- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Látom, alaposan átolvastad az alapelveket...te is...gyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni,
Na, pl. ez az én egyik nagy bajom...a hozzáállás...ha én meg tudtam keresni (esetenként a kérdező helyett), uram bocsá', tanulni a dolgokat, akkor rajta is lássam legalább a jelét annak hogy megpróbálta önerőből megoldani a dolgot...az ő ideje miért értékesebb mint az enyém...?de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá
Szabad országban, szabad ember azt teszi, amit szabad...az én döntésem, jól mondád...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged