- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Darkest Dungeontot meg Stardew Valleytot keresek!
-
kemotox
addikt
válasz
Redneck #11518 üzenetére
Sőt, én valami olyasmit olvastam, hogy ezzel a verzioval nem tudod kesobb steamen megvenni a champikat wallet pénzből, hanem csak bethesdaektol. Ja es elvileg játszhatatlan jelenleg a játék a netkódja miatt. Ja és eléggé kő-papír-olló játék állítólag. De jó, hogy én tájékozódtam vásárlás előtt.
-
kemotox
addikt
Megvette az IGN a Humblit, sokan már az akciók meg a zingyen gamék végét vizionálják, ti mit gondoltok?
-
kemotox
addikt
válasz
DrTechnoid #11283 üzenetére
Na mert a szintlépéses epénisz növelés sokkal jobb
Szerk.: Na ezt hogy hoztam össze.. (#11295)-re akart menni.
-
kemotox
addikt
Azé a Speedrunners egy iszonyú fun játék, akinek nincs meg az egy dolcsié vágja farzsebbe
Szerk.: Vagy várjunk, most nem erről a csomagról van szó? Melyik jött most akkor tegnap? Teljesen elvesztem a sok kihagyhatatlan ajánlat között, már azt se tudom merre van előre
-
kemotox
addikt
válasz
Agyzuzo #10661 üzenetére
Annyit mondtátok ezt a TC-t, hogy rendesen elkezdett hiányozni
Pedig tényleg nincs már semmi extrára szükségem, néha másolok telefonra ezt-azt, meg basic doksikezelgetés azt jónapot, bőven elég a win alap cucca, raádásul még dizájnban sem üt a rendszertől.
De vége, töltöm isEz az elindítós dolog jó ötlet nagyon.
TC bundli +1
-
kemotox
addikt
válasz
[Prolixus] #10649 üzenetére
Hogyha csak nagyon alap dolgokra használja az ember, akkor Win +1. Én is leszoktam már TC-ről évek óta. De régen, mikor sok képet rendszerezgettem, meg vvolt FTP-zés, satöbbi. Na arra TC +1, ahhoz már kevés a Win-es. És ez még csak a jéghegy csúcsa, nagyon sok mindenre képes a TC.
Persze krekkelésre jó a windowsos is
-
kemotox
addikt
válasz
Winnie The P #10575 üzenetére
Bármikor, ha már bekerült a könyvtáradba akkor fel tudod rakni amikor akarod, akárhányszor.
-
kemotox
addikt
Fúú a Rogue Squadron mekkora kedvencem volt kispöcsös koromban. Ha valakinek esetleg nagyon nem kell.....
-
kemotox
addikt
Folos dottja nincs senkinek joarasitva?
-
kemotox
addikt
Tentaclet ad valaki olcsón?
-
kemotox
addikt
Nagyon röviden és egyszerűen, aztán legyen már lezárva ez a téma végre
Ha okt 28-ig megvolt minden, azaz Sykrim + DLC-k, akkor megkaptad az SE-t. Ennyi. Most, hogy a pakkot LE-nek nevezzük vagy sem, az tök mindegy. A Legendary edition csak egy gyűjtés, egy csomag ami mindent tartalmazott, semmivel nem adott többet, mintha külön vetted volna őket.
SE-hez is vannak DLC-k, csak azok már integrálva vannak a játékba, nem külön megvevős, letöltősként.
-
kemotox
addikt
Nemtom mótváe, de Baldur's Gate bunldi van BS-en.
-
kemotox
addikt
Humble bundle...
14 dolcsi a Grim Dawn ami 12-ért volt monthlyba, és a nem zsákbamacska részeként.. van pofa, van pofa.
Oké, hogy ez most más bunldi, de akkor 12-ért volt sok másik hulladékkal, most meg 14-ért van sok másik hulladékkal
-
kemotox
addikt
Ezmiez? Jól értem, hogy játszani kell és dől a lé? Gondolom fossá spammelik közben az ember agyát mindenféle undorító reklámmal meg hasonlókkal. Azt a 99 gempát mennyi idő volt összeharácsolni? Látom a komolyabb dolgok már 2000 meg afölött vannak, gondolom ezeknél már inkább jobban megéri dolgozni, mert úgy hamarabb lesz meg a zsé
-
kemotox
addikt
válasz
kemotox #9422 üzenetére
Na kifutottam, mindegy.
Szal ami a lényeg, amivel a gáz van, hogy a saját ígéretüket szegik meg állandóan. Viiiiszont..
Arra emlékszik valaki, hogy konkrétan játék bundlikat mondtak, hogy lesz hetente, vagy csak simán bundlit?
Mert lett most új bundli, méghozzá könyves. Ami mellesleg rohadt jó, főleg cosplayeseket céloz meg, de igazából mindeni mást is aki szeret barkácsolni. Mindenféle prop meg jelmezgyártásos témákról szólnak a könyvek, festés, cucc öregítése, stb stb, szerintem egész jó kis csomag. -
kemotox
addikt
Az indie nem egyenlő a szarral. Nagyon sok jópofa indie játék van, amik néhány dolcsiért cserébe lekötnek jónéhány órára, és így már simán megéri. Ha viszont olyat kínálnak amit már mindenki bezsebelt akinek kellett, vagy konkrétan semmit, akkor hát... legalább megmarad a pénzünk
-
kemotox
addikt
válasz
EmptyParadox #9418 üzenetére
Igaz, régen meg elég ritkás volt a dolog. De mindig nagyot ütött. De szép volt. Bezzeg régen. Minden jobbvót
-
kemotox
addikt
válasz
Kareszovics #9354 üzenetére
GD miatt már megéri, ha csíped az ilyesfajta játékokat. Egyik haverommal most kezdtünk hardcore karaktereket, és azokkal toljuk coopban. Ha meghalsz vége a karinak, kezdheted újra, szóval elég óvatosan kell játszani, egy-egy komolyabb bossfight nagyon jó móka tud lenni
-
kemotox
addikt
válasz
maddionmax #9329 üzenetére
A puncsosat már beaktiváltam, de a betűtésztás gyilkosost oda tudom adni.
-
kemotox
addikt
Bundlestarson is játékgyáros bundli van, hát mi a vér. Már az örliekszösz, úgysefejezzükbesoha, de azért vegyétek vigyétek téma sem menő? Meg akarják velünk csináltatni a játékokat vagy mi?
-
kemotox
addikt
Jött valami humblebundlés levél egy új bunldiról, de a link nem vezet sehova. Lehet előre elküldték véletlenül a ma esti bundlit? Ha igen akkor megint valami fos game creatoros hülyeséget kapunk
Clickteam Fusion vagy mi. "+ More exporters, source code, and GAMES!" -
kemotox
addikt
válasz
EmptyParadox #9260 üzenetére
Nekem ugy jon le, hogy a kukcs keros resz tunik el, nem a kulccsal tortenik valami
-
kemotox
addikt
válasz
EmptyParadox #9258 üzenetére
Vagyis nem a kulcs jar le, csak a lekeres
-
kemotox
addikt
Szerintem amig 12 dolcsiert 30-40 vagy akar tobb ertekben kapunk valamit, addig nincs jogunk reklamalni. Az mas kerdes, hogy otvar. Szubjektiv, hogy mi aaaa cim es mi aa csak. En az elso nehannyal beprobalkoztam aztan szevasz. De mar a sima bundlik is gazosak. Szerintem vege a joletnek. Lehet az van, hogy az emberek rakaptak a vasarlasra warez helyett, es mar nem kell csalogatni. Magamon legalabbis ezt vettem eszre. Miota indult a humble bundle, azota majd megszazszorozodott a steam fiokom merete.
-
kemotox
addikt
Civ V-ért és Battlebornért lehet jelentkezni. Bármit elfogadok. Játék, pénz, nők, sör. Az első kettőt nem összeolvasni játékpénznek
-
kemotox
addikt
Indie Legends 4-ből maradt egy Halálos Liga meg egy Ajtóba Belerugdosók, aki a legjobb fingós viccet írja meg PM-ben az viheti őket. Hajrá, hajrá!
-
kemotox
addikt
Hurtworld szökevény ha akad valakinek írjon, köszi!
-
kemotox
addikt
"Often". És amúgy is, ez mekkora hülyeség. "azért hozzák létre a csapatot, hogy megcsináljanak egy konkrét játékot" Nyilván azért jön létre egy kis fejlesztőcsapat, mert van egy ötletük, és meg akarják valósítani. És utána?
Az independet még mindig függetlent jelent, és nem pedig azt, hogy kezdő csapat, első játékkal. -
kemotox
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #8812 üzenetére
BTA csomag a BTA kivételével? Vagyis 3,23 é miénk lehet az egy dolcsis csomag -1 játékkal?
-
kemotox
addikt
Szerintem fasza lett ez a bundli. Be is csattant a legnagyobb. Szép munka vót Glen!
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
Nem pont, hogy náluk már volt? A múltkor ugye egy órával előbb jött. Vagyis később két órával, valami csúszás miatt, és ezért jött 9-kor
Jó, hogy bejelentették a múltkor, hogy minden héten lesz..
-
kemotox
addikt
Jajj de buzsik, haljanak meg, meg legyen más bajuk is. Külön-külön az összes gém volt már bundliban... 1 dodós majd fullosan megvan, egyedül a DOW kiegek hiányoznak. És ezért zsákolom be. De azért menjenek a tudjukhova. És még a tier2 is gondolkodtató a DOW II miatt, pedig ott is megvan minden más.
-
kemotox
addikt
válasz
echterion #8529 üzenetére
Hoppá! Szóval akkor fogom és leszedem ezt a két FF-et amit most bezsebeltem és simán játszhatok velük, nem gond, hogy nem ismerem az előzőket? (habár a 7-8-nak a demójával játszottam anno, de egy szót nem tudtam angolul, meg jó rég is volt) Az tök jó. Nem is volt kedvem kipróbálni sem, mert úgy sem vágom a sztorit.
-
kemotox
addikt
Keine bundli?
-
kemotox
addikt
Új Jumbó bundli nagyon király! Külön-külön kulcsokat ad.
-
kemotox
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #8120 üzenetére
Yay, és még 10%-al az amerikánus vöröskeresztet is lehet támogatni!
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
[link] Végre egy értelmes bundel. Besztbáj.
-
kemotox
addikt
Ugyanaz a totálvár bundel megint.. pff... -.-
-
kemotox
addikt
Ez a bundle szerintem most egész jó. Payday2-n nagyon filóztam mikor most 5 ojró volt, de végül nem vettem meg. Rust is fasza, COH2 is. Elég populáris játékok, de nekem pont nem voltak meg. Banishedet is szívesen kipróbáltam volna már, pont mostanában gondolkodtam, hogy valami nyugodt hangvételű menedzselős, tycoonos, városépítős vagy valami hasonló játékkal tolnám szívesen. Meg is vettem reggel a Train Feveres Bundlit, eddig az annyira nem jött be
Szóval nekem személy szerint be jött ez a bundli, ha mondjuk egy 15 dolcsis sima bundli lett volna, akkor is megvettem volna. De azért picit még mindig keserű szájízem van. Annyira nem nagy durranás, és voltak már azért ezek is leárazva elég sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged