- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reelc
veterán
Indiegala még bő 3,5 óráig -50% off a bundlikra, mert 4 évesek lettek.
Ha már írta valaki, bocs, elkerülte a figyelmem.(#7698) Crytek: Igen, de nincs mindenből HH, és ha valaki épp vásárolni akar, annak jó.
-
törölt tag
Hát kövezzetek meg de ez a bundle nekem most tetszik
Mondjuk lehet ha azt mondják ez a csomag jár közel 4000 forintért nem veszem meg
-
ruti
Közösségépítő
H Monthly-ból:
Payday 2 -ből a DLC-ket
CoH 2 -ből a DLC-ketkeresem
-
Ha valakinek van fölös Autosport, dobjon pü-t árral.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #7691 üzenetére
ajánlatokat priviben kérem
-
Gaborka30
aktív tag
A Banished volt már bundliban? Nagyon ismerős és mintha lenne is belőle, de még nem aktiváltam... Ha esteleg valaki emlékszik rá, hogy melyik bundliban volt, akkor azt megköszönném
-
Sirandrish
legenda
Rust engem is érdekelne jó áron ha valakinek nem kell.
-
törölt tag
akinek nem jött be az a bundle: egy banished-re vevő lennék. Vagy csere... van jó pár maradékom korábbi humblikból.
-
eszlenyek
tag
Na jó akkor azt hiszem ennyi volt... Sosem bundlizott játékok... Akkor nem tudom honnan lehet meg nekem a payday 2, meg a CoH is...
-
maddionmax
senior tag
Csak a British Froces DLC-t keresem, de sehol senkinek
-
kigyi_23
addikt
Hát gyanús, hogy refund lesz ebből, és leiratkozás
-
ZsZso
Közösségépítő
Én pedig Banished + Rust -ot $4 -ért vennék, ha valaki beszerzési áron szeretne megválni tőlük. Köszi.
-
reelc
veterán
válasz
[Prolixus] #7682 üzenetére
Én a CoH 2-őt keresem a DLCkkel a bundliból normális áron.
-
kemotox
addikt
Ez a bundle szerintem most egész jó. Payday2-n nagyon filóztam mikor most 5 ojró volt, de végül nem vettem meg. Rust is fasza, COH2 is. Elég populáris játékok, de nekem pont nem voltak meg. Banishedet is szívesen kipróbáltam volna már, pont mostanában gondolkodtam, hogy valami nyugodt hangvételű menedzselős, tycoonos, városépítős vagy valami hasonló játékkal tolnám szívesen. Meg is vettem reggel a Train Feveres Bundlit, eddig az annyira nem jött be
Szóval nekem személy szerint be jött ez a bundli, ha mondjuk egy 15 dolcsis sima bundli lett volna, akkor is megvettem volna. De azért picit még mindig keserű szájízem van. Annyira nem nagy durranás, és voltak már azért ezek is leárazva elég sokszor.
-
[Prolixus]
addikt
Ha valaki gombokért szeretne megválni a Neon struct-tól keressen meg.
-
pigster
senior tag
Jujj, de jól tettem, hogy nem bíztam bennük... (HB Dec)
-
pigster
senior tag
-
Vesa
veterán
...
-
lm83
őstag
Van valami tipp vajon az e havi bundlira?
Vajon most is hasonlóan jót fogunk kapni? -
zoombiee
csendes tag
Sziasztok,
Ha a Codemasters humblebundle-ből valakinek kellene:
- Toybox Turbos
- Rise of the Argonauts
- GRID Autosport Drag Pack
Elcserélném, valamilyen td, autos, esetleg a múltkori bundle-ből valami worms játékra (ne kövezzetek meg, ha nagyon nem érnének ezek semmit) -
tipuka
addikt
sziasztok!
mostani codemasters bundle-ból keresek Dirt 3 Completet, PP-n fizetnék!
vagy ami cserém van!: Grid Autosport, Grid Autosport Season Pass-ra és, GoatZ és rápótlok, vagy ha rápótolsz az Uplay-es Far cry 4 Season Pass-ra, az is megoldható.
-
Sirandrish
legenda
válasz
maddionmax #7660 üzenetére
4.85 ha jól látom
-
maddionmax
senior tag
válasz
Sirandrish #7659 üzenetére
Köszi
-
Sirandrish
legenda
válasz
maddionmax #7655 üzenetére
Én lehet. .otthon megnezem neked
-
echterion
nagyúr
Akinek esetleg nem kell a Grid Autosport: megegyezhetnénk. ;-)
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #7655 üzenetére
hahahahahahahahahaha xD (bocsi)
-
maddionmax
senior tag
Köszi srácok, esetleg olyan valaki aki $5 fölötti BTA-val vásárolta meg?
-
[Prolixus]
addikt
Szintén.
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #7651 üzenetére
én ilyen vagyok
-
maddionmax
senior tag
Akad valaki itt, aki Humble Codemasters-ből Tier2-t vett és nem kíván befizetni Tier3-ra?
Nekem csak a Tier3 játékai kellenének.
-
Cheesus
senior tag
válasz
maddionmax #7647 üzenetére
Bár sejtem hogy halott ügy, netán érdekel innen valami a Damned Nation és/vagy Rogus-ért?
Barter
(és nem, nem akarlak hülyének nézni)
-
Cheesus
senior tag
Talán még nem volt kirakva: orlygift
-
NyMRooD
őstag
(Bocsi a dupláért)
Eami, végül írtál a supportnak? Ha igen van valami eredménye? Redditen olvasgattam és azt írják, hogy ez elvileg csak az új feliratkozóknak szól. Újra elgondolkoztam, hogy be kellene próbálni a második csomagot is, hátha...
szerk: erről mi a véleményetek?
-
r0
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem Codemasters csomaggal kapcsolatban (Maxos, 15$-os csomagra vonatkozólag elsősorban).
- külön kulcs jár e minden címhez?
(itt pl külön van e Grid2+Drift Pack / Grid2+ All in DLC, illetve ugyanez Grid Autosport+Road & Track Pack / Grid Autosport Season Pass)- Dirt Showdown-nál pl miért az van, hogy Not available for Linux? (Ott van fiókomban, fut linux alatt, valamint steames adatlapon is fel van tüntetve linux)
- Fiókomban már van egy Grid 2 + valami DLC, amit előrendelés mellé osztogattak annak idején. Gondolom ez cserélődne/ehhez adódna az All in DLC csomag.
-
pigster
senior tag
Ez a weboldal:
https://support.humblebundle.com/hc/en-us/requests/new
Request type: Refund
Adatok sztem egyértelműek.
Subject: Refund Humble Monthly November (vagy vmi ilyesmi)Transaction ID: a vásárláskor kaptál egyet. Benne kell lennie a vásárlás visszaigazoló emailjében vagy a PayPal visszaigazolásban.
Message és refund reasonnál nem gondolkodtam, az interneten találtam egy szöveget, egy az egyben bemásoltam:
I feel that the Monthly Bundle was highly deceptive and would like to request a full refund. The bundle was prominently marketed as "highly curated, and new to Humble". Some of the games have already been bundled including Saint's Row IV. To add insult to injury, you placed Saint's Row on a deep discount this weekend. As a long-time customer of Humble, this feels like a slap in the face. I have already unsubscribed for next month and do not forsee signing up again.
I have not revealed any of the keys in my account so there should not be an issue with any refunds. I appreciate your cooperation with this issue. Thank you.Product names: Humble Monthly November vagy felsorolod (már nem tudom, mit írtam ide)
Submit és kb egy hét múlva visszaküldték a pénzt PayPalra.
ÉS!
https://www.humblebundle.com/user/settings -> lemondani a Subscriptiont
ÉS!
PayPal -> My Account -> Profile -> My Money itt jobboldalt: My preapproved payments Update: lemondani (deaktiválni) az előfizetést. -
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #7630 üzenetére
Az a logika, hogy rengeteg embernek nem jut eszébe a refund.
Aztán akinek meg eszébe jut, nem biztos, hogy tudja, hogy hogyan kell csinálni.
Aki tudja, hogyan kell, nem biztos, hogy kivárja, amíg visszakapja a pénzt, mert azt hiszi, hogy már rég elfelejtették, közben aktivál vagy elcserél egy játékot, és máris nincs refund. -
Csapoati
nagyúr
Én többet biztos nem fizetek elő a monthlyra. Minek? Ha 1-2 játék kell, akkor inkább beszerzem groupbuyson, mint hogy nekem kelljen eladni a sallangot.
-
-
eszlenyek
tag
Tudom hülye vagyok de szerintem teszek még egy próbát a humble havi bundle-el, csak a probléma hogy amikor le akarta vonni a pénzt a kártyámról akkor nem volt feloldva a korlátozás a virutális kártyámon. Ilyenkor mi a teendő? Mert a FAQ-ban semmit sem találtam.
Előre is köszi a segítséget. -
Corsair90
tag
válasz
NyMRooD #7614 üzenetére
Mert az egyik oldalon akciósak az F1-es játékok és úgy néz ki akkor, hogy pont akkor jár le ott az akció, amikor a humble közzé teszi a bónuszokat.
F1-et gondolom tesznek majd bele, csak kérdés melyik részt? Mert akkor én bátrabban venném azokat a részeket most, amik tuti nem lesznek a humbleban. -
NyMRooD
őstag
válasz
Corsair90 #7612 üzenetére
Ahogy Csapoati írta a megjelenés után egy héttel, mivel ez kedden este 8 órakor indult, így kedden este 8 órakor lesz a bővítés. De egyébként a bundle oldalán ott egy visszaszámláló, akkor jelennek meg amikor 07:00:00:00-ra vált. http://screencloud.net/v/t6Kl
Azt, hogy mi várható nehéz megtippelni, de nézd meg steamen a kiadó játékait, azok közül lesz valami, de ha utána veszed meg a BTA-t akkor is megkapod őket, így nem értem, hogy miért fontos előre tudni.
szerk: Igaz, hogy korábban az extra játékokat megkapta az is aki az alapcsomagot megvette az első héten, de ezt már nagyon régen megszüntették.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Corsair90 #7612 üzenetére
Ezek közül bármi lehet (F1 2015-öt nem fogják belerakni
)
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a humble bundle mikor teszi közzé a + játékokat?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #7608 üzenetére
koszi mar targytalan megvettem mind..
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok
reg vasaroltam amr humblet.. jol emlekszem hogy kulon kulcsot ad mindenre?
mert sok jatek megvan mar ezek kozul es igazabol csak dlc meg season pass erdekelne a tobbit felre tennem.. -
NyMRooD
őstag
Közben a Team17 BTA ár fixálva lett 6 dolláron (gondolom kevesellték a 4 dollárt), ilyen még emlékeim szerint nem volt, de ami viccesebb: wtf? most akkor megkapom a BTA befizetése után a kulcsokat vagy muszáj kifizetnem a 6 dollárt?
-
maross
nagyúr
Van valaki aki lemondta a monthly humblet, es visszairatkozott ra? Kapott towerfall ascensiont, vagy csak a teljesen friss husok kapnak?
-
törölt tag
Elfelejtettem lemondani a Humble Monthly-t, azt ma levonta a pénzt a kártyámról.... Remélem jó cuccokkal készülnek decemberrel, főleg az előző elégedetlenséget hallva.
-
HAN23
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni abban, hogy mírt írja ezt a humble:
"Purchase Canceled
Sorry for the inconvenience.
We have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your order (you will not be charged)."
Ez lenne a 2. 1 dolláros bundle ebből amit megvennék, de ezt írja.
-
Crytek
nagyúr
The Pitch Dark bundle Happy Hour-ra lehet jelentkezni ha érdekel valakit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged