- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok,
van egy Samsung 226BW monitorom ami az utóbbi időben furcsán viselkedik. Konkrétan csak kb 10 perc után kapcsol be, mintha be kéne melegednie, és akkoris olyan crt szerűen lassan jön be rajta a kép. Van mellette egy másik monitor, az ébresztés után azonnal bekapcsol, viszont a samsungon csak villog a standby, mintha nem kapna jelet, aztán kb 10 perc után egyszercsak be jön rajta a kép. Tuti, hogy nem videókártya hiba, mert teszteltem, hogy felsceréltem a két monitor aljzatát a videókártyán, sőt az integrált vga-val is próbáltam, és azzal is ugyanígy produkálta.
Valakinek lenne ötlete, hogy mi lehet a hiba, és mennyi lenne kb javitani?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27UN880P-B 4k Ergo Monitor!27"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac komp
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- GEMBIRD MA-WA1-01
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest