Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Köszi a választ. Azert bonyolult a dolog, mert a DVD lejatszo nyeremeny.
Amugy az az igazsag, hogy mivel volt rajta USB port ezert csak Pen drive-ról néztem rajta filmeket eddig. Mikor betettem az első DVD lemezt hogy megnezzem (kb 3-4 hónappal azutan hogy kaptam a dvd-t) azt tapasztaltam hogy nem igazan akarja lejatszani a filmeket. Ezutan vittem be.Mivel tárgy nyeremeny ezert pénzt nem kerhetek vissza
Mit javasolsz? (én amugy is asztal felborito tipus vagyok)
Ismerosomek beírtak anno az Auchan panaszkönyvébe aztan kaptak nemtom hány ft-os vasarlasi utalvanyt kárpotlas gyanant. ---> ez csak 1 megjegyzes volt
Szoval, mit javasolsz, mit mondjak arra hogy nekem "jelentős kényelmetlenséget okoztak ezzel?
Mert valójában nem okoztak, de álljon már meg a világ...6hétig ülni egy x@aros dvd lejatszon...több mint felháborito, szalljonak mar magukba.
A panaszkönyvbe irt "lapból" is jár egy példány nekem (gondolom én)
Mi van ha nem foglalkoznak a vásárlók könyvével és nem is fognak valaszolni nekem?Várom válaszod, és köszi az előzőeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest