- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Nyílván zavaró, ha többször megkérdezik ugyanazt egy topikon belül, de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá. Sajnos ez mindig is így lesz (tudom, mivel más fórumokon is így van), egyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni, másrészt van amit nem is könnyű megtalálni, mivel specifikus dolog. Plusz elég sok hozzászólás van itt...
De persze ez a te (ti) döntésed.Talán az is a gond, hogy szerintetek ez "szakmai topik". Lehet, hogy kéne kétféle topik, egy a hozzáértőknek, "félisteneknek", és egy a kezdőknek. Mint ahogy van a tuning kezdőknek topik is.
Meg mégy egy ötlet: az első hozzászólás-t lehetne még bővíteni a gyakran elhangzott kérdésekkel, pl a max 4GB-os dolog sincs még benne. És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Na ennyit akartam, remélem nem lesz belőle vita, én így látom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest