Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ellington
tag
max külön progival tudsz visszafele másolni, iTunes-szal biztosan nem fogsz. ez is az illegális zeneletöltés ellen van...
-
ellington
tag
esetleg, ha van valakinek SIMA apple fülhallgatója... beszámíthatnám..
-
ellington
tag
de aki tud, mondjon jobb árat. bár nem fogom lejjebb vinni már. az évszázad üzlete
-
ellington
tag
szóval: ma vettem, fél évig garanciás a cucc, a szoniszalonban. 8900 volt. másfél perc használat. öööm 7500 körül adnám.
-
ellington
tag
olvass vissza egy kicsit, elég jókat mondanak róla... csak nem tudom mire fel..
-
ellington
tag
Na, megvettem a sony-t. 8900 forint volt. Kábé úgy szól mint egy 200 fotintos kínai szar. Egyszerűen felháborító hangminőség. Nem akarja valaki megvenni?
-
ellington
tag
azért ez nagy kib*szás, hogy olyan vékony zsínórt adnak hozzá. a héten elnézek abba a szoniszalonba, ahonnan a linket való, és megvizsgálom.. már ha hagyják..
-
ellington
tag
és mégis kitartassz mellette
vagy nem?
-
ellington
tag
leewi: gondolom ilyen nyalánkság, hogy garancia nincs egy 8ezres fülhallgatóra. tényleg annyira sérülékeny?
-
ellington
tag
Szóval akkor jól szól az 51-es. Milyen hosszú a kábele (nem tudok jobb szót erre hirtelen)?
-
ellington
tag
tudnál adni egy linket, vagy képet a sony mdr ex 71-ről? nem találtam se az amerikai, se a magyar sony oldalon.
-
ellington
tag
Szóval jól szól az apple in-ear? Bár nem hinném, hogy vennék olyat, húzós az ára. A sima fülhallgatót kivették, nagyon úgy látszik. A sony-t hol vetted? Gondolom ki lehet őket próbálni ott helyben.
-
ellington
tag
én az ószeres-nél vettem a minit, használt volt, a bolt adott rá egy hónap garanciát. nekik is egy évet kellett volna adniuk? az alap ipodhoz mellékelt fülhallgató nem kapható, csak a fülhallgatós verzióval, ami 13 rugó. kicsit sok érte. milyen fülhallgatót ajánlanátok? fontos, hogy ugyanolyan alakja legyen, mint az apple-nak, olyan fülbebújós.
-
ellington
tag
a sima fehér alap ipod fülhallgatót lehet valahol kapni? bevittem kicseréltetni, mert recsegett, és kaptam helyette egy szinte ugyanolyant. cak kicsit doboz hangja van.. ha lett volna ablak a buszon kidobm az tuti. nagyon mocsokul szól. ezért kéne nekem egy sima apple fülhallgató, csak nem tudom hol lehet ilyet kapni pesten, és mennyibe kerülne.. tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest