- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
-
Fifi
őstag
válasz
mecsek20 #91260 üzenetére
Köszönöm!
Így valóban működik. Nem gondoltam volna, hogy ehhez vissza kell lépni a főoldalra.Viszont itt "csak" az online feltöltések látszanak. Én elkövettem olyat is többször (gyorsan ez volt a legegyszerűbb, ha csak telefon volt nálam), hogy a saját telekom appomból a havi számla terhére töltöttem fel a gyerekek javára.
Azóta már szolgáltatót váltottam, tehát az én számomhoz tartozó információk elvesztek a telekom fiókomban.Szóval olyan kellene, ahol egy adott számhoz tartozó minden feltöltés is látszik. (on-line, havi előfizetés terhére, ATM, trafik stb.) Ez a számlakivonatokból, e-mail visszaigazolásokból se tudom előszedni, mert van olyan tranzakció, amihez ilyen nincs. Erre is van esetleg ötlet?
-
golyós
addikt
válasz
mecsek20 #91013 üzenetére
Azért mert ahhoz, hogy feltöltsem 1500 ft+ mégegyszer 1500ft, hogy levonhassák a netcsomag árát. Így havi 3000-nél tartok.Így meg 700ft-al több és nem kell töltögetni ha már voltak olyan rendesek és kivezették a dominofeltöltést a havi számla terhére opciót.
Költségkontroll meg van itt is, 80 perc után vége, ennyi.
De beszélni nem szokott sokat. -
-
-
dragon1993
őstag
válasz
mecsek20 #89709 üzenetére
Csak hogy mások is lássák mi a korlátlan.
A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.) A Net Korlátlan díjcsomaghoz DuoNet szolgáltatás nem vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaggala Wi-Fi megosztás (tethering) nem engedélyezett. Wi-Fi megosztásnak minősül a számítógép, illetve más Wi-Fi kapcsolatra képes eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép, netbook, PDA) csatlakoztatása az internethez a Net Korlátlan díjcsomagban biztosított elérhetőséggel. A Net Korlátlan díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a fenti listát bővítse további forgalomtípusokkal vagy használati módokkal.
-
tsteve
senior tag
válasz
mecsek20 #89513 üzenetére
szeptemberi ászf egyébként még nincs kinn, egy július 31-i közlemény jelzi a domino netplusz és a domino turbo zárást szeptember 1-től...aug. 11-i aszf szerint jelenleg még él ez a 2 lehetőség
chipman: korlátlan opciók zárása nincs a közleményben és a szeptemberi domino aszf sem nyilvános még... azok tehát vszinűleg maradnak egyelőre a 30 napos határidő miatt... ahogy én látom
-
tsteve
senior tag
válasz
mecsek20 #89513 üzenetére
valóban... az összefoglalóból hagyták csak ki, és már július 31-én megjelent az Ászf közleményben, tehát betartja a cég a 30 napot... akkor már csak pár nap maradt előfizetni rá... ha érdekel valakit a lassítós domino netplusz még egyáltalán...
persze az app ettől függetlenül még hibás, hiszen már hetek óta lezártnak jelzi a domino netpluszt, pedig csak szept. 1-től kerül lezárásra...
-
tsteve
senior tag
válasz
mecsek20 #86687 üzenetére
mivel a jún. 1-től érvényes Ászf-ek valóban nem jelzik, hogy csak jún. 15-től lennének érvényesek az eltörlési szabályok ezért -elvileg- ez már június 1-től kell, hogy érvényes legyen a Telekomnál... de a Telekom az Telekom, jobb ha óvatosan használod odakinn június 1. és június 15. között... amit a 1430 mond, annak gyakran a fele sem igaz, vagy hivásonként változik mostanában sajnos
fontos tudnivalók még :
- domino hivásfogadás csak 100 perc erejéig ingyenes havonta
- lezárt csomagok keretei nem használhatóak roamingra
-opcióók, ajándékok/bónuszok szintén nem használhatóak eu-ban -
dptrsk
Topikgazda
válasz
mecsek20 #84800 üzenetére
pedig, ha nem klikkelsz rá nem látszik, hogy van-e megrendelés gomb.
Az is elképzelhető, hogy van megrendelés gomb, de ha rányomsz hibára fut a megrendelés s nem aktiválódik.Sajnos azt csak a Telekom IT osztálya tudja, hogy a rendszerben hol van a tiltás a csomagon, melyik alrendszerben fut hibára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged