Új hozzászólás Aktív témák
-
killerdog
csendes tag
a legjobb itunes helyettes: EPHPOD
-
killerdog
csendes tag
nem tapasztaltatok furcsságokat az itunes-zal kapcsolatbanb?
-
killerdog
csendes tag
1262-es
-
killerdog
csendes tag
1261 es hozzászolas
-
killerdog
csendes tag
hol lehet oan elosztot venni amibe ket fulest tudok tenni.
-
killerdog
csendes tag
sajna (illetve nem sajna
) cd-s a radionk, és én azt szeretnem ha az autoban tudjam hallgatni az ipodot.
-
killerdog
csendes tag
autórádiohoz mi kell h tudjak rajta ipodot hallgatni?
-
killerdog
csendes tag
csatlakoztatom az ipodom a géphez és az itunesban nincs meg az ipod, semmi sem történik.itunes nem látja h csatlakoztattam.
??? mi a megoldas? -
killerdog
csendes tag
az szerintetek miert van hogy ha ket napig nem hasznalom az ipodot akkor, nem tudom bkapcsolni, felteszem ttolteni es az akksit nullarol kezdi el tolteni, és akkor mar megy rendesen.? akksihiba?
amugy naggggyon rendesek voltak ma az Andrassy uti ipod centerben. bevittem afulesem es 2 perc alatt szo nelkul csereltek ki -
killerdog
csendes tag
nem lehet vhogy az ipodon lévő számokat egy hangerőre rendezni?de ugy hogy ha van egy halk meg egy hangos szám akkor a halkat a hangoshoz igazitani csak ezt nem számonként seretnem vegigjaccani.
-
killerdog
csendes tag
hello!az ipod fulesemnek a jobb fele iszonyat recsegve szól. azt vissza tudom vinni a garanciaval?
-
killerdog
csendes tag
Hello!
hogyan lehet itunesban az ipodrol zenét másolni a gépemre?mert az ipodban megjelenitett zenet sehova sem engedi beilleszteni? -
killerdog
csendes tag
az miert van hogy csatlakoztattam az ipodomat és akartam nyomni egy updatet, 1.4 es verziot updateelte 1.3 asra.. miez??
-
killerdog
csendes tag
hello!
mennyibe fáj egy háózati töltő minihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest