-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Nézelődtem sokat.
tuningolni továbbra sem fogok, így szeretnék valami normális ram szetthez hozzájutni, ami tudja azt amire elvileg képesnek kell lennie húzás nélkül.
van pár ötletem amik közt vacilálok:
-kolega álltal ajánlott 2x2gigás kingmax modulok... ez 10 000-ből max kijön, de vajon menne e duálban és mien gyári időzítéssel?
-esetleg 2x1gigás geil ultra rampár mondjuk most elsőre, aztán késöbb még 1szer ugyanez mellé. ez gyakorlatilag dupla annyi lenne... és itt fenn áll a kérdés, hogy ha 4giga akkor 4x1, vagy 2x2... vagy teljesen lényegtelen?Igazándiból az a gondom, hogy foggalmam sincs mit vegyek, nem tudom mi lenne nekem megfelelő. Játékra kell, időtöltésnek, ez fix. Na de mivel halk és jól hűtött gépet rakok össze, mennyit számítanak a hűtőlapok a ramokon? Mennyit számít nekem az időzítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest