- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Pedig ez már előtte is fen állt csak ha nem mozgatott nem mindig jön elő,amikor vetted gondolom csak nézted és a menün kívül nem csináltál mást utána kikapcsoltad és vitted,nálad meg előjött később.Nos ez inkább kijelző hiba mint vezérlő panel esetleg lehet vezérlő kábel kontakt hiba talán,megvan rá az esély hogy egy kijelző hibás monitort vettél.Az eladó védelmében? Másik meg a nagy (24"-tól felfele) kijelzőjű LCD kényesek a csavaródásra ha rosszul fogod meg a keretet,mindig csak középen felül és alul közvetlenül a talp tövében jó,vagy lefele borítva,ill teljesen vízszintesen állítva mert az is ilyen hibát okozhat.
PÁR GONDOLAT VÁSÁRLÁS ELŐTT!
Konklúzió!Mikor monitor veszel,többször kapcsold ki majd be nézd meg mit csinál.fontos a teszt de a 3D alkalmazást se hagyd ki gépre kötve és külön is probáld,a teljes menü működését nézd át ha valami nm megy eeprom IC hiba gyanús.A teljes bevilágításnak nagyjából egyforma legyen ne legyenek nagy eltérések (a pixel egy értelmű de szerintem ez igen elhanyagolható ha menet közben nem zavaró ezzel csökkentheted az árat és végül körbe enyhén két ujjaddal a kereted megnyomkodod így előjöhet az a bizonyos pixel csík ami már zavaró és a kijelző hibájára utal.Egy monitor átnézéséhez min 35-perc intenzív +10-perc átnézési idő kell úgy hogy ne sajnál az időt rá.Ha az eladó ezt sokkalja és sürget hagyd a fenébe nem vesztesz semmit állj el tőle.Mert ezután bukhatsz csak igazán (hirtelen kapzsiság veszteségbe sodor,ezt azoknak írom akik most vagy már vásároltak monitort és így vagy úgy jártak.Azért a legtöbb eladó becsületese de az üzletben mindig gondolkodni kell.
MINDENKINEK ÜDV:
[ Szerkesztve ]
-
RtK
tag
Hali! Vettem egy hasznalt ViewSonic vx2835wm monitort, es a monitor bal oldala iszonyatosan villog. Az elozo tulaj allitasa szerint nem volt ilyen problemaja, lehet hogy szallitas kozben lett ilyen? Leginkabb kek hatternel lehet latni, feher, fekete, vagy szurke szineknel nem lathato. A panellal vagy az elektronikaval lehet valami? Probaltam d-sub es hdmi kabellel is, illetve mas gepeken. Van valami 5let hogy mi lehet ez?
Kepek: [link][ Szerkesztve ]
-
Duke11
csendes tag
Sziasztok! Ez inkább kábel kérdés!
Adott egy laptop HDMI kimenettel (tesztelve fullHD TV-n), és egy tft monitor DVI bemenettel. A boltokban lehet kapni HDMI-DVI és DVI-HDMI nevű kábelt is. Ezek iránya felcserélhető? Valamint mindegy hogy az olcsó noname vagy a csilivili kábelt veszem meg 1.5 méterre? Két féle monitort használnék, egyik 1280x1024, másik 1920x1080 felbontásúak DVI bemenettel. A nagyobb DELL-en van Displayport. Meg tudtok erősíteni, hogy nem lesz látható érdemi javulás, ha DVI helyett displayportra kötöm be? (nem akarok még egy fajta kábelt)
Köszönöm! -
Whaazzup
senior tag
válasz kenwood3 #5896 üzenetére
Szia.Reméljük lesz aki becsületesen és olcsón megjavítja neked,mert megéri,különbem ha postán elküldött komplett elektronikát kb 1-2hét átfutással javítok,természetesen a postát a tulaj állja általában oda vissza 1k-ból kijön mivel nincs keret és kijelző.Hogy mit kell küldeni azt mindig megírom sok sikert.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz kenwood3 #5894 üzenetére
Szia.Most ez nem azt jelenti hogy mindegyik hiba fen áll csak ezekből lehet valamelyik általában nálam ha csak javítani kell 5,5-6,5K ha komplett panelt (Ne értsd félre nem kijelző panel) táp-inverter-vagy vezérlő panel 7,3-8,5 között munkadíjjal együtt ehhez viszonyíthatsz,sok sikert.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
-
Normi™
őstag
-
-
Normi™
őstag
Esetleg az 5881-re valaki?
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Whaazzup
senior tag
-
Whaazzup
senior tag
válasz Magnum PI #5879 üzenetére
Szia.Hát ha messze laksz az nem baj csak a személyes találkozó nehéz így,ezért azt mondom ha nincs mivel kipróbálni az gáz,nálam se perc alatt eldől meghajtás vagy kijelző a ludas.Ha a vezérlés 5,5-7,5 ezer javított vagy csere lvds panellel,ha a kijelző javítható mivel azon is van panel kB-10K ha nem akkor nem éri meg a javítást alkatrésznek eladható.ÜDV.
-
Normi™
őstag
Lefuttattam egy benchmarkot és olyan mintha bezavarna valami,mint amikor valami elektromos eszköz bezavar és behullámzik,beremeg,de semmi sincs a közelében és csak terhelve csinálja...
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Normi™
őstag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.A helyzet a következő,lehet furcsán hangzik,de mikor a képernyőn "oldalirányú" mozgás van(játékban,tesztekben) behullámzik durván a monitor közepén vízszintesen,ha "előre" haladó mozgás van akkor ritkán csinálja,először vga hibára gondoltam,de az cserélve lett és továbbra is létezik a jelenség,azt kizárnám,egyébként a monitor eléggé sípol,néha észreveszem,hogy vibrál,60hz-en van használva ennyit enged full hd-ban.Típusa: Lg W24243T.Ha esetleg valaki találkozott hasonló jelenséggel....lehetséges,hogy a 60hz miatt van és "természetes" jelenség?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Speed
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy kis problémám téma szerint ide is vág meg nem is.Van nekem 2db 5850-es vga a gépemben és 2db monitort használok elvileg, de amit másodlagos monitornka kötök be (ugyan azon a karion van mindkét monitor) azon remeg a kép , de inkább csak akkor ha a másikon mozgatom az egeret.
Próbáltam mán kötözgetni meg drivert,windowst cserélni de nem segített.Szerintetek ez mitől van?
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
Magnum PI
tag
-
Whaazzup
senior tag
válasz BraderZoli #5871 üzenetére
Szia.Sajna nincs jó megoldás,annyi hogy minél tisztább legyen a karcolt mélyedés mert akkor a fénytörés nem annyira zavaró,ha bármivel bekened vagy takarod még rosszabb lesz,talán egy darab polár fólia valamit segít a fólia réteget nem javítják.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Üdv all
az 1ik haverom mondta , hogy kérdezzek már rá , hogy mi lehet a baja a monitorának . Elmondása szerint ez a baja :
Bekapcsolja a gépet mind1, hogy játszik vagy nem 10-15 perc után elmegy a kép kikapcsolja 5 percre utána meg vissza , akkor megint van kép egy darabig de aztán megint elmegy
ez 1 Lg W1934s típusú lcd monitor
Kérlek benneteket segítsetek!
thanksMi az az ekezet dragasag??
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Van egy Samsung 931 BW típusú monitorom ami tegnap megadta magát. A hiba annyi, hogy egyik pillanatban kifehéredett a képernyő és semmire nem reagál onnantól. Tehát csak fehér a képernyő és ennyi. Mi lehet a baja szerintetek?
Várom a tippeket
Köszi
-
BraderZoli
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült megkarcolnom a 30'os DELL monitorom. A karc olyan 1cm hosszú és elég mély ill eléggé középen van ahhoz hogy zavaró legyen... ráadásul egy néhány hónapos több 100k-s monitorról beszélünk
Van működő megoldás karcok eltüntetésére ilyen felületről? -
djrobaa
aktív tag
válasz Whaazzup #5869 üzenetére
Másikkal nem probáltuk ki mert nincs másik. Aztmondja a haverom, hogy ugy kezdődőtt, hogy a jobb alsó sarokban lett egy folt. Nem foglakozott vele, napról napra nőtt a folt és kb 1 hét alatt lett ilyen. Tegnap szétszedtük, hogy hátha valami kondi hiba van vagy a tápja rosszalkodik, de nem találtunk semmi hibás alkatrészt. Szóval akkor elég komoly lehet a baj?
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Multkor már irtam az AOC monitorral kapcsolatban. Most van róla egy kép, tegnap csináltam. Lényeg látszik rajta. Kérdésem csak az, hogy ez minek a hibálya? LCD vezérlő, vagy maga a kijelző rossz?
-
Whaazzup
senior tag
KERESEM!
Keresem azt az embert akinek a 17"-es acer vezérlőpanel hibás monitorja nálam van felhasználó nevet nem adtál meg hívjál mivel a megadott számon nem veszed fel,a monitor elkészül már 1-hete.ÜDV.
-
Thoty
senior tag
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: összeraktam egy gépet amit a régi crt monitorommal szerettem volna használni, de csak most vettem észre hogy az új tápegységen nincs külön tápcsatlakozó a monitornak, a régi tápegységen meg volt. Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi. -
ttotek50
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer AL 1730 monitorom néha vibrál a kép, egyszer kicsit,máskor jobban és van mikor nem érzékeli a gépet.Utoljára be sem kacsolt! -
DroneZ^
őstag
hogy lehet win7 alatt ati driverrel vagy máshogy megcsinálni hogy dual monitorként kezelje az asztalt?
mind2 monitoron van tálca DE nem klónozás.
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Van egy crt kijelzőm, mágnes volt a közelében és elszineződött.
Kikapcsoltam az eszközt 30 percre, de nem javult meg.
Mivel "javíthatnám" meg?
(nincs benne degauss)Üdv.
Gabi -
endruw18
csendes tag
Valaki segít?
-
szervizpg
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni van nálam 2db Samsung 940N TFT ha rádugom a vga kábelt teljesen sötét képernyő lesz, ha leválasztom a kor mint rendesen írja no szignál.
Mi okozza eszt a hibát? Várom válaszod! Köszönöm[ Szerkesztve ]
Soha ne feled kivagy! s honnan jöttél bármerre is tartasz.
-
El Kebir
őstag
-
-
endruw18
csendes tag
-
El Kebir
őstag
válasz endruw18 #5844 üzenetére
akkor nem lehet, hogy a vga kártya rossz?
vagy az automata hangolás (ami a d-sub csatlakozáshoz van) nem tökéletes ahhoz a vga kártyához, és kézzel kellene kicsit korrigálnod. (biztos vannak abban a monitorban is olyan menüpontok, amivel a jel és a monitor pixelilleszkedését tudod állítani)
Ezzek egy dvi-dvi csatlakozással lehetne tökéletesen kiküszöbölni.
(hallkan megemlítve, hogy a betűknél a cleartype is tud érdekes vizuális effekteket, még az is el lehet állítva)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
endruw18
csendes tag
Sziazstok bajban vagyok van egy Benq fp92w(analóg) lcd monitorom .ami szellemképes volt meg a betűk mellet megjelent egy átlátszós és zöldes sáv amin nagyon idegesítő.Vettem egy új monitor kábelt egy dupla zajszűrőset jol árnyékoltat , minden mozdítható laktrészt a gépházban kicseréltem már és még mindig nem szünt meg a hiba teljesen.Kérlek segítsetek.
-
sbs
csendes tag
Adott egy LG W2234-es moncsi!
Ha bekapcsolom mutatja a teszt ábrát hiba nélkül órákig.
Ha rádugom a gépre adott idő után ki kapcsol majd be kapcsol és ezt csinálja!
Ha pihen áram nélkül 10 percet megint megy egy ideig. A melegedés tutti nem hiba mert néztem.A gép tuti nem hiba mert több gépre is dugtam mindig más és más kábellal.
Mi okozhatja?
-
Adonimus
senior tag
Hali. Adott egy 19"-os Gericom monitor.
A képernyő 'felső fele' sokkal sötétebb, mint az alsó, ezen kívül még srégen sötét csíkokat is észre lehet venni az egész monitoron. Megéri javíttatni vagy kuka az egész?(Azért ennyire nem vészes a helyzet, a fényképező kicsit sötétebbnek mutatja.)
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Charx
senior tag
Üdv! A monitorom csak fél óra melegedés után hozza be a képet, de utána jó, ameddig használom. Mi lehet a baja, javítható?
-
vazoka
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ennek a felélesztésében? Ez egy lcd monitor D-SUB kábele, én így kaptam, de sajna beépített. Valahogy rá kellene varázsolni egy D-SUB csatlakozót, de ebben a szín összeállításban sehol nem találtam róla infot, ráadásul a vékony szines drórokat sem tudom, hogy melyik mihez tartozik. -
DroneZ^
őstag
keresek egy szakembert budapesten aki megtudná javítani az egyik lcd monitorom, ha van köztetek írjon!
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy AOC F22S+ LCD monitorja. Olyan probléma van vele, hogy rettentően foltos a kép. Olyan mintha egy fólia lenne előtte ami megvan kopva. Milehet vele szerintetek? Na meg egyik napról a másikra letiltotta a menüjét. Nem lehet belépni, csak egy progival lehet javitani valamennyit rajta.
-
Lakers
tag
Hali!
Van olyan csatlakozó amivel (vga - rca-s átalakító) playstationt tudok monitorra kötni?
-
naot
tag
Kiegészítés:
A biztonság kedvéért visszadugtam a régi monitort, hogy megnézzem még egyszer.
Görgetéskor mintha gyorsabb is lenne a kép, a fentiekben leírt rezgést (rángatást) nem csinálja és a betöltő kép is időben jelenik meg.
-
naot
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Samsung XL2370-es monitort, és a következő a baj vele:
Windows indításakor néha berezeg a kép oldalra (mintha egy egy láthatatlan kéz próbálná jobbra-balra rángatni) és akkor is, ha Catalyst Controll Centerből kilépek (még ha nem is állítottam át semmit).Ezenkívül a számítógép indításakor túl sok idő, mire megtalálja, hogy melyik csatornán (DVI/Analóg/HDMI) jön a kép.
Videókártya hiba szerintem kizárva, ma hoztam haza szervizből a gépet, és ottani monitoron hibátlanul ment a gép ilyen szempontból, illetve a régi monitorommal sem csinálja.
Ha bárkinek volt hasonló gondja, vagy van ötlete, kérem írja meg.
Előre is köszönöm.
Üdv,
naot[ Szerkesztve ]
-
blambun
tag
Sajnos nincs másik, holnap bemegyek majd a boltba és kerítek egyet. Viszont ha a dual és single is jó, akkor majd ott helyben kitalálom melyik lesz. Ill. az, amelyikből raktáron van. Köszönöm a segítségedet!
-
El Kebir
őstag
válasz blambun #5821 üzenetére
A monitorhoz elvileg elég lenne a single link, nincs egy másik kábel amivel kipróbálhatnád?
(az u2410-hez, nagyobb felbontáshoz, is single link kábel van, valószinűleg ugyanaz a típus mint nálad, és gond nélkül megy vele az 5670-es)
[ Szerkesztve ]
-
blambun
tag
Ennek ismeretében (meg kis utánanézést követően) én a következőkre tudok gondolni:
1: rossz a gyárilag hozzáadott kábel. Most D-sub+átalakító párossal van a vgara kötve, így működik.2: ugyebár a monitoron a következő DVI aljzat van: [link]
Az én gyárilag hozzákapott DVI kábelem viszont [link]. Tehát ez DVI-D single link (asszem ez a neve), míg a monitor csatolófelülete DVI-D Dual Link. Azon túl, hogy DVI-D mindegyik, a továbbiakban is kéne passzolniuk nem ?
-
blambun
tag
sziasztok. Nem régiben tanácsot kértem az egyik szomszédos topikban, monitor vásárlás ügyében, és ma meg is jött a sokak által ajánlott dell u2311h. HD5770-es a kártya (ahogy azt a fentebb említett topikban is megjegyeztem) és mikor DVI-n akarom csatlakoztatni, azt kapom válaszul, hogy nincs jel. most utánanéztem. ezek a csatolók, amik gyárilag vannak hozzá wikipedia tanúsága szerint DVI-D típusúak, míg a HD5770-en DVI-I csatolók. Kérdés hogy akkor most mi a frászt csináljak ?
-
frankesz0
csendes tag
SZiasztok a problémám az volna hogy a monitorom gép leállás után nem lép standby módba hdmi kábellel van összekötve a gépel.
monitor típusa samsung syncmaster 2494hs a videó kártya egy vtx 3d 5770-es
de csak akkor amikor a gép full leállítom .
pl windows 7 be energia takarékoságnál ki lép készenlétbe tanácstalan vagyok. -
Whaazzup
senior tag
Szia.Sajnos úgy néz ki hogy LCD kijelző panel ami nem javítható és nem szalag kábel nem éri meg a javítást.A speciálisan ragasztás kezd elengedni vagy az elektronikán de inkább a két panel között.nagyon kicsi az esély hogy más legyen,ami javítható lenne,mivel van szín csík.ÜDV.
-
El Kebir
őstag
válasz thomeef #5808 üzenetére
"Mire szolgál az a 4 kis érintkező, és lesz-e valamiféle romlás a képben ha kiszedem őket?"
az a négy kis érintkező adja az analóg jelet, ha nincs a "pc-d" kimenetén, akkor arra a dvi kimenetre nem is lehet analóg jelet fogadó monitort csatlakoztatni, még átalakítóval sem, csak olyan monitort ami digitális jelet képes fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ma jött meg a BenQ V2220 monitorom, de sajnos van a kép közepén egy pixelhiba. Valószínűleg stuck pixel, csak fehér-zöld-sárga színeken látni. Lefuttattam egy Jsceenfix-et, de nem oldotta meg a problémát. Érdemes vele tovább szenvedni vagy oldjam meg a cseréjét? (3 napos pixelgari ugyanis nincs rá)
-
róbert gida
tag
-
Argos5
csendes tag
Sziasztok !
Nekem olyan problémám van, hogy a monitorom képernyője bekapcsolás után vibrál. Ez a vibrálás egy idő után elmúlik, de egyre több idő szükséges ehhez (mikor először jelentkezett pár hete akkor még csak az üdvözlő képernyőig, mostanra már jó 2-3 perc kell mire beáll és ez az idő folyamatosan nőtt)
Videókártya kizárva mert akkor is így viselkedik ha csak a táp kábel van rádugva.
Egy Samsung TFT monitorról van szó.
Én kondenzátor hibára gyanakszom, de gondoltam itt biztos van olyan aki már találkozott hasonló problémával.Segítségeteket előre is köszönöm !
-
thomeef
őstag
Helló! Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy ilyen kimenet a pc-men: [link]
És van hozzá egy ilyen dvi átalakítóm: [link] Amint látszik ezen a kis vízszintes érintkező fölött és alatt van 4 érintkező még ami nekem nem kéne hogy ott legyen. De mivel ott van nem tudom bedugni.
A kérdésem: vegyek másikat vagy egyszerűen húzzam ki belőle a felesleges érintkezőket? Mire szolgál az a 4 kis érintkező, és lesz-e valamiféle romlás a képben ha kiszedem őket?"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
WIIS
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Nekem az lenne a problémám, hogy az LCD-n megjelent egy vékony majd kb 8 nap múlva mégegy ( 1 pixelnyi szélességű ) függőleges csík mely halvány piros illetve a 2. az zöld. Világos háttér esetén szinte nem látszik de sötétnél elég rossz.
Hardver vagy szoftver hiba lehet? Ha hardver akkor kb mennyi lehet a javítása ill. innen valaki vállalja-e ? Szervízben azt mondták, hogy vagy szalagkábel ( 15.000.- Ft ) vagy LCD panel ( kb. 30.000.- Ft ) hiba.
Gép: IBM R52 5 éves laptop Radeon X300 video vezérlővelKöszönöm!
-
superecneB
őstag
válasz Whaazzup #5805 üzenetére
Csak azért mert csak 70% os Brightness alatt jelenik meg és egyre erősödik, 20%on maxol (ami hosszútávon elviselhető a szemnek, már túlharsogja a gépem). 70% felett hibátlanul használható, csak a szemem hosszútávon túlkapja pl egy excel táblánál vagy wordnél ahol nagy világos felületek vannak.
-
Whaazzup
senior tag
válasz #82725120 #5783 üzenetére
Szia.Jó lenne ha PC-gép problémát nem monitorként tünteted fel,és sült hülyeségeket írsz ezzel engem is és másokat is megzavarsz aki itt olvasgat.
ENNEK semmi köze a monitorhoz ezt írtad,ÜDV.
666bomba
jumpereztem és megoldodott egyböl felismerte utánna! véletéeln ötletnek indult azotamindenrendben!
Válasz: mzsolti szerintem is szerviz:ÜDV.
(lelkes újonc)Válasz:superecneB (senior tag) ha nem hagyod magad talán igen a válaszuk az lesz gyári hiba,nemgond.
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Sziasztok, a Samsung 2233BW "zúgását" garanciálisan javítják?
-
mzsolti
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP LP2475w monitor amin furcsa, márványos vonalak/foltok jelentek meg, ezek szürke háttéren láthatóak a legjobban, fehéren szinte egyáltalán nem. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez? Orvosolható (gyanítom nem), vagy garancia?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- Asus ROG Swift PG27AQDM OLED Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- Samsung SyncMaster 2243 22 LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest