-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lugosi #83397 üzenetére
De ezt kérdezem már mióta, h ugyan hova lehetne bemenni a blue-val, de szinte mki csak okoskodik, de a választ nem tudja ski. A dominó legalább tiszta sor, h hova menjek, ha addig nem jön sms, azzal nincs is smi gondom.
Van kinti kártyám, amit meg itthon is használok. De miért is kéne ettől feladnom a magyart, és fizettetni külföldi hívást másokkal?! Akár magyarokkal, akár kintiekkel. A roamingdíjat kibírom, többórás beszélgetéseknél is, hívni meg arról hívok, ahol vagyok. Mit olyan nehéz ezen felfogni?
-
-
törölt tag
válasz
4Grider #83392 üzenetére
Mert a mai magyar valóságban sajnos azzal is számolni kell, h képesek elbacni az online lehetőséget, de személyesen meg csak addig tudok intézkedni, amíg Mo-n vagyok max még 2 hónapig, és utána hónapokig nem leszek megint, az első sms-t is kint kaptam, 7 hónapig Mo közelében sem voltam.
-
Sziasztok!
Már pár napja nyergelek át Telekomról Bluemobilra és igyekeztem úgy intézni a dolgokat, hogy lehetőleg akkor járjon le a netem, mire megtörténik a szolgáltató váltás.
A valóságban viszont elhúzódott az ügymenet és már lassan fél hete Napi net-re mentem át automatikusan és abban a a pillanatban is már csak harminc-valamennyi Ft volt a kártyámon.Viszont mobilnet meg egész a mai napig van, amit furcsállok, mert gondolom a Napi net még aznap leszívta volna azt a maradék pénzt is a kártyáról. Jelenleg 8 Ft-om van, ami egy időközben elküldött SMS végett lehet, szóval úgy látszik, mintha nálam a Napi net ingyen lenne.
Létezne olyan, hogy márkaváltási folyamat időszakában pusziért szolgáltatnak még nekem folyamatosan netet? Ez elég csodaországos dolognak hangzana.
-
-
törölt tag
Ki is van itt céges dolgozó?
H tud-e arról vmit, h a bluemobilosok is mehetnek-e T-be adategyeztetni? V majd a lidlbe? Az fura lenne...
Mert a dominósoknál legalább egyértelmű, de a blue- és mol-kártyákról is jó lenne vmi infó végre.
-
Z()L3
tag
Igen, telefon miatt van a hűség, az miatt meg verem a fejem a falba.
Volt anno egy hasonló megoldásom, sőt lehet hogy a csomag ott is a Move XS volt csak nem az 1 GB nettel, hanem 200 MB-al. Megmondom őszintén nem szívesen fizettem a mobilnetért külön. Ez a mostani csomag jó így ahogy van, egy picit több netet mondjuk elviselnékSzimpatikusabb így hogy amit fizetek mind leforgalmazhatom.
gianone : Nekem nem felesleges, tök jó így nem kell töltögetni, mindig tudok hívni. Az a 4000 ft meg elgondolkoztató. Meglátom még..ha nagyon elegem lenne a kevés netből váltok.
-
Z()L3
tag
válasz
tsteve #83385 üzenetére
Akkor marad minden a régiben, 1 év múlva váltok csak
Az a 200 MB-al több mobilnet mondjuk jó lett volna
Egyébként vicc ez az adatforgalom...a 200 MB édeskevés, de még a 400 is. 1GB alatt nem sok értelme van..az ember megnéz 1-2 komolyabb honlapot, 2x betölteti mondjuk az időkép radarját és huss a 200 MB.Volt hogy véletlenül áthúztam az időkép alkalmazásban a radarra, 4G-vel meg ugye pikk-pakk bejön. Nem voltam ideges
-
Z()L3
tag
Köszönöm a választ!
Akkor marad az egyel alatta lévő, a mostanitól legalább a percdíj kevesebb
Mobilnettel kombinálva is jobb ajánlat ez az új csomag. Legalábbis nem rosszabb
Most kapok 3410-ért 200 MB adatforgalmat, meg a havidíj lebeszélhető. Ez 86 perc kb.
Ha a 2000 ft-os új csomagot nézem meg a 400 MB-os mobilnetet, az 3000 ft, azért kapok 80 percet. A régi havidíjamat meg mire elérem, a 35 ft-os percdíjjal több lebeszélhető percem jön ki mint most. Szóval inkább jobb a csomag.
Kérdés az, hogy ezt tudnám-e módosítani, mivel most hűség kötHa többet fizetnék akkor tuti lehetne
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #83382 üzenetére
Ügyvédessel meg lehet, ez a lényege. Egyébként simán kivittem vele Dominóba, ahogy írtam is.
És mivel ez ilyen komoly papír, ezért is "borítottam rájuk" az asztalt, hogy elkeverték iktatáskor. 5000 magyar forintot ajánlottak miatta, amit elfogadtam. Csak mert megvolt a másodpéldány. Ha nem lett volna, többe fájt volna nekik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
gianone #83380 üzenetére
Komolyan kaliberű dolgokat PTK-s szabályozások miatt nem lehet vele megtenni:
Hűségidő vállalása pl. mobil előfizetésre, készülékvásárlással
szerződés lemondása,
WS-en rendelt készülék átvétele pl. mindezek értelmében más előfizető által nem lehetséges. Ha a futár pl. illetéktelennek adja oda, levonhatják a béréből.Kisebb módosításokhoz igen, elég a két tanús meghatalmazás is.
-
nobiand
aktív tag
Közben kiderült a turpisság, hogy miért nem tudok bejelentkezni sehova.
Nem írták be a rendszerbe az adatimat, így most a senki földjén vagyok. -
gianone
őstag
Elvileg nem jó, a gyakorlatban nekem is azt mondta a csaj, vigyek simát, mikor elhagyták az enyém eredetiét. Szerencsére nekem megvolt a másodpéldány, jó kis panaszt nyújtottam be nekik.
De pl. megszüntetni, Dominóba kivinni nem engedtek, amíg nem vittem be az ügyvédes másolatot (másik ügyintéző, ez is ahogy puffan
)
Meghatalmazás, igen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
NanoSIM-et nem lehet igényelni meglévő kártya helyett mondjuk webshopban? Egy tájékoztató oldalon azt láttam, hogy meglévő előfizetéshez csak személyesen lehet kérni... Jó lenne, ha lehetne kérni egyet postán majd csak be kéne aktiválni.
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Most néztem hogy új csomagok vannak a szolgáltatónál.
A 3000 ft-ért hálózaton belül korlátlan csomag az hogy is néz ki ?
Korlátlanul hívom a Telekomos ügyfeleket, a 3000-ből meg megy le a többi irányú hívás ? Vagy a 3000-ért korlátlan Telekom irányba, máshova meg azon felül fizetem ? -
Beca1990
senior tag
válasz
tothjozsi96 #83368 üzenetére
jól gondold meg!
készülék típusától és díjcsomagtól függ, jellemzően 30-50% az előleg... -
norbiv8
tag
válasz
nobiand #83360 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a hiba számhordozás után. Panaszt tettem az online bejelentőn és jött is a válasz másnap: "Az online oldalra csak élő szerződés és szolgáltatás esetén lehet bejelentkezni, azonban az Ön által megadott telefonszám nem szerepel a rendszereinkben. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Telekom üzleteink egyikével." Kicsit pipa lettem, mert ekkor már 4 napja aktív Telekomos voltam. Még egyszer bejelentettem szerződésszámmal. Válasz: "Kérjük, hogy fáradjon be személyes ügyfélszolgálatunkra mert a számhordozási folyamat közben technikai hiba lépett fel. Az ügy rendezésében munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére." . Bemegyek személyesen egy utamba eső T üzletbe (ez pont a Sugárban volt) és elmesélem a bánatomat. Hogy is fogalmazzak.. láttam az ügyintézőn, hogy nem találkozott ilyen problémával. De megpróbált segíteni, majd telefonált, kért tőlem 5 számjegyű jelszót és örömmel közölte, hogy készen vagyunk. Szerencsére még ott helyben kipróbáltam és persze nem volt jó. Mondtam, hogy én addig el nem mozdulok, míg nem javítják ki a hibát. Jött egy hosszabb telefonálás majd ismét 5 számjegyű kódot kértek és végül sikerült helyrerakni a dolgot.
-
tothjozsi96
addikt
Sose voltam Telekomos, új előfizetőként szeretnék venni telefont, iPhone 7-et.
A kérdésem a következő, mivel sosem voltam előfizető, mennyi előleget kérhetnek, vagy maximum mennyi lehet ez az összeg?
-
thesound
addikt
Aktiváltam magamnak a domino fix + most + maraton kombót. Eddig ok, működik.
Visszaolvasva láttam, hogy ezek után gondok vannak a telekom app-ba való belépéssel. Igen, néha újraindul azóta az app, viszont a neten sem tudok belépni azóta. Van valami megoldása neki vagy tényleg éppen karbantartás van vagy ez ilyen?
-
btz
addikt
Nem tudom, hogy itt már volt e, megosztom, hátha valaki itt is érdekesnek találja.
A TheVR tech Youtube csatorna készített egy videót (én pedig, egy blogbejegyzést a vidróról) a Telekom hálózati és üzemeltetési központjáról, ahol többek között a mobil hálózat működését is felügyelik. Még három rész várható, amiben a Telekom kulisszatitkaiba leshetünk bele
-
Merlini
tag
válasz
grafikus17 #83355 üzenetére
Dominó Fix-et simán be tudtam rakni Telekom fiókba.
Ezek szerint régi és új SIM-nél is előjöhet ez a hiba.Dominó Fix ajándék 1GB internetből meglévő keret is szépen látszik már a Telekom fiókban.
-
tmobile
újonc
Nem tudom olvasta-e valaki Dominora vonatkozó Lakossági Általános Szerződési Feltételeket amelyek most módosultak /módosulnak 2017 április-május elsejétől.
Nekem úgy tűnik , hogy teljes káosz van a weblapon feltüntetett és az Ászf-ben leírt dolgok között és ami a legszomorúbb , hogy az ügyfélszolgálat és a chat dolgozói sem tudják mi van pontosan. Sőt ...
Ha jól olvasom az Ászf-ben a dominosoknak megmaradnak a Domino NetPlusz csomagok (a weben nem ez van). Megmarad a Turbo opció is. A weben eltűnt ezek a csomagok a dominósoknak is.
A másik óriási probléma , hogy au Ászf-BEN a Domino NetPlusz csomagok sebessége 10-150 Mbit/s a weblapon 30-300 Mbit/s , nem kell mondanom , hogy óriási a különbség . Remélem csak elírás.
A Turbó csomagok sebessége nincs már meghatározva , elvileg az alap internetcsomag sebességével megy.
Szóval az igazság odaát vande aki tudja mindezek ellenére , hogy mi a helyes álláspont az leírhatná...
-
grafikus17
senior tag
Tavaly vettem 2 dominó akciós kártyát a net miatt. Lejárt a 90 nap már nem is használom , nem is akarom feltölteni. Gondoltam felhívom a 1430-at, és megszüntetem, hogy ne zaklassanak adategyeztetéssel. . Életemben először akartam rendes lenni, jogkövető, vagy valami. Na mi volt a válasz? Úgy is megszűnik magától, vagy ha bemegyek személyesen HAMARABB elintezhetem. Hát anyukád. Normáááális Margit.Hat ez eleve hülyeség. Hát személyesen intézve egy csomó időm rá megy. Hogy lenne hamarabb? Ez aztán a segítő hozzá állás. Biztos gyorsabb személyesen.
Siralmas. -
Merlini
tag
Adott egy Dominó SIM. Amivel nem megy a BELÉPÉS ONLINE ÜGYINTÉZÉSHEZ
301234567 formátumban + Dominó jelszó → A megadott jelszó vagy belépési azonosító hibás.
Kiválasztom a „Nem tudom a jelszavam” (pedig tudom). Kiküld SMS-ben egy egyszer használatos jelszót. következő web oldalon megadom ezt, és kétszer az új jelszót.
Ok és dob egy „általános hiba„ üzenetet.
Ugyan ez volt januárban is, és még tavaly év végén is.A SIM bő 2,5-éves (2014 októberében csomagolták be), tavaly nyáron bontottam ki és kezdtem használni, azóta soha nem tudtam belépni a telekom weboldalán.
Kétszer hívtam ma a 1430-at Dominó jelszóval beazonosítva magamat, a kolleginák mindkétszer továbbkapcsoltak műszakis férfi munkatársakhoz. Próbálták a jelszavammal, Ők sem tudtak belépni. Pedig látták, hogy jó a jelszó.
Javasolták applikációban próbáljam ki. Ott az azonosító nem volt megfelelő.
Felvették hibára, hívnak amikor elhárították.Ilyen problémáról nem olvastam a fórumon, várom hívásukat.
-
SUPREME7
őstag
válasz
_Moriarty_ #83344 üzenetére
Mikor milyen gatya van rajtuk, volt, hogy postán kaptam választ, de legtöbbször emailben. De a 3 hetet többnyire tartják a válaszadásra.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
A Domino Maraton korlátlan ideig felhasználható, vagy hasonló, mint egy feltöltőkártya esetén (1 év a feltöltés után)? -
Bornie127
aktív tag
válasz
30 napon belül kell írásban válaszolniuk. Szerződésben szereplő lakcímte küldik.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nekem postán küldték ki a választ, amikor beragadt egy tartozás, és emiatt írtam.
-
_Moriarty_
aktív tag
Lassan 3 hete már, hogy írtam egy panaszlevelet a honlapjukon keresztül a Telekomnak. Ennyire lassan reagálnak az ilyesmire? Vagy lehet, hogy nem is kell kapnom választ a problémámra? Ez csak egy opció, de nincs kötelezettségük a válaszadásra?
-
gianone
őstag
Pon lejárt a szerkesztés, mire megtaláltam. A 20 % oldalán kell lenyitni a További információk fület.
A Partnerkártya kedvezmény és a Telekom kedvezmény egyidejűleg nem vehetők igénybe, a két kedvezmény kizárja egymást. Amennyiben legalább 2 otthoni szolgáltatásod van azonos otthoni folyószámlán, és mobil folyószámládat összekapcsolod velük, akkor a Telekom kedvezmény lesz érvényes. Ez utóbbi kedvezmény mértéke 20% kettő, 25% három eltérő típusú otthoni szolgáltatás (tv, internet, telefon) esetén.
-
Kérdés: Elektronikusan fizettem eddig is a számláim. Átváltottam az egyik fiókomhoz kapcsoltat dominóra (ekkor leválasztódott, de már újra ott van) és az előző (tört)hónapról nem jelent meg a mai nap befizetendő számla a másik mellett. Aggódjak? Vagy nem szeretnék, ha kifizetném?
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi jól számolok e. Van egy, most már mobil L+4gb csomagom, és mellette egy next s társkártya, aminek hamarosan lejár a hűsége. Ezt szeretném készülékvásárlás nélkül, ugyan úgy mobil L+4gb- ra váltani, akkor annak a havidíja a kedvezményekkel 6400Ft lenne? Köszi
-
7s26c
őstag
mostanában csak kapkodom a fejem, mik vannak..
-
313313
addikt
válasz
GLOCK34 #83334 üzenetére
Miért nem akarod bevinni az összes számot?
Amúgy lehet előtte le kell választani azonos folyószámláról, vagy hogy hívják, aztán tudod bevinni csak az egyiket, de a szétválasztásakna díja van (talán 5k)
Ha hoztál ki készüléket, akkor 44 napig még a készülékes ár vonatkozik a Mobil L-re... Aztán ha nem írsz alá hűséget, ugyan annyi a listaára a csomagnak, és 44 nap múlva írhatsz alá csak díjcsomagra a díjcsomag kedvezmény miatt... -
GLOCK34
aktív tag
válasz
313313 #83333 üzenetére
Köszi!
Elég komoly,hogy Telekom üzletben ma azt mondták,hogy vagy viszem mindet Magentába vagy semmit.
Keresek egy másik üzletet.
Az egyik Next S atk hűségideje 44 nap múlva lejár,szeretném átváltani Mobil L-re. Lehet készülék nélküli árral számolni? Készülék volt kihozva,egyösszegű fizetéssel. -
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Magenta 1-re váltásnál a nevemen szereplő minden előfizetést kötelező bevonni?
Van otthoni szolgáltatás,mindhárom, ezen kívül next m atk,next s atk 2db és Move m atk. -
goop
őstag
Az komoly, hogy rendelnék egy dominó simet, erre április 10 az átvétel? :S
-
lovace
aktív tag
válasz
#78121280 #83327 üzenetére
Pont erre próbáltam utalni, hogy én miután vásároltam magamnak feltöltős sim-et a t-mobile üzletbe (~6-8 éve), akkor SE került az én nevemre valamilyen okból kifolyólag.
Oké, hogy bemegy az illető, aki megvette, de nincs rá garancia, hogy annak a nevén is lesz a kártya és érvényesíteni tudja. -
lovace
aktív tag
válasz
#78121280 #83321 üzenetére
Előfizus vagyok, szóval miután tavaly elolvastam ezt a hírt azon mód ki is esett, viszont a rokonságban vannak idősebbek, akiknek minden bizonnyal én fogom elintézni. Június 30 után lekapcsolják a kártyákat, amennyiben az adategyeztetés nem történik meg?
Vodafone-nál egyébként gondolom ugyanez a szitu, ott is csak személyesen lehet? Tudom, hogy nem ide való, de ha már itt merült fel valaki hátha leírja egyben ezt is.
Egyébként gondolom ebből vannak kavarodások szép számmal. Én kb. 4 éve váltottam előfizetésre, azt megelőzően feltöltőkártyás voltam évekig ugyanazzal a számmal. Amikor váltottam derült ki, hogy valaki totál más nevén szerepel a kártya annak ellenére, hogy annak idején személyesen vettük meg t-mobile üzletben. Feltételezem nem egyedi az esetem, bele se merek gondolni hány ilyen bukkan most elő és hány idős embert zavarnak össze ezzel, akiknek egyedül kell ezt elintéznie, ha egyáltalán megérti, hogy miről szól az sms... -
tsteve
senior tag
válasz
Ice&Lime #83315 üzenetére
Telekom: „A jelenleg használt Domino SIM-kártya kapcsán 2017. június 30-ig adategyeztetés lesz szükséges, melynek részleteiről SMS-ben fogjuk értesíteni előfizetőinket. Az első adategyeztetést követően évenkénti adategyeztetés történik, melynek esedékességét megelőzően szintén értesítést fogunk küldeni két alkalommal. Az adategyeztetésre online is lesz lehetőség, az online regisztrációs felület hamarosan elérhető lesz ezen weboldalunkon:”.
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatellenorzes
-
gondolom el fogják osztani amennyire lehetséges a tömeget, de nem kizárt sztem sem hogy lesznek sorbanállasok a 3 nagy szolgáltató irodáiban -
tsteve
senior tag
nem tudom volt-e már, ha igen bocs: webSMS szolgáltatás 2017. május 15-tel kivezetésre kerül a Telekom-nál
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Valaki tud mondani valamit ezzel az adategyeztetessel kapcsolatban?
Meg Januarban kaptunk smst hogy adategyeztetes miatt hamarosan keresni fogjuk Ont, addig tovabbi teendoje nincsen.
A kerdes az, hogy meddig kell varni, hogy ertesitsenek ujra? Hivnak vagy megint smsben lesz az ertesito?
Es, majd varhato egy egesz napos tomeges sor az uzletben?
Aztan, ez nem egy egyszeri alkalom lenne, hanem majd minden evben ez lesz? -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Gondoltam egyet naivan hogy berendelek egy P10-et előrendelésben ajándékcsomaggal, új előfizetéssel és beviszem Magenta 1 be hogy lejöjjön az 50E kedvezmény.
Felhívom a 1430-at hogy mit szeretnék. Erre aszondja a hölgyemény hogy ok de várjam meg mikor már lesz készlet mert csak akkor tudja beállítani a Magenta 1 kedvezményt rá. Mondom ok de épp az egyik lényeg az ajándékcsomag lenne (ha már adják miért is ne). Erre ő: hát akkor el kéne dönteni hogy az ajándék csomag kell vagy a Magenta kedzevmény.
-
nobiand
aktív tag
Átváltottam előfizetésről dominóra a kártyámat.
Szeretném regisztrálni a telekom alkamazásba, de itt egy kódot kér. Ez mi lehet? Vagy hogy lehetne igényelni ilyet?
Köszi! -
viera
őstag
Még februárban aláírtam az egyik előfizetésemre (Next S)újabb 2 évet de telefont nem hoztam ki.
Mostanában szeretnék telefont rendelni erre az előfizetésre,de nem engedi.
Mindig ezt a hibát írja ki: "Hiba történt a megrendelés során. Kérjük, ismételd meg a műveletet később!"
Valaki tudja esetleg mikor javítják ezt az oldalon?Azóta van ez mióta új csomagok jöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged