Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
roseA580
tag
válasz
Oldman2 #20692 üzenetére
Moon+ Reader Pro megvéve!
Köszönöm!
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Oldman2 #17660 üzenetére
Ige-igen, koszi! Az a Screens Recodrerhez visz - most az is ingyenes. Valojaban a Store-bol kikeresheto es letoltheto az Animotica is, nem kell licenc kod hozza, ha jol latom es ertem...
Szerk.: viszont, az Animotica Full Pro -t most nem adjak ingyen?
#17662Oldman2 ... volt egy sejtesem. Koszi, hogy megnezted. Megy is a levesbe...
-
Golden9
veterán
válasz
Oldman2 #14487 üzenetére
Már csak a 30 napos trialt tudod kipróbálni, de szerintem az ingyenes OBS Studio jobb ennél. A Giveaway of the day, promóit csak addig lehet aktiválni, amíg az oldalon megy a visszaszámláló, most a Bolide Movie Creator 3.8-at lehet letölteni, az aktiválás menete mindig le van írva egy szöveges dokumentumban a letöltött fájlban.
-
Argos
őstag
válasz
Oldman2 #10800 üzenetére
(#10797) C. s.:
Hogyne álmodoztam volna... Csak aztán elkezdtem játszani a Sims-el és elindult a Barátok közt, úgyhogy ezen lelki behatások végül eltántorítottak, nem csak a menyasszonyi vágyálmoktól, de eleve a házasság szentségétől.Ha, már játékok, akkor ezt mindenkinek ajánlom! Musthave! Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekünk.
Ja, nem... -.-'
-
looser
addikt
válasz
Oldman2 #10034 üzenetére
Köszi! Itt azeredeti oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Peugeot, Citroën topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Max
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest