Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
dexterslab #12258 üzenetére
9 év hiba nélkül? Gyakorlatilag csoda.
A kondenzátorok vesztettek kapacitásukból és ezért indul ilyen döcögősen a bekapcsolás. Némi anyagi ráfordítással mehet tovább a készülék, míg a CCFL csövek meg nem adják magukat (vagy vmi más a penelen, pl inverter trafó). -
dexterslab
újonc
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, mi lehet a probléma a TFT monitorommal. Ha bedugom konnektorba ( próbáltam több konnektorral is ), az állapotjelző led nem gyullad ki. Aztán random idő elteltével ( 10 másodperc vagy akár 1 óra ) a led felvillan, onnantól kezdve minden rendben szuperál. Elindítom a gépet, kapja a video jelet, működik tökéletesen ( nem kapcsol ki, nem serceg stb ). Ha standby-ban hagyom, de napokig nem húzom ki a konnektorból, akkor semmi probléma, indul rendben. Szegény már 9 éves, de nagyon a szívemhez nőtt, nem szívesen cserélném le.
Előre is köszi a hozzászólásokat! -
Diarmand
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kihúztam a monitot tápkábelét "menet közben" és mikor visszadugtam a képen látható színösszeállítás fogadott. Valami komolyabb baja van vagy valami elállítódott?
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő volna:
Adott LG W2486L típusú 24"os full hd led monitor.
Tegnapi nap nagyban játszogatok, a monitor kb reggeltől volt bekapcsolva (auto monitor kikapcs van 5perc után) és egyszer csak a csatolt képeken láthatót produkálta egy, a monitor teljes magasságával megegyező függőleges 1px széles csíkot húzott nagyjából a monitor közepe tájékán élénk magenta színnel.
Először egy monitor ki-be kapcsolással próbálkoztam, ekkor kiderült, hogy nem a játékon belül, vagy a driverrel van a gond, mivel a monitor beköszönő képernyőjét is keresztbe húzza ez a "rém".
Ekkor először tompán tenyérrel megnyomtam a monitor közepét relative gyengéden és eltűnt...
Ma 30 perccel a gép bekapcsolása után ismét játék közben produkálta. Próbáltam a megelőző napon bevált módszert, de nem jártam sikerrel, ekkor kerestem dead pixel mentesítőket is amelyektől már kis híján epilepsziás rohamot kaptam, majd úgy hagytam egy órán át de az eredmény változatlan.Mit javasoltok?
Szervízben mennyibe fájhat kb egy ilyen eszközölése, mivel egy ITTeni tagtól vettem még tavaly májusában a monitort, viszont azóta a tagot tiltották, a korábbi telefonszámán nem elérhető és már az email címe sem él. -
slayer3
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Syncmaster T220-at. Ma egész nap hibátlanul ment, míg nem estére megjelent rajta egy olyan probléma, hogy először elkezdett villogni, mindig kereste az analóg vagy digitális jelet, majd a menüben magától elkezdett ugrálni (holott a menü gombot meg sem nyomtam), végül a brigtness-t kezdte el magától felfelé állítani (elérte a 100 egységet, de utána is akarná feljebb állítani és nem akar sehogy sem ebből a lehetőségből kilépni).
Valakinek volt már ilyen problémája? Mi lehet erre a megoldás? -
kjani18
őstag
válasz
hszilard666 #12244 üzenetére
Próbáld meg, de ha nem lesz jó, akkor tényleg vissza kell küldeni.
-
kjani18
őstag
válasz
hszilard666 #12242 üzenetére
Állítsd be a menüben, hogy ne legyen sárgás...
-
fero02
nagyúr
válasz
hszilard666 #12238 üzenetére
Az, hogy nem cseréltek benne semmit. Átb@sztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest