- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
lugosi #75893 üzenetére
Pedig lassan mozgolódnak ők.
Meg aztán van pár érdekes betöltetlen munkakörük is... -
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Várpalota és körzete nektek hogy áll? Nálam hálozaton kívűlre semmi ( tárcsáz 10-15mp ig majd hívás vége, addig nagy csend, 20,31,70 engem se ér el. 30 igen. ). SMS: Hiba. Mobilnet ( LTE ) az Oké. Hálón belül Oké.
Kezd agyamra menni ez a lassan heti tobbszöri leállás. Havi 16000-ért már elvárnám hogy működjön is. -
Mint a másik szolgáltatónál. Állítólag vannak ilyenek: Számlafizetés személyesen helyek, de amúgy itt mindent megtalálsz: Számlabefizetés
-
BéHGT
senior tag
Hello! Tudok még Több boltban számlát fizetni? Vagy megszűnt mint az egyik szolgáltatónál?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Onderon #75889 üzenetére
Amit leírtál megint: arra való a turbó opció. Megrendelted a netpluszt, kevés lett, következő hónapban nagyobbra váltasz, addig pedig rendelsz egy turbó opciót.
Itt az leírás a 4x akció alatt:
Felhasználható adatmennyiség választható 200 MB és 5 GB között, amit az első két hónapban négyszeresére emelünk, amennyiben az elmúlt 92 napban nem rendelkeztél ugyanezzel az adatdíjcsomaggal.Itt teljesen egyértelmű mikor jár, ez egy akció, aminek feltételei vannak. Áruházban se mész és pakolsz be minden akciósat, elolvasod, hogy mikor akciós, s ha 3at kell venni akkor 3at teszel be, hogy olcsóbban kapd. Itt, ha spórolni akarsz megnézed mikor akciós, s az igényeidnek megfelelő csomagot veszed. Hiába akciós a kg liszt, ha a 3kg csomag olcsóbb egységárral van, akkor azt veszed, a 20 kg zsák még olcsóbb lenne, de tusos, hogy a fele használhatatlan lenne így maradsz a 3kgnál.
Tarifa váltásnál azért van kiírva a figyelmeztetés, mert nagy anyagi vonzata lehet.
A netplusz váltásnál maximum a teljes havidíjat kell kifizetned pluszba. Ami jogos, mivel mindkét csomag adategyenlegét lehsználhatod.Azt nem tudom elhinni, hogy a 4 GB elég lett volna 1 hónapra, ha az 1GB elhasználtad 1-2 nap alatt. De ha így is van egy Turbó 3GB opcióval meglett volna a 4GB.
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #75888 üzenetére
Bírom a kis humorista-wannabe hozzászólásokat
Nem volt odaírva. A Facebookon volt egy reklám, napokig nem is érdekelt, majd elfogyott a neten (szokott) és beugrott a reklám, hogy 4 Gb-ot kapok, előfizettem, nem kaptam, mérges lettem, lemondtam. Szerintem már itt van egy kis szívatás, hiszen miért gondolna rá bárki is, hogyha előző hónapban előfizettél rá, de most nem aktív, akkor ha megint előfizetsz nem fog járni a kedvezmény? De oké, lemondtam, nincs probléma. Viszont ezt a figyelmeztetés nélküli aktiválási díjat gusztustalannak tartom. Még akkor is, ha benne van a szabályzatban. Ha valamiért büntetésből fizetnem kell, akkor azért az a minimum szerintem, hogy figyelmeztessenek, mielőtt aktiválom. Ezért van a Telekom applikáció, hogy könnyedén és gyorsan előfizethessek. Nem azért, hogy előtte egy óráig a szabályzatot bújjam, vagy megtanuljam kívülről. Nem trükközni akartam. Netet.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Onderon #75886 üzenetére
Hívások előtt ne mondja be, hogy ha 1 percet beszélsz a hívottal az x ft lesz?
Viccet félretéve.Ezek a netplusz csomagok megújuló csomagok, amik arra lettek kitalálva, hogy a rendszeresen a bennefoglalt havi adatkereted kibővítsd, ha kevés.
Ha hirtelen megnő az adathasználatod, pl belföldi nyaralás miatt, arra vannak a turbó opciók, ahol nem kell követned az aktiválást.Csak azzal szúrnak ki, aki trükközni akar az aktiválásokkal, mennyiségekkel.
A 4x mennyiség akciónál is le lett írva, hogy mik a feltételek.Ha valaki össze-vissza váltogatja a csomagokat, arról nem a telekom tehet.
Az említett konkrét esetre, hogy nem voltál jogosult a 4xadatra a megoldàs a turbó opció lett volna, ha nem akarsz aktiválási díjat fizetni.
-
Onderon
senior tag
válasz
[P]laci #75885 üzenetére
Köszönöm szépen hogy kikerested és idézted is, de nem ezzel van a probléma. Lehet egyértelmű, vagy te betéve tudod az egészet. Én viszont erre értettem, hogy bocs, hogy nem fújom kívülről a teljes szabályzatot, miközben ülök munkába menet a buszon. Ellenben létezik egy applikáció, ahol viszonylag könnyedén elő tudok fizetni, és semeddig sem tartana, ha figyelmeztetne, de egyszerűbb és anyagilag jobban megéri (nekik) elbújni a szabályok mögé, semmint úgy megírni a saját szoftverüket, hogy az esetleg szóljon, hogy innentől már nem ingyenes az aktiválás. Ahogyan díjcsomagváltásnál pl. tud figyelmeztetni, hogy még hűségidőn belül vagyok, pedig az is le van biztosan írva a szabályzatban...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Onderon #75884 üzenetére
elég egyértelműen fel van tüntetve, hogy mi ezzel kapcsolatban a szabályozás:
"A mobilinternet szolgáltatást vagy benne foglalt adatot tartalmazó alábbi díjcsomagok, szolgáltatások vagy opciók esetében a termékek aktiválására vagy ezekre történő váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Szolgáltató minden további váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag vagy szolgáltatás havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel. Az érintett díjcsomagok, szolgáltatások: Net&Roll díjcsomagok és NetPlusz adatdíjcsomagok."
Forrás: ÁSZF - 2.5. Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek.
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #75861 üzenetére
és (#75863) br4adam :
köszi, sejtettem hogy lesz valami, de akkor esetleg nem kellene hogy erre figyelmeztessen a Telekom app, hogy már egyszer aktiváltad ebben a hónapban, akkor a mostani aktiválásod már pénzbe fog kerülni? Vagy betéve kellene fújnom az összes szabályzatot pontról pontra? (aktiváltam, mert azt hittem jár majd a 4x-es adatmennyiség, de nem járt, mert csak akkor jár, ha előtte mittomén hány hónapig nem volt aktiválva. Mérgemben lemondtam, de pár nappal később rájöttem mégis szükségem van rá, mert a csökkentett sávszélesség arra sem elég, hogy az otp direkt app-ot használjam.) Vicc, hogy minden arról szól hogyan játszák ki az embert, hogy egy kicsikét több bevételük legyen.
-
bandi0000
nagyúr
lenne még egy olyan kérdésem, ha valaki azt mondja hogy feltöltősre vett egy telefont, akkor azt hogy tudná bebizonyítani nekem, ha nincs róla számlája, csak egy gari papírja?
-
4Grider
nagyúr
válasz
kissjani85 #75878 üzenetére
Utóbbi kettő mitől lenne böngészés?
-
kissjani85
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kerdesem a korlatlan bongeszesi opcioval kapcsolatban.
Ha aktiv akkor a facebook webes csevegojeben vagy mobil messengeren inditott voip hivasok illetve videohivasok korlatozva vannak? -
HellGreg
őstag
Sziasztok, szerintetek van rá lehetőség hogy kamatmentes részlettel törlesztett tv hátralévő összegét egyszerre kifizessem a Telekomnál?
Köszi!
-
bandi0000
nagyúr
Milyen esetben tiltja a telefont a telekom?
Vennék telefont, de parázok a letiltástól...
egyik előfizetésre lett véve, de ki lett fizetve, de az az előfizetés még el, persze fizetik,de ha mégse akkor is letiltják a telefont?
én ha kéz alól veszek ilyet, tudok bármit tenni az ügybe? vagy be kellene nyelnem?
-
MadMancs
veterán
válasz
dedike #75857 üzenetére
Feléért? Viccelsz? Sógornőm ezzel kinlódik hogy 500/750Ft 200mb elfogy akkor off. 1600 ért lenne még 750mb. És mindezt PostPaid előfizuval ( Go+ ). Ellenben én fizetek caklipakk net + korlátlan böngészésért 3500Ft ot és egész hónapban full sebességgel netezek + hotspotként sok ismerősömnek osztok.
-
gg72
veterán
Ma délelőtt nem kapok SMS-esek, másnál is ez van?
-
A mobilnetet.
Mobilnet Start vs. Net&Roll XS 596 vs.1130 Ft/GB
(Nekem elég a 4 GB havonta és szeretnék egy tabletet is.)
-
Sayuar
senior tag
A 1430-on létezik elő űgyitéző kapcsolása menüpont.
Vettem, és beaktiváltam egy simet, és nem kaptam meg az 1GB adatot. -
Onderon
senior tag
Tegnap ugyfelszolgalatos neni mondta hogy a netplusz szolgaltatas idoszaki dij, tehat idoaranyosan lemondhato. Ez azt jelenti ha egy napig hasznalom a netplusz L-t, elhasznalom az 1gb-ot, majd lemondom masnap akkor kiszamlazzak a 30/1-2 napot, majd mondjuk masnap elofizetek megint es eljatszom ugyanezt akkor ez mehet akar minden nap, akkor napi 53-106 ft-ert van napi 1gb netem?
-
Mondjuk a Voda a netet is feléért méri, mint a Telekom.
Én egy mobilnetes előfizetésem szüntetem meg hó végén a T-nél, a gyerek meg jön flottásnak a Telenorhoz. Meg a többiek is, ha letelik a hűségük. A Telekom döntéshozói meg éljenek vadházasságot a kedves édesanyjukkal.
-
-
Vangelis
félisten
válasz
St3ven #75849 üzenetére
Nem lesz semmi feledhetetlen...
A telenyomor is előhozott egy fost...
előtte nyomták az állítsd magad össze tarifát meg ilyenek...
Készülék biztosítás helyett behozták, hogy cserélj hűségidőn belül viccet....
Annyi innnnovációjuk volt
.... aztán a voda lefejelete mindegyiket
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok, van egy költői kérdésem, mégpedig ha új előfizetést veszek, 1 évre, de nem veszek vele telefont, akkor csak az 1 év lejárta után tudok venni telefon arra az előfizetésre?
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #75843 üzenetére
Én? Nem.
Előfizetés amúgy sem érdekel. -
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10 #75839 üzenetére
Héttel feletted írták, hogy jön valami új kártyás net csomag, akkor talán jön más is...
Másrészről meg Telenor és Vodafone is dobott ki új csomagokat, ki előfizusat, ki feltöltőset, illene rá válaszolni... -
-
Sofian
őstag
A Telekom így év végére nem akarja kicsit aktualizálni a csomagkínálatát? Mármint.... Nagyon rég volt bármi említésre méltó új csomagjuk...
-
Az a 990 Ft-os 1 gigás internetcsomag már nincs meg? A level up vagy mi volt a neve? A telekom app nem adja fel.
-
nemtabo
aktív tag
Most akartam Net&Roll feltöltőt venni, de nem kaptam sem Tecsko, sem Mediába. Tcom-nál az ügyintéző azt mondta hiánycikk, várjak 17-ig, akkor 2700Ft-ért lesz kapható az új csomag, amiben 1 GB adat is van, és a net sebessége 300Mbit/s-ra emelik. Kérdeztem, hogy a régebbi kártyákon is is emelik-e, azt mondta igen.
Végül Pólus Kentrum mediába volt régi 1000Ft-is kártya, ott vettem.Remélem igaz amit mondott a hapek.
-
milenda
tag
válasz
ANDROID??? #75830 üzenetére
Igen, ingyen szokták, de akkor oda is van írva. Most meg nincs, ezért kérdeztem. Köszönöm a választ.
-
milenda
tag
Ha a Telekom honlapján megrendelem 490 Ft-ért azt az akciós SIM-et, amely Donino 5 csomagban van és három hónapon át 1 GB adatot + 12×10 perc beszélgetést tartalmaz, akkor ingyen kihozza a futár vagy fizetni kell érte?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt hűségidős fun s csomagot szertnék megszűntetni csak az a baj, hogy én jelenleg külföldön tartózkodom. Van erre valami lehetőség online, telefonon, meghatalmazással vagy valahogy megtudjam szüntetni?
Viktor
-
Láttátok hogy van most a telekom oldalon a használt telefonok szekciója? Mindegyiknél ha rá akarsz menni, hogy ár, akkor kiírja, hogy csak telekomos dolgozók belépésével elérhető. Szóval egy kicsit el lett zárva. Most vettem észre.
-
btudos
nagyúr
válasz
nemtabo #75821 üzenetére
Telekomnál van 4G+ hálózat egyre több helyen, én mértem már 180 MB fölött telefonnal. (Persze ehhez min. Cat.7-es LTE enabled készülék kell.)
Szóval nem elérhetetlen a 300 Mbps sem, de ahhoz annyira ideális körülmények kellenek a jelenlegi technológia mellett, amit nem feltétlen lehet valós körülmények között összehozni.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A napokban volt némi gondom a Telekommal és szóvá is tettem, úgy fair ha most azt is leírom mi történt a mai napon!
Szóval elismerem ,igen ez a nagy cég azért odafigyel az előfizetőire...
A mai napon felhívtak a Telekom tényleges képviseletéből és sajnálatukat fejezték ki a történtekkel kapcsolatban. Biztosítottak ,hogy napokon belül megkapom az órát - igen tudom ez inkább az Apple-től függ- és a "rendeléskor" élő árat is kedvezményben megkapon!
Azt mondom elégedett vagyok ezek után a szolgáltatásukkal és az ügyfélkezeléssel is. Akinek gondja van érdemes a központhoz fordulni és segítségüket kérni! A saját példám erősíti ez!
Köszönet a fórumnak és tagjainak is akik segítettek ez ügyben!
Mindenkinek kellemes estét!
Zsolt -
nemtabo
aktív tag
válasz
Donki Hóte #75555 üzenetére
Hahó!
Vodás előfizetés mellé (abban csak 200MB net van) kerestem feltöltőkártyás netet. A Domino Net&Roll tűnik ár/érték aranyban a legjobb választásnak, csak ezt nem tudom, hogy a kínált 30Mbit/s sebesség általánosan elég-e. (rádiozás, facebook, messenger, viber) Nem nagyon használok mobilnetet, ezért nincs fogalmam, és mert kínálnak ott 300Mbit/s-os segességűt is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsolt19900 #75815 üzenetére
A flotta roaming díjszabásától függ.
Nagy eséllyel nem lesz ingyenes.Ha te hívod, akkor kb. 20 ft/perc.
Ha ő hív, akkor kb 5ft/perc a fogadás díja neked, ő ingyen hív. -
zsolt19900
őstag
sziasztok
úgy alakult, hogy 1 hónapra külföldön fogok tartózkodni (Németország) olyan kérdésem lenne, hogy van egy üzleti flottás előfizetésem és van hozzá társkártya, amivel ingyen beszélünk egymás között.
Ez az ingyenesség megmarad akkor is, amikor külföldön fogok tartózkodni?
-
válasz
azigazimoris #75813 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Sziasztok!
Jelenleg Like S díjcsomagom van, 300mb nettel. gondoltam bővítem a netemet, így szeretnék előfizetni egy netpluszra is. A kérdésem az, hogyha veszek például netplusz M csomagot ,akkor a jelenlegi 300MB-omhoz hozzáadódik majd még 500,thehátösszesen 800mb-al tudok majd gazdálkodni? Vagy csak felülírja, tehát 300 helyett 500mb netem lesz? -
SUPREME7
őstag
válasz
PainKiller13 #75806 üzenetére
Mondjuk ja, Androidos Lumiát is árultak, szóval semmi sem lehetetlen
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Srácok ėn ezen a Telekomon behu....k,ma ugye ismét úton voltam...irány Cegléd! Megbeszéltem az ügyintézővel,hogy mit szeretnék egyeztettük az árakat,felhívtuk a központot mennyi részletre,mennyi a törlesztő,ő is látta mennyi az óra és mivel csak ezüst +fehér szíj verzió volt rendeltem abból! Felírta,mondta egy-két nap és itt az óra! Persze ismét csak sajtpapíros jegyzet mivel az óra a központi raktárban van csak ílyet tud írni,már nem is szóltam mondtam rendben majd hívjon!
Most hogy hazaértem mit látok ,hát a Telekom oldalán már nem az az ár szerepel mint délután volt!
Ilyenkor mitévő legyek? Van screenshotom meg egy cetlim,amire le van írva mi mennyi,de most az oldalon már más van kint!
Szóval??? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Honlapon az előfizetésem mellett hol találom meg a roaming beállítást. Meg szeretném nézni, hogy az egyik számomnál be van-e kapcsolva.
-
HXY
addikt
A Chat-es Telekom ügyfélszolgálathoz létezik közvetlen link?
Pár hete még minden Telekom oldalon feldobta, de most meg sehol se találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- iPad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest