- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
Geri Bátyó #44015 üzenetére
Az SSD adott, mostani laptopomban használt SATA HyperX 240GB-ost meg fogja örökölni.
Mennyire kell brutál hűtés? Láttam a fentebbi adataidat, az idle 2x °C iszonyat, a mostani i5-2410M egy borzasztó szellőzésű Vostro3350-ben nem képes 30 fok alá menni idle-ben, folyton járó ventillátorral.
Tudom a laptopok nem mérvadóak ebből a szempontból, csak érdekesség.A tervezett gépbe egy Deepcool - Gammaxx 300as CPU hűtőt néztem ki, ez úgy nagyságrendileg megteszi majd? Illetve az alaplappal érzem magam meglővel, ugyan a gép összeállítása még 2 hetet várat magára, de nemigen találok deszkát alá. HA-s hirdetésen egy CELSIUS M470-2 lapot találtam, de ha tudtok jobbat / valakinek lesz eladó lapja hó végén, szóljon bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest