- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám: van egy Asus vb 191t típusú, 19"-os tft monitorom, a hétvégén olyan dolog történt amit nem igazán akartam elhinni, de mégis megtörtént... Az lcd panel és a háttérvilágítás közé (vagy valami közé) bemászott egy bogár, egy ideig mászkált jobbra balra, majd végül úgy döntött, hogy elhalálozik, tette mindezt ugye pont a képernyő közepén. Kb. mintha 8 döglött pixel lenne egymás mellett, sajnos nagyon idegesítő.
A garancia sajnos 3 hónapja lejárt, bár nem is hiszem, hogy ez garanciális probléma lenne. Mindenesetre nagyon érdekes ez a probléma, mert az ismerőseim között sem hallott még senki ilyenről, és ahogy néztem a neten is elég kevés ehhez hasonló eset fordul elő.A monitor úgy össze van rakva,hogy szétszedni sem tudnám, esély sincs rá, hogy esetleg belekukkantsak.
Mi tévő legyek? Meg tudják ezt egyáltalán javítani? Foglalkozik valaki ilyennel? Vagy használjam így tovább az alig 1 éves monitort?Nagyon szomorú vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EA Sports WRC '23
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Stabil pályára állt az Android 16
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Jófogás tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Dell SE2416H Monitor eladó
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest