Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Ha már úgyis benne vannak nagyjaink az optikázásban....
Nézegetek obikat, a gondom az, hogy én általában nagylátót használok, a Vaterán, meg itt-ott fellelhető jó obik meg min. 28mm-ről indulnak, ami ugye APS-C-n már nem nagylátó.
18mm-től emberi áron egyedül az I. generációs Pentax, és Samsung kitobikat látom, ezeket szinte vadi újan már 12e.-től kínálják. Egy obit találtam újan, emberi áron, de ez lehet hogy alapból gyengébb mint a régi kitobi, mi a véleményetek: [link]Szerk: Beugrott nekem, honnét ismerős ez az obi! Talán két éve, mikor először lement DSLR+obi kit a lélektani 100e. forint alá, talán a MM dobott be egy olyan akciót, hogy Olympus E400+ Stigma 18-50 obi, 99e. forint. Aha, ez volt az az obi, de volt aki azt írta róla, hogy egész jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest