Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

Lehet hogy tárgytalan, mert ma behoztam a modult, amit kisípol otthon az Extreme4.

Betettem egy DELL brand gépbe és hibátlan az USB-ről bootolt memtest86-al. Ez a brand gép viszont csak 1333MHz-en kezeli a DDR3-at.

Most vagy olyan hibája van ami csak 1600-on jön ki... de gyanús, hogy nem volt egyből kékhalál és amikor a 2x4GB mellé beteszem ennek a kitnek a jó felét, amit nem sípol ki a lap akkor sem lát az alaplap 12GB-ot, csak 8GB-ot, mintha nem lenne benne fizikailag a harmadik modul. Ilyet még nem láttam :U

Miközben egyedül 4GB-osként ezt a Corsair 4GB-os modult látja mind a 4 bankban végigpróbáltam, postol a gép vele BIOS írja, hogy 4GB-1600, ha a párját is beteszem úgy már kisípolja.Ha a jó kitet teszem mellé úgy nem sípolja ki, csak éppen nem látja. Csak a párját viszont egyedül is kisípolja az összes bankban. Ezért hoztam be, de itt meg jó. A fakkivan.

Évek ota ment az alaplapban mindkét pár 16GB-nak látta 1600-on. Még az sincs, hogy az alaplap utálja. Hogy utálom az ilyeneket... :((

Új hozzászólás Aktív témák