- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
A Saints Row IV Game of the Century Edition-t érdemes 5 Euróért megvenni?
Az alapjáték most lett meg a Humble Monthlyból, és úgy látom nincs upgrade változat.
Még nem aktiváltam az alapot. -
Csapoati
nagyúr
válasz
DrTechnoid #7496 üzenetére
Egyrészt PayPalen is lemondtam, másrészt pigster pár hsz-szel feljebb linkelte a tutit: [link]
szerk.: Felületesen olvastam, de hosszabbítani szeretnél. Akkor smemi dolgod nincs, automatikusan vonják majd a következő csomag előtt a lóvét.
-
-
kriszpontaz
veterán
Keményen néz ki ez a Sanctuary RPG
. Legutoljára akkor láttam ilyet amikor Debrecenben az Egyetem informatika épületben jártam, a kemény mag ott nyomott valami hasonló ASCII grafikával operáló szövegparancsos belső hálózatos RPG-t
. (1998-1999 körül, CGA monitoron)
-
Sirandrish
legenda
Jólvan gyerekek..sz*r bundle volt. Ide a Lethal League-val, de gyorsan
-
pigster
senior tag
Humble Monthlyt a PayPalon is és a biztonság kedvéért itt is lemondtam:
https://www.humblebundle.com/user/settings
Innentől bármit ígérhetnek sehol nem fizetek zsákbamacskára.
-
Sirandrish
legenda
A havi bundle legfurább tagját a Lethal League-t valaki nem akarja elcserélni ezek közül valamelyikre?
Pirates of Black Cove
Nightmares of the Deep 2
Time Mysteries: Inheritance Remastered
Bionic Commando: Rearmed
Weird Worlds: Return to Infinite Space
Ubinota
Vertical Drop Heroes HD
Ruzh Delta Z
Blood of Old
Ravensword: Shadowlands
Enclave
Gorky 17
KnightShift
CT Special Forces: Fire for Effect
Two Worlds Epic Edition
World War II: Panzer Claws
Kraven Manor
Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood
Grim Legends: The Forsaken Bride
Nightmares from the Deep 3: Davy Jones
Time Mysteries 2: The Ancient Spectres
Time Mysteries 3: The Final Enigma
Melissa K and the Heart of Gold
Overcast - Walden and the Werewolf
Realms Of The Haunting
Litil Divil -
echterion
nagyúr
Akinek nem kell a Saints Row 4, attól méltányos ajánlatért megvenném.
-
MoVieFaN
aktív tag
Groupees - Build A Greenlight 34 preoder - $1.25, 8 games
-
pigster
senior tag
Paypal - Profile -> My Moneyban recurring paymentet ne felejtse el senki inaktiválni.
10$-ért vihető tőlem az egész monthly pack... -
Humble Weekly Bundle: Monochromatic bundle-ból nem marad valakinek egy Dominique Pamplemousse?
-
törölt tag
Hát ez a monthly nem valami erős.
Én minden esetre egy hónapot még tuti maradok, hátha a semmire nehezebben tudtak jó deal-eket kötni a stúdiókkal.
-
Crytek
nagyúr
Lol mi ez a sírás? 1.7x$ / game!
Adjátok el őket azt kész.
Lazán elviszik mindet ennyiért!SR IV-et megveszem ennyiért ha nem kell valakinek!
-
kemotox
addikt
Jólvan akkor nem csak én fogom lemondani ahogy elnézem
-
kemotox
addikt
Humble Monthly Bundle #1:
Saints Row IV
Besiege
Valkyra Chronicles
Lethal League
Sanctuary RPG
TowerFall Ascension
Legend of Grimrock IIGyengusznak tűnik. Besiegének örülök meg a Grimrock II is király, de a többi valahogy nem fogott meg. SR nemrossz de valahogy nembejövős, egyszer már megvettem csak refundoltam.
-
lm83
őstag
Hát vagy egy perccel a vége előtt iratkoztam fel.
Remélem jól írtam az adatokat, mert még nem vonta le, és ahogy írtátok még nektek se..
Viszont a LoG2-t már letudnám szedni, akkor rendbe kell hogy legyen...E: Levonta az amúgy most már.
19:50-kör elkezdett visszaszámolni amúgy és 8kor meglesz.
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Eternal Rage Happy Hour áron akit érdekel majd jelezze a szokásos helyen!
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #7466 üzenetére
Lehet hogy lesz ami már volt, csak lesz olyan is, ami még nem volt. Én legalábbis így értelmeztem.
Most már lassan kiderül, csak nem rakják tele Saint's Row-val, megvan mind korábbi bundliból
Azt hittem ha PayPal-lel fizetek nem kell lemondani, jó is hogy szóltatok. Nem tudjátok mikor vonja le a következő havi pénzt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
K1LLMy53Lf #7459 üzenetére
Biztos hogy menő lesz. Olyan ez mint a PS plus. Eleinte tolták a nagy AAA címeket aztán van hogy fél évig semmit nem adnak
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7458 üzenetére
én is pont erre gondoltam, hogy lehet erre mindenképpen érdemes lenne, mert ez lesz az első és így 99,9%, hogy valami extrán best buy dolgot adnak, hogy minél nagyobb tábort gyűjtsenek vele. De közbejöttek egyéb kiadások, így majd csak megnézem, hogy mi az, amiről lemaradtam
-
törölt tag
Este jön a havi zsákbamacska Humble Bundle, ki fizetett elő? Remélem nem fázunk rá!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7454 üzenetére
emlékeim szerint (melóhelyen vagyok, nem tudok ránézni most
) saját menüben van purchases menüpont, ott rámész az adott bundle-ra, ami új abakban feldobja a már megvásárolt kulcsokat. Fent van egy szöveg, hogy "...pay more..." vagy valami ilyesmi... arra rányomva előjöny az a fizetési felület, mint amikor megvetted és ott már írja, hogy xxx kell a BTA-hoz
-
Sirandrish
legenda
Ha a Humble Bundléból már megvan az 1 dolláros "pakk" és most kiegészíteném a BTA-ra, akkor hogy kell fizetnem hogy az 1 dollárt beszámolja?
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem akar csomagot bontani?
Nekem csak a humble Extra life bundleból ez a kettő kellene:
How to Survive: Third Person Standalone How to Survive: Third Person Standalone
Shadowgate (2014)A többin osztozkodhatnánk akár többen is ha van érdeklődő..
-
-
-
ZsZso
Közösségépítő
BundleStars - Worlds Apart bundliból az alábbi játékok kellenének:
- Alexia Crow and the Cave of Heroes
- RitualsHa van valakinek eladó, akkor jelezzen már privátban. Köszi!
-
maross
nagyúr
válasz
chris0000 #7444 üzenetére
Jo kerdes, nem tudom hogy lehet kartyaval fizetni ugy hogy van ra feltoltve barmilyen penzed. Atkonvertalja magatol forintra amikor fizetsz, a tobbit pedig vonja a kartyadrol. Kb egy forinttal jobban jarsz, ha te konvertalod at elotte paypalen belul
(currency converter).
-
chris0000
őstag
hi.
paypal balanceomra került vhogy 0,55$ és az USD balanceból akarná levonni a fizetendő összeget,de fél dollár nem sok mindenre elég.ráadásul primarynek is a HUF van megadva.
hogy lehet váltani forintra,vagy mit kell csinálni?
thx.
üdv. -
kemotox
addikt
Humbel bundelen 3 dolcsiért How to survive kieggel meg Jazpunk, meg Overlord 1-2 (bár ez volt már bundliban). Isteni.
-
eami
Topikgazda
válasz
#58000384 #7438 üzenetére
"Can I transfer the software to another computer or user? You may transfer the software to another computer that belongs to you. You may also transfer the software (together with the license) to a computer owned by someone else if a) you are the first licensed user of the software and b) the new user agrees to the terms of this agreement. To make that transfer, you must transfer the original media, the certificate of authenticity, the product key and the proof of purchase directly to that other person, without retaining any copies of the software. "
Na ezt várhatod hogy mind megkapod. Ha meg nem akkor illegal.
-
törölt tag
Át lehet ruházni, ha minden dokumentumot és (esetleges) médiumot átad vele úgy, hogy nála semmi sem marad, a rendszert pedig törli (Win8, "Can I transfer the software to another computer or user?" rész, de a 10-re is ezt írták a fórumon). Az más kérdés, hogy OEM rendszernél az aktiválással gondok lesznek, és ügyfélszolgálatozni kell.
Ilyen helyekről sosem szabad kulcsot venni, de hazai aprós eladóktól sem (pl. szokás az MSDN-es kulcsot eladni). -
genndy
addikt
Megjöttek az aktuális HB (Humble Jumbo Bundle 5) bónuszok:
Citizens of Earth
Euro Truck Simulator 2
Teslagrad
A Story About My Uncle -
KisApám
addikt
a KINGUIN-ról vettetek már WINDOWS OP rendszert?
Windows 7 Professional OEM Key SP1 - 10 EU körüli. -
mmili
tag
1.89 $
Swords & Crossbones
Read Only Memories
The Adventures of Fatman
OASE
Caveman Craig
SWR JST DX -
csaba951
veterán
Double Fine Productions készítette, ami egy elég nevesnek számító cég/kiadó nem egy garázs csapat. Elindították EA-ban ezt a projectet. Egy darabig minden rendben ment, jöttek az új frissítések. Aztán egyszercsak kiállt a cégvezető és azt mondta, sorry de elfogyott a pénz, a játék a jelenlegi állapotában véglegesnek tekinthető, mert már senki nem fog rajta faragni egy bitet sem.
Na, erre rágott be a közösség, hogy ez így átb****s!
Bővebben:
polygon
rockpapershotgun
vga247#7420 kemotox
Nem lehet ilyet csinálni. A kulcs az csak kulcs marad. A világ üzlete lenne, ha gift lenne belőle! -
kemotox
addikt
Bundlis cuccokat amiket még nem aktiváltam meg tudom valahogy giftesíteni, és az inventorymba helyezni? Konkrétan a még maradék két Contagion kulcsomból szeretnék egy-egy tradelhető giftet varázsolni, hogy könnyebb legyen csere-berélni.
-
mmili
tag
Indiegalan a Happy Hour pontosan mit takar?
Ezt azt kapok pluszba, ha jól értelmezem? -
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7412 üzenetére
ott kellene mar lennie, ha megtalaltad a coins fulet. (groupees.com, jobbfelsoben a neved, my purchases, ott a felso sorban legjobboldalon "Coins $1.00")
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7410 üzenetére
Igen, de kiprobalhatod valami bundle-el, valaszd ki a groupees coin fizetest es meglatod hogy mukodik. A profilodban jobb oldalon mutatnia kell hogy 1$-od van (lehet nem kaptad még meg, neha napokra ra erkezik).
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7408 üzenetére
Elkoltheted groupeesnal. Te speciel nem lettel "reszvenyes", mert fix 1$ coint kaptal, amikor veszed a legkozelebbi bundlit, kivalaszthatod paymentnel a legjobboldalibb fizetesi format, a groupees coint. Lehet csak egy reszet is fizetni vele.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DrTechnoid #7407 üzenetére
Ez szuper lévén hogy mindig is erre vágytam, de még mindig nem tudom mire jó
-
válasz
Sirandrish #7406 üzenetére
Gratulálok, részvényes lettél a Groupees-nál!
-
maross
nagyúr
Groupees coin tulajoknak egy eszrevetel:
$3.00-an volt a Slugs Plutonium coin, bealdoztam egyet, hozzaadtam egy fixalt 1$ coint, vettem belole egy bundlet negy dollarert. A plutonium coin felugrott 3.01-re. Ezt megismeteltem megint (nem ad vissza penzt), es mar 3.02-on van az erteke. Ha ez nagyjabol ilyen linearisan mukodik, akkor elobb utobb mar 4$ bundlet is vehetunk majd belole
.
mas: a Jonny Antimatter coin 7.51-nel jar. Ez nagyon klassz, csak mivel nem ad vissza, es nincs "kosar" amibe pakolhatsz tobb bundlet, gyakorlatilag az 5$ folotti resze buko lesz, hacsak nem veszel valami speci 10$ comic vagy zenecuccot belole.
-
eami
Topikgazda
Groupees Double Damage bundle $1 és $3 tier.
Engem csak a "The Last Express - Gold Edition" érdekelne, ha esetleg valaki bontana.
-
eszlenyek
tag
Ha volt akkor előre is bocsánat, de nem láttam.
Végre elfogadja a paypal-t is a monthly bundle -
Crytek
nagyúr
Indiegala Made in Hell bundle-ra lehet jelentkezni Happy Hour-ra a szokásos helyen!
(Végre egy "jó" pakk már galan is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest