Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
veterán
válasz
alfa20
üzenetére
Szerintem ez nem a Sony Vegas, de lehet, hogy tévedek.
Ha lemaradtál róla, töltsd le ingyen a Hitfilm-et, vagy a Davinci Resolve-t. Sokkal többet tudnak a Vegas-nál. -
Mikemend
senior tag
válasz
alfa20
üzenetére
Az előbb írták ezen a linken, hogy hol állítsd át svájcra az amazon weblapján a PC-n, majd ezután egyből felmehetsz az app oldalára.
Ha a mobilodon van Underground és azzal bejelentkezel, akkor a PC-n az amazon.com oldalon is belépve máris ott lesz a mobilod az app oldalán és alatta a Get it! gomb. És kész. -
Greenebola
senior tag
Elég vegyesen találok posztokat az oldalról.
Ami licenszet vásároltam náluk nem volt még gond velük.
Kaspersky Internet Security, Kaspersky Mobile Security, Counter Strike GO és Source illetve egy ESET Smart Security, no itt viszont nem vásárolt licenszet ír a program hanem OEMet.Azért vannak fent ilyen 180 napos kulcsok vírusírtókból ami gondolom valamiféle promócióból lehet és az van eladva.
Hiába vásároltam többször azért vannak kisebb fenntartásim, az ördög nem alszik. -
micafighter
nagyúr
Még annyival kiegészíteném, hogy (firefox esetén) ki kell pipálni hogy ugyanazon proxy használata az összes protokollhoz. Nekem sem akart bejönni elöször, pedig a fentebb írtak szerint csináltam és a bitdefender ausztrál honlapja jött be. kipipáltam hogy minden protokolla használja a proxyt és bejött a promotion oldal. meg is kaptam a kódokat emailben. (sajnos antivirust nem lehet aktiválni a kóddal, azt írja ki hogy a kód az internet securityhez van, tehát akkor gondolom tst sem fog aktiválni)
firefoxot használtam ezzel a proxyval: 125.253.101.37 Port: 8080 (#2821) tfalcon96 leírása szerint
Köszi szépen (#2820) LiLxWaYnEx nek a promocó megosztásáért, és (#2814) tfalcon96 nak a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.