Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Köszönöm a linket, ezt magam is megtaláltam, de bíztam benne hogy valami tapasztalatot is ír valaki
Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan GIGABYTE UD850GM PG5 V2 Teljesen moduláris
- LianLi TL Led és TL LCD 120/140 Wireless fekete és fehér eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik?