Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanou
csendes tag
iTrip témához kapcsolódva:
Picit utánajártam a témának...
Hát nemtom....egy Fm tuner frekvenciatartománya ha jól tudom 30Hz-15kHz-ig terjed. Egy átlag cd-s fejegység pedig 10Hz-20kHz-ig szól. Na itt ugye nem az alsó határfreki a bibi, mert ugye a 10-20Hz-es hangokat már nem igazán hallja egy ember (max. érzi), hanem a felső. Egy jó bitrátájú mp3 44kHz-es mintavételezéssel képes felső határon 22kHz körül szólni....namost ugye ha vesszük ezt, meg az Fm sáv max frekijét, akkor az 7kHz-es kiesés a felső tartományból, amit azért szerintem észre lehet venni egy normálisan megépített autóhifi összeállítás esetén, még akkor is, ha a fejegység ténylegesen csak 20kHz-ig szól (így is 5kHz a kiesés). Meg autóhifinél nem hiába mondják, hogy vonal szintű bemeneten lehet a legjobb hangot továbbítani, ha külső egységet (példának okáért iPod/DVD lejátszó/stb.) szeretne az ember hozzálőni a rendszerhez.
Ezért nézegetem én az IceLinket. Számos honlap végigböngészése után, valamint az IceLink Plus használati utasításának áttanulmányozását követően ott tartok, hogy igen, a Dension eme ketyeréjével össze lehet lőni az iPod Minit jópár 3rd party fejegységgel a CD váltó bemenetén keresztül. Viszont hogy biztos legyen a dolog, még egy telefont majd megeresztek a forgalmazó felé: [link]
(De ez a 36000-es összeg nem kicsit cseszi a szemem....)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Automata kávégépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest