Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Amúgy teljesen jók ezek az OCZ ramok... Nem értem, mi a baj azzal, hogy kézzel piszkálni kell picit a subtimingeket? Meg nem értem, miért kell elvárni egy ilyen kedvező árú kittől, mint az 1600@CL7 Platinum, hogy P&P pöccre vigye a legidiótább beállításon is az 1600@CL7-et...
A másik meg az, hogy ha a lap gagyin lövi be a sub-okat, az nem a ram hibája szvsz....
Én is mikor még nem tudtam a sub-os dologról, belőttem 1600@CL7-re, nem ment, írtam a supportnak, másnapra kaptam is választ, korrektül leírták, mit állítsak be, és úgy ment is a kit pöccre...És van rá 5 év gari is, plussz gyártói élettartam... Mi kéne még, nem értem?
Tunigot is bírja a kit, igaz nem CL7-ben, hanem CL8-ban, de úgy pikk-pakk be tudtam lőni 1750-re 1,65V-on....
Ami azért szerintem derék, és még messze nem ez a vége a kitnek...
Aki meg lúzer, vagy lusta rászánni 1-2 órát, hogy belője, annnak meg ott az XMP-s Intel Extreme kit, kapásból 2 féle XMP profillal...(#11584) katt777: Ja, elvileg mindegyik slotban mennie kéne...
De az egyik 16-osba is nyugodtan kipróbálhatod... Az ráadásul azok egyenesen az X58-ba mennek, és V2.0-k....
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Baldur's Gate 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest