Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #19683 üzenetére
elvileg csak akkor 4$, ha elozo honapban is mar pause volt
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Sirandrish #19683 üzenetére
Az eddigi szisztémám eredményes volt.
Remélem szerencsések leszünk a jövőben is.
-
válasz
Sirandrish #19650 üzenetére
sőt! le kell osztani PER játék! 80 forint !!!
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish #19476 üzenetére
Így már meg se nézem
@warcat: én még sosem kaptam más kupont, mint hó elején, így bundle után másfél perccel már lehet tudni.
@cyberwarfare: nekem is csak az kellett, annyit tudok tenni, hogy 2-vel olcsóbban tudok neked komplett bundlet adni.
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish #19470 üzenetére
Írja már meg ki mire pályázik, hátha nekem is megvan
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Sirandrish #15328 üzenetére
de ha nem vonja le a pénzt, akkor nem értem a problémát...
mert ha megjelenés előtt 2 órával oldja fel a pause-t, de csak 3 hét múlva von, az kb ugyan az, mint ha a megjelenés pillanatában oldaná fel, vagyis megfelelően működik.
de FunPro példája után már bármi elképzelhető. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #15314 üzenetére
Szerintem olyasmi, hogy egy picit átverős a pause, de éppen csak annyira, hogy nem lehet belekötni. Először amikor pausolni akarod, akkor rákérdez, hogy tutira biztosra, mert lehet későbbre is tolni?! Mondod, hogy ja. Aztán még lehet azt is megkérdi, hogy kuponért eladod -e a lelked. Arra is azt mondod, hogy nem, felugrik egy új felület ami picit olyan mintha már kész lennél, de ha ott nem kattintasz még a pause gombra, akkor olyan mintha semmit sem csináltál volna. Én is 90% -ban pause -olok és volt már olyan, hogy elfilóztam azon, hogy most mi van már, mert még mindig van következő lépés és már azt hittem túl vagyok rajta. Huncutok, na.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #15288 üzenetére
Én ilyet még csak pár centes játékkal játszottam el, viszont vadásztam rá több napon keresztül!
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Sirandrish #15286 üzenetére
Szürkeoldalakon már most 3 alatt megy
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #15283 üzenetére
$10?
viccet félre téve, kb az az egy értékelhető van a pakkban
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #13360 üzenetére
ismét van belőle, ha érdekel
-
thomasa
senior tag
válasz
Sirandrish #13324 üzenetére
Scythe az 90%-ban nyelvfüggetlen.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #13322 üzenetére
ticket to ride junior/europa van, love letter valamelyik verzioja talan, de nem biztos. twilight struggle kulon kategoria, ebbol 100darab letezik, az egy vagyon lenne
, pandemic, carcassone van, ascension nincs, mysterium van, scythe van, pathfinder nincs. Digitalisan és magyarul: passz, nem hiszem.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #12569 üzenetére
Kb egy hete vettem egy ragnarök dlc-t magamnak, amint kijott a monthly, ket napja pedig steamtol ez jott:
g2a ftw
. Pedig biztos voltam benne, hogy azok szorjak ki olcson, akiknek megvan/nem kell, de persze tevedtem, akadnak ugyeskedok is. irtam a kedves eladonak, sehol semmi valasz, remelem majd jovairjak. Vagy nem persze
. Ugyanakkor vettem ket this strange realm of mine-t is...remelem az nem tunik el. Csak azert emlitem meg, mert ajanlott cucc
.
-
default.
őstag
válasz
Sirandrish #12565 üzenetére
Sirandrish, Crytek
Köszönöm, de általában azt hallom, hogy ezek elég megbízhatatlan forrásból származnak.
Olyasmire gondoltam, mint pl. hogy itt Hardveraprón is hirdetnek a srácok ilyen megmaradt kulcsokat vagy ilyesmi.. Erre nincs valami opció esetleg? -
Rendo84
senior tag
válasz
Sirandrish #11058 üzenetére
Nem én szervezem, csak írtam hogy van ilyen is.
-
Executioner
tag
válasz
Sirandrish #8610 üzenetére
You can cancel your membership at any time, but you’ll need to cancel at least a week before new content unlocks to avoid subscribing and paying for the next month.
Just head to the Account Settings page, then click "Cancel my subscription" as shown below:
Your membership will be cancelled, and you won’t be charged for future months. All the bundles you’ve already received are yours to keep. -
válasz
Sirandrish #8346 üzenetére
Akkor megveszed nekem, adok helyette vmi más bundle szökevényt
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #8291 üzenetére
akkor hamarosan meg fog keresni az illető
-
amúgy kimondhatjuk, hogy ügyesen kivárták a bundli leháratának végét a steam-es kulcsok visszavonásával.
akinek nem volt megkezdett (pl. 1 centes) befizetése, az már nem veheti vissza a tier1-es játékokat (sem) -
DrTechnoid
őstag
válasz
Sirandrish #8074 üzenetére
Nem egy ócskaság szerintem, ezekért a címekért ez a pénz egy vicc.Még itt Magyarországon is. Bár azt el kell ismerni hogy nem az egyik fórumtárs által beharangozott egenterengető bundli.
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #8074 üzenetére
Meglepődtél, mi? Ugyehogyugye?
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #8070 üzenetére
Ezek után bármi lesz is benne, meg fogsz lepődni!
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Sirandrish #8070 üzenetére
+1, reggel 2kor keltem, de ezt megvárom már
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #8058 üzenetére
Bundle újszülött?
Egyébként ha már volt bundlis játékok lesznek, akkor kizártnak tartom akármilyen rekord megdöntését. Na jó, az idei megdőlhet, de az nem lenne túl nagy szó. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #8061 üzenetére
Ja, és asszem origin és steam kulcsok is voltak azoknál a játékoknál, amelyek mindkét platformra elérhetők.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #8061 üzenetére
tessek egy csont Populous (ORIGIN) GCZH-dreiJA6-24BV-UF2Z-8GH7, szigoruan neked, nem ellopni!
. regenmindenjobbvot
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #8058 üzenetére
Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2, Mirror’s Edge, Dead Space 3, and Medal of Honor.
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising, Battlefield 3, Populous and The Sims 3.2.1 million copies and generated over $10.5 million in sales.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7966 üzenetére
ugy mukodik hogy minden jo dologrol lekesel hacsak nem lesed es nyomod az f5-ot 5 masodpercenkent
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #7966 üzenetére
Te veszed fel barátnak és privátban elintézitek. Többnyire pár perc alatt megvan a dolog. Tőlem nemrég elvitték az első monthly utolsó megmaradt játékát is, amiről már rég el is feledkeztem.
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish #7936 üzenetére
Itt a Discussion alatt vannak akik kinalnak, jobb oldalt a WTB reszben meg keresel, ott nyitsz egy topikot neki a tobbi mintajara, es remenykedsz
Persze csak ha nem talaltal megfelelot.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Sirandrish #7933 üzenetére
helló a humble bundleból? mert akkor engem a life is dtrange érdekelne
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish #7933 üzenetére
A groupbuysban epp most hoztam el mindharmat (magamnak
), a want to buy szekcioban irtam, es 2 percre ra mar kaptam is az ajanlatot. Erdemes nezegetni/irni.
-
csoli31
aktív tag
válasz
Sirandrish #7902 üzenetére
Sejtettem. Ezért is van a hozzászólásom mögött két hangulatjel is.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sirandrish #7823 üzenetére
Az engem valahogy sose tudott lekötni.
Amúgy holnap még elérhető lesz, vagy csak ma estig lehet megvenni? Még el tudnék képzelni magamnak egy FF Type 0-t is.(#7824) enterember: Én most hagyattam jóvá a paypal acc-om, le is húzta az egy eurót. Előtte te jóváhagytad a billing options-ban?
-
echterion
nagyúr
válasz
Sirandrish #7815 üzenetére
Én a Life is strange teljes verzióját szeretném látni benne, de hát ki tudja...
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7691 üzenetére
ajánlatokat priviben kérem
-
maddionmax
senior tag
válasz
Sirandrish #7659 üzenetére
Köszi
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #7630 üzenetére
Az a logika, hogy rengeteg embernek nem jut eszébe a refund.
Aztán akinek meg eszébe jut, nem biztos, hogy tudja, hogy hogyan kell csinálni.
Aki tudja, hogyan kell, nem biztos, hogy kivárja, amíg visszakapja a pénzt, mert azt hiszi, hogy már rég elfelejtették, közben aktivál vagy elcserél egy játékot, és máris nincs refund. -
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #7566 üzenetére
Topikjába kérlek ott jobban tudom követni vagy privátba!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7458 üzenetére
én is pont erre gondoltam, hogy lehet erre mindenképpen érdemes lenne, mert ez lesz az első és így 99,9%, hogy valami extrán best buy dolgot adnak, hogy minél nagyobb tábort gyűjtsenek vele. De közbejöttek egyéb kiadások, így majd csak megnézem, hogy mi az, amiről lemaradtam
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #7454 üzenetére
emlékeim szerint (melóhelyen vagyok, nem tudok ránézni most
) saját menüben van purchases menüpont, ott rámész az adott bundle-ra, ami új abakban feldobja a már megvásárolt kulcsokat. Fent van egy szöveg, hogy "...pay more..." vagy valami ilyesmi... arra rányomva előjöny az a fizetési felület, mint amikor megvetted és ott már írja, hogy xxx kell a BTA-hoz
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7412 üzenetére
ott kellene mar lennie, ha megtalaltad a coins fulet. (groupees.com, jobbfelsoben a neved, my purchases, ott a felso sorban legjobboldalon "Coins $1.00")
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7410 üzenetére
Igen, de kiprobalhatod valami bundle-el, valaszd ki a groupees coin fizetest es meglatod hogy mukodik. A profilodban jobb oldalon mutatnia kell hogy 1$-od van (lehet nem kaptad még meg, neha napokra ra erkezik).
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7408 üzenetére
Elkoltheted groupeesnal. Te speciel nem lettel "reszvenyes", mert fix 1$ coint kaptal, amikor veszed a legkozelebbi bundlit, kivalaszthatod paymentnel a legjobboldalibb fizetesi format, a groupees coint. Lehet csak egy reszet is fizetni vele.
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Sirandrish #7406 üzenetére
Gratulálok, részvényes lettél a Groupees-nál!
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7379 üzenetére
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7341 üzenetére
Ha nem lesz pihi akkor igen, kereken 19 órakor már az új lesz.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7333 üzenetére
jo esellyel van, beszeljuk meg steamen
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #7331 üzenetére
Nagyon jo esellyel 4$. es 99% hogy lesz benne hatred.
szerk: gondolom time mysteries 3 nem volt meg belole (nekem csak az hianyzik)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7298 üzenetére
Mea culpa, bocsi. Mint említettem ma nem működik a belém épített "értelmező motor".
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #7289 üzenetére
2 ugyanolyat kapsz.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7289 üzenetére
Lépj át a megfelelő fülre/kattints a Neked legjobban tetsző bundlere, ahol láthatod a részleteit (milyen játékok vannak benne). Ott beírod az összeget, buy now, és fizetsz.
-
EnDaN
tag
válasz
Sirandrish #7286 üzenetére
A Buy Now gomb felett írd át az árát annyira amennyit fizetni akarsz
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7279 üzenetére
Életem, épp Neked írtam le pár napja
.
... akkor is ajelenlegiakkori BTA felettit ...Biztos ezt akartad írni, csak más sikerült
.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Sirandrish #7281 üzenetére
Én is a BTA1 csomagot $6.6ért vettem, igazából ha odafigyel picit az ember, sima ügy olcsón venni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Sirandrish #7279 üzenetére
Nos, mint ahogy (#7278) ZsZso is írta, ha hamarabb is vetted meg, akkor is a jelenlegi BTA felettit kell kifizetned. Most zsákoltam be ~2$-al olcsóbban a Full csomagot.
Köszi a választ.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Sirandrish #7259 üzenetére
Bocsánat akkor, eddig nem láttam, vagy teljesen elkerülte a figyelmem.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7245 üzenetére
hát regisztráljál... ingyen van
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7243 üzenetére
erősen ajánlott amúgy paypallal fizetni mindenhol ahol csak lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #7242 üzenetére
Mégse...csak paypal vagy bitcoin? Ezt csak most látom
-
Vesa
veterán
válasz
Sirandrish #7207 üzenetére
Én is szoktam álmodni. :-D
Maross: Én is ilyesmire tippelnék...
-
Vesa
veterán
válasz
Sirandrish #7205 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lenne. Inkább valami régebbi Capcom cím lesz...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sirandrish #7197 üzenetére
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen, a két heteseknél általában ez bevett szokás. Ezt jelzi a "More games coming soon!" felirat is a kérdőjeles kép alatt.
Már leírtam régebben, de leírom most is, mert látom van pár új olvasónk.
Tipp Humble Bundle vásárláshoz:
1. Légy résen amikor indul (kedd/csütörtök 20:00)
2. Nyisd meg két fülön(, ha érdekel a BTA)
3. Bizonyos időközönként mindig a drágább fület frissítsd, hogy az olcsóbb érintetlen maradjon.
4. Ha meg vagy elégedve az átlagárral és filózol a BTAn (vagy akár az $1 -os tieren), akkor vedd meg a bundlit az olcsóbb fülön. Az átlagár (BTA) fixálva lesz ezen a ponton, úgyhogy ha később ki akarod egészíteni a csomagot, akkor ehhez mérten kell kalkulálnod majd. Elég $0.01 -t költeni rá.
5. Ha két hetes, akkor várd ki a bónusz játékokat és dönts, hogy meg akarod -e venni.Innentől kezdve a csomagod kiegészítheted annyival amennyivel akarod, ha ellátogatsz a HumbeBundle/Purchases oldaladra és kiválasztod a megfelelő bundlit. Nem árt tudni, hogy mindezt a csomag lejártát követő 30 napig megteheted! így van elég időd agyalni rajta. Legfeljebb $0.01 -et vesztessz az ügyön, ha közben a $1 -os tier iránt is elvesztetetted az érdeklődésed.
Szerk: addig szüttyögtem, míg NyMRooD is leírta ugyanezt. Én egy picit szájbarágósabban, de inkább legyen kétszer mint egyszer sem!
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen. De oda is van írva.
Szerk 1: Jó tanács: Ha az 1 dolláros kell és csak a BTA-n gondolkozol vedd meg az 1 dollárost az elején és akkor később kiegészítheted, így az átlag nem növekszik tovább. Ha az 1 dolláros is kétséges akkor is fixálhatod az átlagot ha 0.01 dollárt fizetsz (persze így nem kapsz kulcsokat).
Szerk 2: Én tegnap 20 órakor oda kapcsoltam mert tudtam, hogy akkor lesz váltás, akkor az átlag $6.25, nem frissítettem és nem is zártam be az oldalt, így mikor láttam, hogy nagyon elszáll az ár, még mindig megtudtam venni $6.25-ért.
-
válasz
Sirandrish #7198 üzenetére
Igen, ha most megveszed a BTA részt (vagy a nagyobbat, ami most fix 15 dollár), akkor kapod a később feloldódó játékokat is. Jövő hét kedden lesznek feloldva. Megveheted utána is, akkor is az átlagáron vagy felette kell fizetni, és akkor már látod is, mit kapsz (persze benne van a pakliban, hogy addig nő az átlagár). Nagyon hirtelen kúszott fel a BTA ára, most beállt 8.4 dollár körül.
-
makro
senior tag
válasz
Sirandrish #7172 üzenetére
Ha beleesik 1-2 normális játék is, akkor még belefér számomra. Pár centes játékokra annyira nem akarom elszórni a lóvét.
-
Vesa
veterán
válasz
Sirandrish #7164 üzenetére
Biztos lehetsz benne...(a Civilization 4-től kezdve a Dead Space-en és a Bioshock-on át, a Deus-Ex-ekig rengeteg címet vettem(tünk) 200Ft-okért...)
-
Vesa
veterán
válasz
Sirandrish #7109 üzenetére
Én csak azt veszem meg ami érdekel, de retail áron sokallom. Számos régebbi nagy címhez jutottam így hozzá fillérekért. Gamemaker szökevényeket -ha késznyszerűen megkapom egy pakkal együtt-, elajándékozom.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7128 üzenetére
még nem mindet, most is több mint 400 kártya vár még arra hogy kipottyanjon majd egyszer.
(OFF)(#7161) Anonymusxx: lehet, de azon mit sem változtat hogy mennyit változott és változik egy nyelv. oxfordi értelmező szótárba is minden évben kerülnek fel új akár "korcsosult" szavak, amennyiben azt széles körben használják. Nálunk meg évtizedeket kell várni egy bővített helyesírási szótár kiadására, lol. Na de fejezzük ezt itt be, ha linkelsz másik topicot ott még elmélkedhetünk. (/OFF)
-
mmili
tag
válasz
Sirandrish #7142 üzenetére
-
mmili
tag
válasz
Sirandrish #7139 üzenetére
Sikerült
.
Regizni kell az oldalra. A Comms ID a felhasználó neved, a Referrer-t hagyjátok üresen. Ha kész, akkor a kulcsnál be kell jelentkezni, és ott az oldalon már mutatja is a kódot. -
mmili
tag
válasz
Sirandrish #7139 üzenetére
Próbálkozom, de eddig nekem sem sikerült
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7126 üzenetére
arghhh, tényleg
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7121 üzenetére
dehogynem
Humble 2 hetesnél 3 játék $1
Humble Weekly 4 játék $1
korábban linkelt groupees.
Indiegala -n 6 különböző bundle is megy legalább 3 játékkal $1ért, de az egyiknél 6 játékot kapsz.
Meg még lehetne sorolni... keress valami bundle követő oldalt
Hetente több ezer forintot is el lehet verni dolláronként, annyira sűrű dolog az $1 több játék -
törölt tag
válasz
Sirandrish #7114 üzenetére
Én is sok dolgot megveszek amit végül el sem indítok, de nagyrészt olyanokat amik tényleg érdekelnek.
PS3-on azért nincsenek filléres játékok, ott nem vásárolok ennyit. Másrészt ha úgy adódik jóval többet is kiadok egy-egy címert.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7104 üzenetére
Kb. 7 éve tértem át a legális játékokra. Eleinte nagyon sokat vásároltam , egy csomó pénz elment rá. 2-3 év alatt majdnem 700 játékom lett. Évente max 20-30-at ha kijátszok. Aztán a biztositékot az verte ki nálam,hogy bejött a rengeteg bundle amelyekben nem egyszer AAA játékok voltam NAGYON olcsón. Volt olyan játék amiért én 20€ fizettem , aztán 1 $-ért árulták később bundliban. Ha pedig nem került be bundliba 1 éven belül tuti meg lehet szerezni az eredeti ár töredékéért. Na akkor azt mondtam állj. Mostantól csak ami tényleg nagyon érdekel és csakis akciósan . Amennyi játékom van , ha semmit nem vennék mostantól , akkor is legalább 8-10 évig elég (újra játszásokkal együtt). Ezt a döntést idén januárban hoztam. Azóta max 10 játékat ha vettem.
Én úgy voltam vele , hogy minden hónapban félretettem egy bizonyos összeget játékra. Na ezt az összeget idén megspóroltam - összegyűjtöttem és vettem egy DSLR gépet nemrég. Kb 2 hete nem is játszom , nem is hiányzik. Már a napi akciókat a steamen is elfelejtem megnézni. Fényképezek-természetet járok-gyakorlok-ismerkedem az új szerzeménnyel. Azokat a játékokat amiket még nem vettem meg amúgy is le fogják árazni , megveszem majd olcsón. Nem maradok le semmiről. Valamikor én is megvettem minden bundlit csak a +1 sorért. Semmi értelme -szerintem. Akkor az volt ,hogy minél nagyobb legyen a steam könyvtáram , most meg sorra tüntetem el őket,mert zavar a sok játék amik nem is érdekelnek. -
zone
őstag
válasz
Sirandrish #7107 üzenetére
Én azokat veszem meg, amikben legalább 2-3 játékot érdekesnek találok, vagy amivel régen játszottam "nem hivatalosan", de nekem sincs időm kijátszani ezeket. Ha van szabadidőm, akkor is csak LoL, HS vagy póker megy. Steamen közel 700 játék vár rám. Gyorsan ránéztem a könyvtáramra és csak az A-B betűk alatt 23 cím van, amire azt mondom, jó lenne nekiállni. És persze ott van még a GOG és Origin is.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7107 üzenetére
én gyűjtöm őket, már közelebb vagyok a 3000 játékhoz mint a 2000-hez
és ha már itt tartunk akkor szintén groupees mini bundle 7 - 22 óra múlva startol: 5 játék, 1 album = $1.25 zsákbamacsek ár.
-
x_o_n
veterán
válasz
én pld van amit magamnak van amiket egy alapitványi iskola gyerekeinek veszek.
de idő azokra sincs amiket magamnak veszek meg... -
echterion
nagyúr
válasz
Én csak azokat veszem meg, ami tényleg érdekel.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7101 üzenetére
pontosan
-
echterion
nagyúr
válasz
Sirandrish #7074 üzenetére
Nekem ezért nincs se plus-om, se ilyenem nem lesz. Ha kell valami, megveszem, nem mantrázok, hogy bárcsak...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #7072 üzenetére
Volt az eddig is (IGN Prime).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest