- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTM
tag
Esetleg online-boltban lehet rendelni plexi-t valahol?
-
DTM
tag
Nem tudja valaki, hogy tolna-megyében merrefele lehet plexi-t venni?
-
XSiGma
aktív tag
csáo
az lenne a kérdésem hogy láttot már valaki előlapi panelt plexiből?
[Szerkesztve] -
ShooterFX
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani milyen ragasztóval lehet plexit ragasztani? Lehetőleg olyan ragasztó érdekelne ami ha megszárad naggyából átlátszó marad! -
ShooterFX
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki milyen ragasztóval lehet plexit ragasztani? Lehetőleg olyan ragasztó érdekelne ami ha megszárad naggyából átlátszó marad! -
Shadows
senior tag
ha beviszed valami faszább üvegeshez az is megcsinálja nem?? Lehet kicsit nagyobb átfutási idővel!!
-
ToBeY
nagyúr
Ha pl bricostorba beviszem a plexis oldalapomat ott némi kp-ért kivágják nekem a kért lukat?

-
Shadows
senior tag
én is gondolkozom egy oldallap plexizésén és arra gondoltam hogy nem plexiből hanem
akrilüvegbl
sima üvegből vágatok mi a hátránya az utóbbi kettőnek??? -
Winner_hun
félisten
-
darabka
tag
Lehet kapni fúrógépbe fogható való körvágókat. Általában van egy tájoló a közepén, hogy központosan lehessen fúrni vele, egyébként elmászkálna.
Ha már ki van fúrva a 92mm-s ventinek a hely, akkor a megvezetés felejtős, marad a kézügyesség...
Lassú fordulaton, nagyon kis előtolással vágd ki és nem árt, ha hűtöd is közben, egyébként tuti, hogy elreped a plexi. -
ToBeY
nagyúr
Mivel lehetne a plexit kivágni.Már van egy 9cm ventinek vágva hely alapból( Soprano) De én oda egy 12cm ledes ventit akarok szal egy 12cm kőrt akarnék belevágni
-
germanh
senior tag
hi
tudnátok segíteni hol lehet plexit méretre vágva venni?
33*34-es kéne -
Robaj
addikt
Lenne egy kérdésem plexi ügyben.
Egy 35x40-es plexi lap kellene nekem (2mm)
Ez kb mennyibe fáj? 40x40-es kapható 1000 huf környékén? Vagy el vagyok tájolva? (praktikerre gondoltam)
Hogy tudnám kifúrni (mivel nincs elég vékony fúróm)? Elég puha, ha csillagcsavarhúzóval átütöm? Vagy megreped? Esetleg hegyes végű csavarral próbáljam meg kilyuggatni?
Ha csak 50x50-est kapnék, akkor fűrészlap segítségével le lehet vágni a fölösleget? -
shteer
titán
[link]
ez lesz az én oldallapomban
keresek 6-7-8 mm-es plexit, kb 160*130-as méretekben, 4 db ekkora kellene -
Mr-Pamacs
senior tag
Ha belecsizolsz a plexibe akkor az elég csúnya lesz. Én inkább ugy csinálnám h kivágnék egy picit nagyobb kört papírból azt udaragasztanám a kör köré a fennmaradó sávot alkoholos filcel lehúznám majd lelakkoznám. Ha így csinálod akkor próbáld ki elötte valamin h a lakk oldja-e az alkoholos filcet.
-
Shodan
őstag
Sikerült kivágni, úgy csináltam hogy rajzoltam egy kört, fúróval kis lyukakat fúrtam a kör mentén,mjad összekötöttem őket szintén fúróval, utána már csak le kellett reszelni és kész.
Festeni a szélét szeretném egy vékony sávban, mert nekem egész oldalapos plexi van és a szélét körbe feketével szertném. Lehet majd kipróbálom úgy hogy egy kicsit lecsiszolom csiszoló papírral így talán könnyben megtapad rajta a festék. -
raver
aktív tag
-
rob210
nagyúr
Helló.
Hát látom lelaktuk a topicot már senki sem ír.
Kár, mert szép oldallapokat nem is igazán láttam tehettetek volna fel képeket.
Na mindegy ez csak egy próbálkozás a topic újraélesztéséhez.
Sziasztok. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Ezek szerint szekszárdon kéne laknom hogy tudjak igazán szépet moddingolni
pá
)) -
Shodan
őstag
Két kérdésem lenne.
Az egyik hogy a plexibe kéne egy lyukat vágni a ventinek, ezt hogyan? Most hívtam egy céget de ott csak lézerrel tudják vágni 3500 meg cm 850 jo ezt felejtsük. Itthon próbáltam fúróba való ilyen kör alakú fűrészel de az nagyon nem pontos közbe olvad is a plexi így csúnya lesz, szóval mit javasoltok?
Másik meg hogy lehet e a plexit festeni? (régebben próbáltam de lepattogzik róla)esetleg vmi trükk? -
-
mad1
veterán
15k ert mit erdemes megvenni?tap nelkul?

-
rob210
nagyúr
Köszönöm.
Az oldallap igen olyan, csak kicsit átalakítottam.
Ez egy superflower ház és a flashcomban lehet kapni.
Egyébbként készül az új dizájnterv, még meglepi.
A honlapon lejárt a próbaidő ne nézzétek
-
Louies
aktív tag
up!
-
rob210
nagyúr
Na megszületett az első honlapom.
Nem cikizni nem azért teszem fel.
Csak hogy lássátok én ennyire jutottam.
Ez az egyetlen lehetőségem, hogy meg tudjam mutatni miről is beszélek amikor azt mondom nem szép a kábelezés
http://www.robi210.shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php?azonosito=robi210 -
Mr-Pamacs
senior tag
Én a praktikerből hozom mindig. Ilyen áron:2500 Ft (ÁFÁval) / 2 négyzetméter. Ez 2 mm vastag volt, de tok olyan helyet ahol el is vágják méretre. Igaz 20%-os felárral. Biztos van felétek is csak járj nyitott szemmel.
MÁS: Kb egy óra mulva teszek fel uj rácsoknak a rajzait. Ha érdekel nézzétek meg.
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Hát oké.
hol is lehet kapni plexit olcsón csak mert nekem sajna megrepedt egy superflower házam van és bátyám szerelés közben megroppantotta a fotelba rakott oldallapomat nekidölt.
Minden hol csak nagy 1négyzetméteres táblát lehet kapni
az meg 5790+áfa a 4 mm-esből.Barkácsbolt és egy ébb baumax ilyenket ne mondjatok mert nincs 3 ban voltam
Még a helyi üvegeseket is sokkoltam a témával.
Egy helyen lehtne kapni ott ekkorát és ennyiért.
Így egyenlőre marad megrepedve.
Ha sikerül megcsinálnom a honlapomatmajd azért rakok fel nektek linket a gépről
nem nagyképűség de ez rendben van.
Illetve mail címre adok képet szívesen bárkinek.
Aerocool 450W harisnyázott
hengerkábelek nem kerül semmibe adják az alaplappal
És jobban néz ki mint a régi 80 eres lapkábelek
No de ez csak az én véleményem.
))))))) -
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintem a plexi egyáltalán nem drága (1 oldallap max 1000 Ft) . Inkább a harisnyák meg a világítós molexekért sajnáltam kiadni 7 Eft. Még a ventikre (2 db 12 cm-es (LED) meg 3 db 9 cm-es (LED) Thermaltake) nem is sajnáltam annyira, legalább azok ''csinálnak'' valamit (11 e Ft). Meg a két (UV és hangérzékeny) cső is (3500 FT).. Ha megnézed akkor a harisnyák ára a leg irrálisabb,de kell mivel egy chieftec BA-01-bbb házban van, aminek a tápja nem egy Codegen. Inkább harisnyázok egy komoly tápon mint egy komolytalan miatt égjen le a gépem. Mint az előző. Nekem pl ezért van benne nem opcionális táp meg azért is mert drága lenne egy ilyen opciós Chieftec táp. Jah a plexis oldallapot mintával meg a cd helyére építhető kapcsolótáblát kihagytam, de ez nekem ugyis csak anyagköltségben van.

-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Én mindenkit becsülök aki otthon próbálkozik ilyenekkel, de egy kérdés ha már sikerült szép gépházat összerakni nem kevés pénzért, mert lássuk be a plexi nem olcsó mulatság.
A belső térre miért nem figyel senki?
Hogy lehet egy plexi házba harisnyázatlan kábellel szerelt tápot tenni?
És a kábelezés nem lehet szépen gyorskötegelővel oldalakon éleken elhúzni a kábelt?
Ne haragudjatok lehet kicsit kritikus voltam, de egy két szép gépet tartalmazó linken maga a belső tér nem jött be nekem.
. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó lesz de össze van már ragasztva? Vagy hajlítva van a plexi?
-
Winner_hun
félisten
-
Mr-Pamacs
senior tag
Tettem fel uj rácsokat a weblapra, ha gondoljátok nézzétek meg.
[Szerkesztve] -
-
domi007
őstag
Hy
a problémádra nem toom a választ
, de engem is lyesmi érdekelne, nálam 8 cm-es ventikkel...úgyhogy várjuk a felsőbbek válaszait 
-
bbogesz
csendes tag
Hi Mindenki,
olyan kérdésem lenne hogy a barkácsáruházakban kapható plexilapok szerintetek
nem töltődnek fel elektrosztatikusan? Pl ha 2 db 12-es ventilátor pörög rárögzítve?
Vagy nincs ilyen tapasztalat? Elég hogy a házhoz van rögzítve?
Én teljes oldalplexit szeretnék, de azért féltem a benne lévő cuccokat! szóval akinek már van és nem gyári a plexis gépház, az please írjon!
köszi
Bogesz -
domi007
őstag
Hello mindenki!
Én nálam a következő a helyzet: plexi oldallapos gépet akarok venni/készíteni.
Alapból arra gondoltam, veszek egy sima, gyár plexi oldallapot, azt kész. De miután annyian írtatok karcos plexiről, hogy inkább úgy döntöttem, magam készítem el egy régebbi hozzászólásban leírt speckó plexiből(nem mattul, nehezen karcosodik..). Viszont két kérdésem lenne:
Hogyan lehet a saját oldallapot a PC-be rögzíteni(érdemes leutánozni a gyári fülecskéket, vagy inkább szétvágni a PC oldalát és beilleszteni a plexit?
Szerintetek van-e olyan erős plexi, ami elbír két venitilátort+a mögöttük lévő vízhűtőradiátort?Mert ha elhajlik....
Üdv:
Domi -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Jajj bocsi én a gépház lyukakra gondoltam!!!!!!
Nemtom nekem a plexin se szaladgágt el csak először még ne nyomd rá mert akkor tényleg elszalad csak a fúró hegyével megkezded aztá meg GO!!!! -
PredatorNo1
aktív tag
-
V_Zoli
aktív tag
Nah sikerült megoldani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem fúróval hanem egy fémiparban használatos masszív fémkörzővel
-
NFO
csendes tag
Figyeljetek nekem kellene úgy 40 x 40 es plexi lap A házam oldalára valaki tud nekem hogy hol lehet kapni Szoljon Nagyon kellene Vízhűtés meg van plExi nincs

BASIC LC -
Konflikt
addikt
Ugy 1 hónap után akk válaszolok

Szval 4 db Revoltec 4 ledes venti van benn, 2 kék, 2 piros. Elöl pedig az 5. helyen egy fekete van (filmnézéskor nehogymá a szemembe tolja a mafla kék fényét)
A ventik 1100Ftbe kerültek, nagyon megérte. AMugy csuszócsapágyasok, 2000en forognak. -
V_Zoli
aktív tag
Szasztok!
2db 8cm-es venti helyét ki szeretném vágni a plexiből... mit ajánlotok mivel oldjam meg?
Előre is THX. -
Beck18
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
ha jól látom akkor megcsináltad a betüket sablonba és úgy festetted. én is a napokban akarok festeni sablon + akrill spary
igaz nem plexit... -
Beck18
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
szerintem sokunkat érdekelne ... dobj ide a fórumba képet

-
Mr-Pamacs
senior tag
Nekem is alakulgat,de ez a fránya egyetem annyi időt elvesz. Most vettem 1dupla Uv-t és 1 hangérzékeny kék csövet. Nagyon jóók. Már a minta is ki van vágva az oldallapomra, meg plexit is vettem. Hétvégén majd össz rakom.

-
PredatorNo1
aktív tag
Hi épp most a hétvégén dobtam össze a gépemet és úgy sikerült ahogy akartam !!régóta tervezem de csak most jött össze a dolog!!!!Na mivel Predator mániás vok ezért kezdtem 1 Predator célkereszttel az oldalába majd 1 plexit vágtam bele.A házat használtan vettem nem kell mondani már sárga volt a műanyag így tehát újrafestettem az egészet MAtt feketére.A plexire Ráfestettem a Predator Feliratot akit érdekel küldök képet!!!
-
szasza21
csendes tag
Heló.
meg tudná nekem valaki mondani hogy hol juthatok hozzá olyan gumihoz amivel a plexit az oldalpanelbe rögzíthetem: Előre is köszönöm! -
Mr-Pamacs
senior tag
-
szasza21
csendes tag
[L]D:\Képek\pc[/L]
a link -
szasza21
csendes tag
Helló.
Meg tudná mondani valaki hogy hol juthatuk hozzá olyan gumihoz amivel a plexit a házba lehet rakni? Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és még meg sem olvadt, nem hogy megrepedt volna
Miért repedne meg? Az szvsz akkor repedne, ha nyomod, mint állat, ezért nem vágja, hanem töri a plexit.

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/usedadsx/2006-02/36522_ClipBoard-1.jpg)