás és 29.679 ft kedvezmény hónap végén.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Gabesz87 #84871 üzenetére
Szerintem egyszerűbb a Domino Fixre váltás, és hozzá a Maraton 4 GB opció, meg ha kell bekapcsolni a Domino S opciót, amiben hálón belül ingyenes. Ja meg ott van a mostani 9/19 Ft-os opció ingyen, azt is be lehet kapcsolni. A másik, hogy családon belül minek mindenkinek "ingyenes" opció? Nálam is az van, hogy nekem van, megcsörögnek, és visszahívom a rokonságot, ennyi.
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
-secret- #84875 üzenetére
Akkor az egyik megoldás ez (ez esetben, ha egy előfizetéshez kapcsolódik több szám, akkor u.a. a személy, az előfizető fizeti az összes számlát, ami a nevéhez van rendelve)?
A másik megoldás, hogy mindenki átáll Mobil M-re, és akkor ingyen beszélünk. Csak mondjuk a párom szüleinek szerintem élő hűségideje van még Move S-el talán, nem tudom, azt át lehet-e ilyenkor váltani.És amúgy az új net csomagokban nincs korlátozva a sebesség? Mint pl. a Move S-ben, ahol csak 30 Mbit/s volt ha jól emlékszem.
-
tsteve
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
gianone #84872 üzenetére
Ezt nem is láttam. Viszont olvasom, hogy ehhez:
"Minimum két Telekom havi díjas előfizetést be kell vonnod az opcióba, amelyek azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán szerepelnek." Ill. a további bevont havi díjas hívószámoknak szintén azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
Itt már elbukott a történet. -
Gabesz87
veterán
Kis dilemmában vagyok, remélhetőleg tudtok segíteni. Lejárt a hűségidőm, és most váltottam át a Move S csomagomat Mobil M-re. Utána jött az sms, hogy a családbarát kedvezményemet így megszüntették. Mondjuk logikus, mert gyakorlatilag a Mobil M csomag ugyanazt nyújtja. A másik gondom, hogy volt egy 1GB-os NetPlusz L kiegészítő netcsomagom az alap 200 MB-hoz, de olvastam, hogy ezt is megszüntették május 1-től. És most a 400 MB csomagot választottam, gondolván, hogy 400MB+1GB+500MB (ez utóbbit pár hónapja kaptam, 2 évre, mint hűséges előfizető) elég lesz. De most akkor ezek szerint többé nincs 1 GB-os csomagom? A másik, hogy nem tudom, anyám számával mit csináljak így, hogy a családbarát megszűnt. Ő Dominos. Egyik lehetőség, a Domino S, ami 4000 Ft/hó, csak épp lehet, hogy nem érné meg neki, mert azért tudomásom szerint nem tölti havi rendszerességgel a kártyáját. Másik lehetőség, hogy átváltjuk előfizetésre, és neki is beállítanánk ezt a Mobil M csomagot, ezzel meg az a gond, hogy úgy láttam, muszáj hozzá netcsomagot is választani, viszont a gyakrabban használt telója nem okostelefon, tehát arra szükségtelen nem. Igaz, hogy van egy másik telója is, ami okos. Esetleg azt a számát váltanánk előfizusra.
A párom előfizetését is váltanánk, mivel az ő hűségideje is lejárt. Először az volt a terv, hogy a 80 perces Mobil S-t választjuk, de ő minden este beszél az anyukájával, vagy a tesójával, szóval 80 percnél többet beszél havonta. ha meg a nagyobbat választjuk, nála is ugrik a családbarát, ami nem jó.
Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tudtok segíteni. -
Hege1234
addikt
(domino)
ha a régi sim helyett új 4G képes sim-et szeretnék
be kell vinnem a régit vagy csak simán adják az újat ?milyen adatokra lesz szükségem hogy megkapjam?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Domino fix csomagban vagyok. Bekapcsoltam a domino s opciot. Le is vonta a penzt. Viszont en marha ranentek a domino mostra, mivel nem tudtam hogy a ketto nem hasznalhato egyszerre. Igy aktiv a most de az s az bem. Ilyenkor buktam 4. ropit?
Koszi
-
[P]laci
senior tag
válasz
#54715584 #84862 üzenetére
ezzel kapcsolatban a flotta kapcsolattartódnál kellene érdeklődnöd, mert a Telekom mindent a flotta szerződés alapján csinál és ha abban épp csökkentették a neked adható adatforgalmat például, akkor nyilván a Telekom csökkenteni fogja a szerződésben foglalt szintre.
-
törölt tag
Partner3-as előfizuhoz kérdés: áprilisban átálltak a Business Net M csomagról NetPluszXXL csomagra. Ez másnál is megtörtént? Semmilyen tájékoztatást nem kaptam erről, és bár kicsivel csökkent a díj is, vesztettem havi 2GB adatforgalmat.
-
Cetli
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy készüléket rendeltem online a Telekomtól
(Rendelés időpontja:2017.04.30. - Szállítás időpontja
2017. május 04. (csütörtök) 9:00 és 17:00 között) Se telefonon nem hívtak ma se email, hogy valami változás lenne. Rendelés státusza Megrendelés teljesítése folyamatban.
Így járt e már valaki mostanság vagy várjak holnapig hátha érkezik?! -
reddoors
tag
Az Ászf-ben is vannak ellentmondások, pl. Nézd csak meg a netplusz csomagok sebességét. Az Ászf-ben 1gb-ig 10/2mb/s felette 150/50mb/s. A weblapon 30/10mb/s és 1gb csomag felett az elméleti max. (ahol van) 300mb.Hol van az igazság?
Vagy én nem mérek jól? Az Aszf. pontatlan nem mintha sérelmezném a valójában magasabb sebességet de akkor sem jó mert a mostani Ászf szerint visszafelé haladunk.
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #84854 üzenetére
ha valódi károd lenne belőle, a Telekom felelőssé tehető lenne egy honlapi hibáért is, ez sztem is igy van... de a konkrét esetben a honlapi hibák nem hiszem hogy tudnának valós, mérhető kárt okozni... vagy csak nagyon speciális esetben (az elmaradt, remélt haszon persze nem kár...)
-
Keem1
veterán
válasz
Bferibörs #84852 üzenetére
Nem akadékoskodásból, de pont hogy bárki bármit állíthat, írhat, mondhat, az ÁSZF az irányadó.Mivel semmi nem mehet az ÁSZF-fel szemben (max jogszabály, de az más kérdés, ha az ÁSZF jogszabályba ütközik).
Ismerős a "nem ismerete nem mentesít a..." szöveg? Sok helyen weboldalakon kint is van, hogy elírásból fakadó károkért nem vállalunk felelősséget. Csak a szerződés, ÁSZF, stb. miatt.#84854 Bferibörs nyilván, de szerintem erre is lenne válasza a T-nek (nem vagyok jogász).
De tényleg ne menjünk bele, ez szerintem meghaladná a topik feladatait. -
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #84845 üzenetére
Ezt én sem értem.. Fixhez nincs alapból net, a többihez se, csak Surfhöz van alapból tudtommal.. De akkor ennyi erővel a NetPlusz is egy opció csak nem?
Én már totál nem értem mivan
A P9 ára engem is érdekelne hogy marad-e ennyi vagy esik még nyár közepéig?
-
btudos
nagyúr
válasz
Hol így, hol úgy hivatkoznak rá. Egyébként pontosan nem tudom, mi lesz a Maratonnal EU roaming vonalon, de bízom benne, hogy lesz erről is normális tájékoztatás június 15-től.
YamatoVTEC: Sajnos a Telekomot is utolérte a cut-off betegség, utolsóként ők is megszüntették a lassított internet fogalmát, az új portfóliós csomagok mindegyikénél megszűnik az internetelérés a díjcsomagba foglalt adatkeret elfogyása esetén.
-
válasz
Rákattintva pedig emígyen szól a szöveg:
-
törölt tag
Ma beszéltem a Telekommal! Igaz, hogy ha a pl. Mobil S és Mobil M díjcsomagban foglalt internet elfogy, akkor nem lassítják hanem kikapcsolják a netet? Visszafelé fejlődnek?
Továbbá elég szemétség, hogy dupla aranykártyásként ugyanannyiért kapok meg egy készüléket, mint egy új előfizető. Semmi kedvezmény nem jár.
Honor 8 vagy Huawei P9 ára szerintetek fog csökkenni ebben a hónapban? -
-
válasz
radio100jozs #84842 üzenetére
Illetve annak is lehet hatása, hogy egy jelentős számú dolgozó korú ember elment külföldre, az ő simjeik, szerződéseik is lejártak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
radio100jozs #84842 üzenetére
Az adategyeztetés egy nagy megtisztulást hoz, meg nagy szopást az embereknek.
Sok öreg marad telefon nélkül, az fix. -
radio100jozs
őstag
A Telenor ügyfélfogyatkozása kapcsán merült fel, hogy mi a helyzet a Telekomnál:
Ebben a fenti linken lévő excel tábla elején van minden lényeges.
Azaz 2015 december 31-ig minden szép, lassan, de folyamatosan növekvő ügyfélszám, de utána szépen elkezdett csökkenni, azaz 1 év alatt tavaly decemberre 5.503.966-ról 5.331.986-ra az előfizetői szám. Csak egyedül a tavalyi IV. negyedév hozott egy kis visszapattanást.Még az idei első negyedév lesz érdekes, hogy mi a helyzet, mert a Telekom már csak közel 5 millió ügyfélre vonatkoztatva reklámozza, hogy hálózaton lehet egye csomagokban beszélni, bár az is igaz, hogy az internetes sim-kártyák csak adatátvitelre alkalmasak, így lehet ez a számokban lévő eltérés.
A másik nagy fordulat nyáron várható, amikor a nem adategyeztetett sim-eket letörlik, és ez szerintem több százezerre tehető lesz majd.
(megjegyzem, a Telenor is már ép, hogy eléri a 3 milliós ügyfélszámot, pedig anno még 3,5 millió is volt neki)
-
btudos
nagyúr
válasz
grafikus17 #84840 üzenetére
A díjcsomagban foglalt adatforgalmat felhasználhatod EU-n belül. Mivel a Maraton nem díjcsomag, hanem adatopció, így erre az EU-s szabályozás nem vonatkozik.
-
szabacsik
őstag
Helló. 2-3 hete amikor ránéztem weben a fiókomra a számlák alatt felkínálta, hogy a részletre vásárolt termék hátralevő részleteit befizethetem egyben. Ezt most nem találom. Hol keressem?
-
reddoors
tag
Az a legnagyobb baj , hogy aki az oldalt szerkeszti annak halvány fogalma nincs a Telekom tarifáiról sem az üzletpolitikáról . Talán nem is Telekom előfizetése van
. Annak az embernek akinek közvetíteni kellene az adatokat a weblap szerkesztő felé ,meg egyszerűen hülye ahhoz amit csinál. Már régen el kellett volna zavarni a fenébe. Az ügyfélszolgálat dolgozóinak meg kötelező oktatást legalább havonta mert ott sem sokkal rózsásabb a helyzet.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Online hűséghosszabbítással vásárolt készülék, 14 napos elállásakor, a leadástól számítva kb. menyi idő múlva vásárolható új készülék?
-
meroly
veterán
válasz
tsteve #84827 üzenetére
Tegnap aktiváltam a kártyát és rendeltem meg a netet hozzá. Pár kb ment is, mert kaptam mms-t, gondoltam jó lesz, de nem foglalkoztam vele otthon wifin voltam.
Most viszont nagyon kéne a netElőtte céges telekom kártya volt benne, csak azon minimális net forgalmlat engedélyeztek, ezért vettem a dominot.
Napinetet kikapcsoltam a mytelekom oldalon.
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Domino Marathon 4GB iszonyat lassú, be se jön semmi nagyjából, pedig a telefonon a 4G aktív?
-
tsteve
senior tag
ennek ellenére a netes eu roaming dijak csak akkor kezdtek el lefele elindulni, amikor az eu az asztalra csapott pár éve.. és nemcsak a telekomnál történt így.. de még mindig nagyon magas a 7.7 euró... sokkal alacsonyabb határt kellett volna meghúzni... igy maradtak az apróbetűk mindenütt
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Találtam egy Domino 5-ös simet, amit még tavaly októberben vettem, de még ki se bontottam, ezt végül ma tettem meg(dual simes telóba), de több problémám is akadt:
Erre még érvényes a 3x50 mb meg a 12x10 perc? (a +1 gb ajándék netet aktiváláskor gondolom elfelejthetem egy lejárt csomagnál).
SMS-t nem kaptam semmiről, bezzeg a Telenor ilyenkor eláraszt egy csomóval....
Rendelek majd egy Domino Fix-es kártyát, de addig is jól jönne a mobilnet (több mint a semmi
)
-
tsteve
senior tag
ha a 7.7 eurós határt jóval alacsonyabban húzta volna meg az eu, akkor talán normálisabb helyzet alakulhatott volna ki, de igy sztem túl magas lett ez.. elméletileg ha a felével, mint átlagdijjal számolok, akkor is 3.8 euró gigánként... jövő héten Angliába megyek 8 napra.. 5 giga biztosan lemegy majd... azaz kozel 20 eurót fog kipengetni majd utánam a telekom nettóban az angol szolgáltatóknak.. talán így érthetőbb miért baromi magas az eu-s max. dij gigánként... ugyanez lesz jun. 15. után is
-
k-adi
nagyúr
válasz
tsteve #84818 üzenetére
Ettől félek én is, a sok apróbetűs rész...
Alapvetően az EU-s szabályozás a turistáknak, illetve mondjuk úgy az "alkalmi külföldre látogatóknak" nagy segítség lenne pedig, ugyanis a kvótát (aka. méltányos használatot) nem haladná meg, viszont belföldi díjszabás alapján pörögne a számla.
De a mostani roaming opció, a Travel&Surf egy vicc. Drágán, keveset. Na köszi.
(World GPRS limit szolgáltatás, nem tudom van-e másik de én még ezt találtam ??) -
ACE-
addikt
Nem is értem mi értelme ennek az EU szabályozásnak ha semmi sem fog változni... Lesz olyan díjcsomag, amivel lehet roamingolni (drágábban), és lesz amivel nem...
-
tsteve
senior tag
sajnos jó néhány meglepetés lesz itt még a roaming indulásnál az "apróbetűk" miatt, nemcsak a Maraton opció jellege (s emiatti eu-s használhatatlansága) miatt... ott van még a "méltányos használat", a 7.7 eurós szabály a korlátlan netes csomagokra, a dominós 100 perces havi határ roaming-ban, s ott van a lezárt csomagokban lévő kvóták ügye is... mind-mind "negatív meglepetés" lesz pár embernek itt
-
Bferibörs
addikt
Katasztrófális lett a t. új honlapja - ezen igen röhögtem : " Internet díjcsomagváltás:Szeretnél nagyobb sávszélességet? Ingyenesen válthatsz nagyobb díjcsomagra! " Bözsinéni , idősen lehet, hogy nem nevet rajta ha meglépi.
viszont törölték a vezetékes net adatforgalmának megnézését, " Ezen a folyószámlán nem rendelkezel olyan szolgáltatással, melyhez forgalmi adatot tudunk megjeleníteni." pár napja még meg tudtam nézni mennyi adatot forgolmaztam neten. -
k-adi
nagyúr
válasz
tsteve #84815 üzenetére
Hát jó, csak így mindig csekkolni kell, hogy mi a helyzet, pont ezt akarom elkerülni, hogy min. fél évig -1évig rá se kelljen néznem a díjcsomagokra, stb... de gondolom akkor ki kell várni az új / újabb ászf-et
Mindenesetre azért megdöbbentő nekem, hogy a Marathon opció az nem roaming képes
vagy legalábbis ahogy írtad, "jelen pillanatban".. pedig az lenne a tuti
-
tsteve
senior tag
sztem sem lesz hosszúéletű már a netplusz dominoban sem... elég zavaros csomagszerkezete alakulna ki így a telekomnak... de ettől még nyugodtan válts sztem, annyi időt biztosan hagynak hogy visszaválts szükség esetén, 30 nappal előtte ui. be kell jelenteni a módosításokat
-
k-adi
nagyúr
válasz
tsteve #84811 üzenetére
Igen, gondolom jönnek majd új csomagok, legalábbis ezt tartom én is valószínűnek.
Csak azért kérdeztem, mert most fix+netplusszom van, de arra gondoltam, hogy átmegyek fix+maratonra, mert logikusabb lenne, olcsóbban és jobban jönnék ki, de gondolom ha egyszer lemondom a netpluszt akkor beszívom mert kitudja vissza tudom-e majd aktiválni később, fél év múlva akár, amikor kellene pl. külföldön, roamingoláshoz.
-
tsteve
senior tag
dominósoknak él még a netplusz, de mivel számlásoknál lezárták, esélyes hogy a dominosoknál is lesz egy váltás eu kompatibilis csomagokra hamarosan.. .. jun. 15-ig sok minden történhet még, de ha mégsem váltanak addig, (és nem zárják le) akkor elvileg a netplusz fog élni eu-ban is, hiszen az normál díjcsomag és nem holmi opció
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
mecsek20 #84800 üzenetére
pedig, ha nem klikkelsz rá nem látszik, hogy van-e megrendelés gomb.
Az is elképzelhető, hogy van megrendelés gomb, de ha rányomsz hibára fut a megrendelés s nem aktiválódik.Sajnos azt csak a Telekom IT osztálya tudja, hogy a rendszerben hol van a tiltás a csomagon, melyik alrendszerben fut hibára.
-
tsteve
senior tag
sztem nem, mert lezárt csomag... hamarosan lesz biztos infó is erről... rossz jel hogy a voda nem engedi a lezárt csomagjainak kereteit használni eu-ban jun. 15-től sem ... de mivel a lezártakra nem jött még új Ászf, egy nagyon halovány remény talán van, de sztem csak minimális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest