- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Látom, alaposan átolvastad az alapelveket...te is...gyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni,
Na, pl. ez az én egyik nagy bajom...a hozzáállás...ha én meg tudtam keresni (esetenként a kérdező helyett), uram bocsá', tanulni a dolgokat, akkor rajta is lássam legalább a jelét annak hogy megpróbálta önerőből megoldani a dolgot...az ő ideje miért értékesebb mint az enyém...?de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá
Szabad országban, szabad ember azt teszi, amit szabad...az én döntésem, jól mondád...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest