Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#25237004 #19965 üzenetére
a DS része a hsz-emnek csak kieg. volt, nem szorosan kapcsolódva az első 2 "kategóriához", (emlékszem, hogy voltak bundle-ben, meg indigala-n volt nagyon jó áron anno tripla pakk is belőle) csak eszembe jutott, hogy vannak olyan játékok is, amik idővel nem, hogy olcsóbbak, de egyre drágábbak lesznek... "felcsökken"' az akciós áruk
(DS ill talán még a Trine is ilyen)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Vannak játékok, amik soha nem fognak bundle-be kerülni... (Nier, újabb FF részek... ezek, amikről tudok, mert érdekelnek) sőt... van olyan is, aminél soha nem nő az akció mértéke... (Sekiro)
ezeknél kell egy nagy levegőt venni és megvenni akkor, amikor már (számodra) elfogadható mértékű akció van rajta... (utóbbi esetében természetesen csak nagy levegő kell, mert a kivárás nem változtat semmin...)
és egyébként a kivárás sem mindig kifizetődő, lásd Dark Souls játékok...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ennyire nem vagyok képben, csak a kolléga hsz-ét olvasva az 1+éves résznél beugrott az említett játék, hogy az szinte azonnal bundle-be került, amint kiadták.
@kwzstz: remélem igazad lesz a köv fél évvel kapcsolatban, van pár cím a listában, amit el tudnék viselni 😅 (Mondjuk thymensia fájna picit, ha mostanában kerülne be, mert nem is olyan rég vettem meg bundle split árhoz képest drágán és nem játszottam vele (mert az Afterimage picit hosszúra sikeredett, az időm meg elég véges
), tales of arise meg jó is lenne meg nem is a dlc miatt... De ugyanez miatt elég nagy esélye van az alapnak bundle-re...)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #19917 üzenetére
nagyon sokáig én sem, aztán az utóbbi fél évben azért dobált pár $2-4-est...
lehet meg kellene próbálnom nekem is a full cancel-t majd, ha ilyen van és érdekel a bundle... de ebből most nagyon max az aragami 2, azért meg nem éri meg szórakozniszerk.: közben jött egy újabb HB bundle... ez (számomrra) sokkal érdekesebb, mint a choice: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
HB most nem szórakozik. 0 ajánlat skipnél, de instaskip esetén fél8kor már jött a "return to choice" mail...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #19201 üzenetére
tuti, hogy nem. steam-en nagyon sokat split-elnek €6-s bundle árban, szóval valami más probléma lesz.
@FunPro: tuti 3havi ajánlatot adott, nem csak 1 havit? (az inaktív fiókomra nekem 1havi jött pl, ezért gondolom) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
hja... jó nagy hülye, aki használja azokat a kuponokat... sőt... én még abban sem vagyok biztos, hogy érdemes megtartani az alapot ebből a pakkból, mert a year one pass is €10 (ami ugye tartalmazza a fenti 2 tételt), de historical low-ja is €8... a deluxe pakk meg ~12,25ig ment le decemberben (szemeztem is vele), amely nem csak a y1 pass-t, de egy skin és egy sound pakkot is tartalmaz... ergo, ha valakit nem is érdekel a skin meg a sound pakk és kb 0-1-2€-ből meg tudja oldani a pakk-ból (kap kupont és jó áron adja el a többit), akkor megérheti... de split-es áron (3-4€-ért) nem annyira nagy deal...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
EmptyParadox #18882 üzenetére
köszi, nézelődtem neten, de ezt nem találtam konkrétan
#18883 Anonymusxx igen, bocsi, nem fogalmaztam elég pontosan. az alap karakterre gondoltam.
az orbok a fast progress-hez vannak, lehet anélkül is bőven fejlődni, csak időigényesebb... habár inkább mmo-ban jellemző, de ezzel alapvetően nincs bajom
(bár ha jól tudom vannak olyan gammák, ahol elég durván átestek a készítők a ló túloldalára és extrémnehéz pénz nélkül fejlődni, annyira keveset ad a játék adott dologból... talán valamelyik nba volt ilyen pl...) -
K1LLMy53Lf
senior tag
tudom nem ma volt, de valaki meg tudná mondani, hogy a Humble Capcom Summer 2022 Bundle-ben lévő devil may cry 5 kulcs az teljesen alap verzió vagy tartalmazza a Vergil DLC-t is esetleg?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18757 üzenetére
bérmilyen plan-en vagy, mindig $-ban ajánlja fel... és amúgy átváltja fizetéskor
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18754 üzenetére
alapvetően szvsz a kupon neve árulkodó (ha szimpla choice és nincs ott h premium classic stb, akkor 99,99999%, h megmarad)
meg ott van a terms & conditions link minden kuponnál, ott tuti le van írva -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #18747 üzenetére
régebben a -2$/-4$ kedvezmények kuponok voltak, be is került a kuponjaid közé, amikor elfogadtad (lejárati idejük pedig az adott havi bundle vége -pár perc/óra, nem emlékszem)
ez megváltozott, most már nem jelenik meg a kupon?
mert amennyiben igen, tehát ott van a kuponok között, akkor nyugodtan lehet váltani plant, a kupont ugyanúgy rá lehet majd húzni (csinálták ezt páran korábban... de mondom... elképzelhető, hogy ez változott azóta) -
K1LLMy53Lf
senior tag
én amúgy kb 5-6 alkalommal aktíváltam próba időszakot, többször úgy, h a játékok lejárata előtt 1-2nappal, h a köv adagot is be tudjam húzni...
később előfizettem hasonló módon 1-1 hónapra, de most már fixen hagyom... néha nézünk 1-1 filmet is prime-ról, de az a 900huf sajnos/szerencsére (nézőpont kérdése) semmiség, és egész jó cuccokat adnak minden hónapban. -
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
+5€-ért fullos lesz az mk11... én emiatt nagyon gondolkodom rajta (mert lényegében engem spec csak az érdekel, a többi része a bundle-nek nem)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bepken #18676 üzenetére
hát jelen árfolyamon a csak a Chivalry 2 kerül ~5k-ba a csomagban... de nem is biztos, hogy érdemes megvenni a top tier-t amiatt, hiszen 11,34€ és a historical low-ja 12,50€, szóval esélyes, hogy pár hónapon belül külön is megvehető annyiért, vagy olcsóbban, mint amennyi most a csomagban. (persze ez szigorúan egyéni vélemény)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát ez a bundle... nekem spec instaskip... nagyon ritka az ilyen, de 0, ami érdekel :/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #17994 üzenetére
jaja, nekem is ez a tapasztalatom, h utólag semmit nem ad... gondolom 1x kiküldik az épp pause-s/lemondott email-ekre és ennyi, nincs újabb kör/monitorozás, h később valami aktív pause/cancel-t nyomott... és igen, most már én is élből nyomom a pause-t a legelején, ha nem jön be a bundle... és max visszaaktiválom pár percre, ha épp vennék valami BYOB-t... (bár amennyi kivétel van már most, ki tudja van-e értelme egyáltalán az új rendszerben)
amúgy a $2-4 cuccra: elsőre, ha ajánl fel kupont, akkor $4est dob, ha sokáig nem használtál fel ilyesmit... ha elhasználod, akkor a köv hónapban max $2-st kapsz... ha azt is elhasználod, akkor utána pár hónapig semmit... aztán ismét $4est... nem tudom mennyi idő után adja újra a $4est... talán 2-3-4hónappal az előző $4 kupon felhasználása után...
legalábbis valami ilyesre jutottam, ahogy neten olvasgattam tapasztalatokat... sosem használtam még fel $2, $4est is csak 1-2x... -
K1LLMy53Lf
senior tag
én is régebben próbáltam párszor, hogy miután mások kaptak, pause-ra vágtam magam, hátha, de sosem jött kupon így sajnos...
(bár hozzáteszem alapvetúen is nagyon ritkán kaptam ilyen 6$os stb ajánlatot, hiába voltam pause-n... azt is max 1 hónapra, ilyen 3-6hó 6$ stb sosem jött)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
warcat #17943 üzenetére
hát nekem is max a Destroy meg Naruto, ami érne valamit, de szumma 3-4€-nél nem többet, főleg, hogy a naruto historical low-ja 2,2€ hivatalos shop-ból, ami 1 hónapja volt... és ugye a BYOB low nem is látszik (talán 1,8€ volt, ha jól rémlik?)
nekem jobban bejön a fantaical rogue bundle-je, abból szinte összes game érdekel, kivétel a splinter cell klón Intravenous-t, ill az Elderborn-t, ami már megvan, így inkább azt húztam be...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #17857 üzenetére
nálam szokott működni (bár nagyon ritkán használom...)
mondjuk nem tudom miért minősül bátorságnak ilyet "bevállalni"
persze mindenki más (mondjuk én spec upolgatni nem szeretem évekig... 2-3 up, aztán ha nem megy el, akkor így jártam...most ezt az ukrán csomagot is megvettem, mert ~20 számomra érdekesebb cucc van benne, a többi meg majd jó lesz később cserélgetni stb... most tuti nem tolnék ebből splitet)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #17855 üzenetére
ezt a káoszos szerkesztgetünkösszevissza dolgot a legegyszerűbb úgy elkerülni, h beírod, hogy "a szerkesztett hsz-eket ignorálom, ha eszedbe jut, hogy még kellene valami, akkor azt egy újabb hsz-be írd meg kérlek"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
HB Capcom BYOB -t nem csinál esetleg valaki, akinek van fullos 20%a?
Egy Ultimate Marvel vs. Capcom 3 érdekelne, ha valaki tolna ilyesmit -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #17739 üzenetére
de ettől még minőségre a jobb gammák között vannak.. legalábbis szvsz mind megéri a 0,5€-t
egyébként csak érdekesség: azért a fanatical is "vicces" olykor. pl most a Cosmic Star Heroine gammát, ami múlt héten még a BYOB Very Positive 2 bundle-ben indult, pár napja kivette onnan és betolta a BYOB Anime Bundle 4-be.. a különbség a 2 bundle között egy szimpla 4x-es szorzó az áron...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #17715 üzenetére
nekem is a Scarlet Nexus, ami legjobban kell és emiatt erősen gondolkodom... bár namco cucc, ami azért szokott bundle-kat tolni hb-n, így várhatóan, hogy ez ide bekerült, a következő namco bandai bundle-kben is benne lesz nagy eséllyel (a 2.-3.ban már valószínűleg nem is a legmagasabb tierben)
ugyanakkor a többi sem olyan rossz, így vacillálok erősen... ha 12-13euro lenne a fullos, akkor azonnal venném a pack-ot -
K1LLMy53Lf
senior tag
[Humble Heroines Game Bundle]
szvsz nagyon jó bundle... -
K1LLMy53Lf
senior tag
BYOB cuccaik általában jók. most is a legutóbbi, amiben Batman, MK11, Injustice, meg Lego cuccok voltak baromi jó áron lehetett hozzájutni dolgokhoz.
mondjuk azt én is kb kizártnak tartom, h valaki csak azért tartsa folyamatosan az előfizut, h megmaradjon a 20%... annyit bőven nem ér meg a dolog.... főleg, hogy sok esetben day1 címekre semmi extra kedvezményt nem adnak -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #17085 üzenetére
mondjuk ezt a hónapot én is behúztam most, mert 4 játék érdekelt, és már nagyon régóta nem vettem pakkot, szóval messze jobb ez a pakk, mint az előző hónap... ettől függetlenül szomorú, h nincs a pakkban húzócím, hanem tényleg, szimpla indie pakk... kb egy közepes fanatical bundle szint...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #17080 üzenetére
igen, én is bes****m ezt múlt hónapban, ráadásul úgy, hogy végigmentem hónap elején a pause-n, csak nem csekkoltam,hogy megkaptam-e a pause-ról az email-t... aztán néztem nagyot, h wtf, amikor levonták a 12$-t hónap végén...
kész szerencse, hogy pillanatok alatt visszaadják, de akkor is gáz, hogy nincs a narancsságra kör (az h a pause-folyamat bugos már megszoktuk... gondolom ehhez is hozzá kell szoknunk innentől...) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
hali,
én a Panzer Paladin-t elfogadnám, amennyiben még megvan
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #16986 üzenetére
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát... nem volt egyszerű túlszárnyalni a múlt havit, de azért összejött... ennél kb bármelyik fanatical bundle jobb... rem köv hónapban már közelíti majd az indiegala szintet...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
számomra ez magasan a legrosszabb havi csomag eddig... :/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #16654 üzenetére
ez én is azonnal megpróbáltam, de semmit nem dobott természetesen.
amúgy mindent beszerzetem már majdnem split-ből, kivétel a bloodstained-et.egyébként ez a metroidvania dolog meg... nekem valahogy mindig "idegen" dolog volt... én az ilyen cuccokat (főleg ori, rayman, sonic stb) inkább 2/2,5d side-scroller/scrolling (action) platformer cuccoknak neveztem/nevezek... de még a shank stb cuccokat sem mondanám metroidvania-nak.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #16536 üzenetére
elkelt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem van egy fölös dirt5öm, ha esetleg valakit érdekelne dobjon pm-et
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bepken #16428 üzenetére
hát igen, ezt embere válogatja. a saját szemszögemből kérdeztem csak természetesen
én amúgy mindig úgy mérlegelek, hogy mennyi az alap, mennyi külön a dlc és ha nagy a difi az alap+dlc ill deluxe/gold stb kiadás között, akkor általában megveszem a fullosat... ha ér annyit a tartalom és nem csak ad hozzá egy 10perces küldetést/1.2 reskint stb-stb...de amúgy olyan vagyok, mint Ferke[HUN] mindent IS fel akarok fedezni, ha tetszik egy gamma... (nem véletlenül van ff15ben is 170++ órám
) mondjuk kicsit ellentmondásos is ez, mert pont emiatt nem játszanék olyan gammával, mint a witcher3, skyrim stb, ami baromi nagy open world, mert kb eret vágnék magamon egy idő után (egy adott mennyiségű explore felett már frusztrál általában, hogy még mennyi felfedezni való van
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Kalacskepu #16417 üzenetére
elvileg tilos a multiacc afaik.
a kuponból szokás szerint én nem kaptam
valamiért baromira nem szeretnek engem HB-nél... :/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
új namco bundle-t split-el valaki? a code vein érdekelne csak, és emiatt nincs kedvem bontással játszani
-
K1LLMy53Lf
senior tag
a "töltelék" rész is teljesen jó lett ebben a hónapban szvsz...
mondjuk azon mosolyogtam, hogy a Relicta is belekerült. mennyire örülhet ennek az, aki pár hete megvettem BYOB-be...(én is gondolkodtam rajta, ezért emlékszem csak rá)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
jaja, ez durva csomag lesz... de szvsz még $12-t is bőven megér a csomag már ezért a 3 címért is
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #16099 üzenetére
nekem is jött tegnap email, h köv 4 hónap $10/hó és az első ez a hónap és nem lehet pause... de tartalmazza az apróbetűs rész, hogy vagy új előfizetőnek kell lenni vagy pause-áltnak...
"Only new customers to Humble Choice Premium, or Humble Choice Premium customers who currently have inactive or paused plans with no credits remaining are eligible. Only users who receive this email are eligible. "
mondjuk fixen premium-ot írja csak, classic pause-ról nincs szó (nem tudom alapvetően milyen előfizud van), de (ahogy ez a kimásolt rész végén is szerepel) ha megkaptad a mail-t, akkor azon a mail-címen regisztrált hb fiókon tudod használni ezt a promót. (nekem a másodlagos hb-fiók email-emre jött az ajánlat, amit több hónapja lemondtam, a pause-olt classic-os előfizusra nem kaptam)
#16101: ha jól tudom kupon formájában kapod meg, tehát a fiókodon belül a kuponok között látod... és ha fizeted a havit, akkor levonódik automatikusan. legalábbis a pause-kor felajánlott kuponok mindig ilyenek voltak, amiket én kaptam "rábeszélésképp", hogy ne pause-oljak
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
s7evcsenko #16090 üzenetére
hát én az ilyen aim assist, auto aim-t azonnal veszem ki mindig, lehet néha nem kellene... mind1, van bőven más, ennyivel is kevesebbet költök
én azt hittem egyébként, hogy ezentúl úgy lesz, mint ez a hónap, 1héttel korábban van levonás+"leleplezés", hogy mit kapunk köv kedden. mondjuk annyira nem olvastam el a cikket erről anno, most meg nem is találom, de annyira nem is fontos, csak kíváncsiságból kérdeztem. max 1 hét múlva tudom meg mit kell megint pause-olni
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
s7evcsenko #16087 üzenetére
nincs ezzel semmi baj, sőt meglepően jó arcok... inkább az a tapasztalatom, hogy nem szokásuk a bundle-be rakott alapgammákhoz tartozó season pass-okat nagyon akciózni... vagy lehet csak én csekkoltam rossz gammákat...
sajnos/szerencsére engem ez a control nem fogott meg... bármennyire nagy a hype, jó a story (elvileg) stb, de az irányítás/mozgás borzalmasan rossz... a hitman 2 korcsolyázós mozgása jutott eszembe róla, ami már akkoriban is szánalmasan rossz voltnem úgy volt egyébként, hogy ma jön az új lista? vagy rosszul emlékszem?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #15804 üzenetére
nem tudom más hogysmint kap. nekem alapvetően, ha vásároltam 1-2-hónapot, a köv pouse-nál $4-t adott eddig, ha megvettem vele az adott hónapot, akkor a köv hónapnál márcsak $2-t, ha nem vettem meg, akk ismét $4et ajánlott fel. ha a $2-t is kihasználtam, akkor köv hónapnál már semmi ajánlatot nem kaptam pause-nál. én a decemberi hónapot megvettem, utána próbáltam pause-álni, amikor kitolta minden pause-osnak a hb a 6hó $6 kuponakciót, de semmit nem kaptam. ez a hónap is instant pause, de semmit nem ajánlott fel, pedig előzőt teljes áron vettem meg.
szóval próbálkozni lehet, sőt, én amondó vagyok, hogy mindenképpen érdemes is, akár érdekel a csomag, akár nem, legalább azért, hogy lásd mit ajánl fel -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #15706 üzenetére
nem tudod/kell skip-elni. első hónap ingyen van, csak kártyaadatok kellenek, mint a legtöbb ilyen cuccnál, ahol az első hónap ingyenes és utána vonják. bereggelsz aztán lemondod az előfizut.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha már akció: elérhető pár napja a Stadia nálunk is. Első vásárlásra van 3k kedvezmény. így most 300huf-ért vihető a Borderlands 3 Ultimate Edition
-
K1LLMy53Lf
senior tag
one step nekem sem jön be, mármint érdekes, de tuti nem tolnám, annyi minden más, sokkal érdekesebb van még a könyvtáramban. nálam pl a Shining is wishlist-es volt, meg a zwei 1-2 is.. nosztalgia... tiniként anno nagyon csíptem a jrpg-ket és időnként most is előveszek néha egyet (mondjuk .hack-et be kellene fejeznem mielőtt másiknak nekiállok
)
szóval tényleg embere válogatja kinek mi jön be. de néha én is meglepődöm, hogy bizonyos cuccokért mennyit hajlandóak adni az emberek split-ben
és igen... feltűnő, h sokaknak premiumja van splitben. én spec mindig 12-t osztok szét, annyi, hogy nem $, hanem €, tehát ilyen szempontból én sem vagyok 100%ig korrekt. de ezt azért, mert kb 0 esélye van, h minden elmegy, főleg, h általában 1-2x szoktam upolni összesen. a maradékot meg elosztogatom. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #15628 üzenetére
ugye minden relatív. számomra ez a pakk meglepően baromi jó volt. 6 game wishlist-es, ezeken felül még 2 game, ami pillanatok alatt bármikor elmegy (overcooked2, one step from eden, azonnal vitték őket, ahogy nyitottam a split thread-et). szóval nekem ez jó pakk (pl októberinél mérföldekkel jobb)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
nkaresz1976 #15587 üzenetére
gondolom igen, vonná a normál árat a 4. hónaptól.
és igen, ha nem vagy rest split-tel szórakozni, akkor mindent is el lehet adni/trade-elni steam-en/egyéb weboldalakon... -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
nkaresz1976 #15585 üzenetére
igen, 27ért megkapod a következő 3 hónapot. annyi benne a "lutri", hogy ez fix, ergó se lemondani se pause-olni nemtudod... mondjuk a mostani csomag jó, talán a karácsonyi is jó lesz, szóval annyira nem rossz szvsz
szerk.: ref.linkes dolog meg, ha jól tudom, ilyenkor nem működik (legalábbis én próbáltam használni a ref.linkem, amikor regeltem egy másik fiókot a kedvező ajánlat miatt, de nem kaptam lóvét wallet-re a main-en... persze az is lehet, hogy én bal****kodtam el valamit
-
K1LLMy53Lf
senior tag
omg, mennyire megéreztem, h ds3 benne lesz...
habár megvettem epic-en, de direkt úgy, h két héten belül jöjjön a monthy és vissza tudjam mondani, ha úgy alakul
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát most sincs semmi új... no mind1..
habár nem bundli, de azért bedobom, hátha érdekes lehet pár embernek... Naraka CBT éjféltől indul... de valamit elszúrtak a fejlesztők és gugli kiköpött egy direkt linket, ahol egy totál random mail-címért azonnal adnak kulcsot egy popup-ban... ha valakit érdekelne, a direkt link[link]
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Vertigo18 #15473 üzenetére
gg.deals vagy isthereanydeal-t nézz, azok az akciók 99-át listázzák (byob cuccok, főleg, ami hb-n van "többetolcsóbban" verzió, azok nem jelennek meg az árdiagrammon, ezért én még a hb-store+fanatical bundle-t szoktam nézni... meg persze groupees-t, de azt cska a zenék miatt és az így egy teljesen más műfaj
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
maross #15400 üzenetére
én mindig csekkolom, hogy jön-e mail a pause-ról stb mégis megesett, h visszaaktiválta magát pár órával a zárás előtt... szerencsére nem vonta le, mert toltam rá ismét egy pause-t... de hidd el... megesik, hogy pause-t nyomsz, jön a mail, inaktív egész hónapban az előfizud és még zárás előtt feloldja és ismét aktív lesz... szvsz ha ez nem szándékos dolog (mondván 1000ből 2-3ember nem fog refund-olni már több, mint a semmi), akkor az időzónákkal van valami random bug, amit nem tudnak 100%osan megoldani...
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
s7evcsenko #15152 üzenetére
én is max olyanokról tudom elképzelni, akik nyerészkednek... szimpla split-ért azért durva lenne.. szerintem a vevőik 80%a repülne...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én is nagyon meglepődtem rajta, h mennyire élvezetes... pont ~1hete raktam fel és ahhoz képest baromi jó, h mennyire lehúzzák...
(#15056) reelc: Extinction is érdekes gamma, de az is nagyon korán bundle-ben végezte (mondjuk technomancer előbb). A praey is jó lesz, én is várom, meg a Nelo ilyen még, ami kis csapattól várós számomra: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
bedobom ide, hátha valakinek kell belőle valami. ha nem, este megy steam split topikba
(PP F&F)Kingdom Under Fire 2 0,7 €
Beholder 2 0,7 €
Do Not Feed the Monkeys 0,35 €
The Technomancer 0,7 € -
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem ez a júniusi mostani choice bejön. meg kapok egy bónusz gammát is, ha unpause-olok... ez az opció megvan mindenkinek, akik aktívak vagy csak azok kapják vajon, akik pause-on vannak?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Song of Horror Ep1 giveaway: [link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
van esetleg valaki, aki 8 euro felett vette meg a T2-t és eladná a T3at?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Mo: Astray érdekelne $1-ért ha valaki megválna tőle ennyiért
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha esetleg valakit az új square enix bundle-ből csak tier1-2 érdekelne, dobjon egy pm-et pls, megvenném a full tier 3at
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #14270 üzenetére
mindenkinek más a hulladék... saját példa: a legutóbbi itteni eszmecsere során felmerült dolog is jól mutatja ezt... természetesen tudom, hogy a mostani choice húzócíme a hitman 2, de számomra a hulladék kategória, $1-t sem érne meg.. a gris, a raiden, de még az opus-t is többre értékelem/számomra jobb cuccok, mint a "húzócím"... így fordulhat elő, hogy mindennek van gazdája... mert tudod... ízlések és...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
engem esetleg a Bioshock érdekelne, ha valaki bontana
-
K1LLMy53Lf
senior tag
valóban kimaradt az szvsz, sry érte
egyébként a feb pakk számomra jobb cucc, mert az okami >>>>> hitman2, függetlenül a kiadás ideje/MSRP/stb-től, de még a frost punk is jobb nekem. ez szimplán egyéni preferencia kérdése. (de valóban számomra a februári a 2. legrosszabb choice pakk eddig) -
K1LLMy53Lf
senior tag
értem. szvsz sehol nem írtam, h a hitman2 nem nagy cím, de javíts ki kérlek, ha tévednék
ugyanakkor, ha már ennyire belém szeretnél kötni, mert SZÁMOMRA ez az eddigi leggyengébb choice pakk - ami totálisan szuverén vélemény - kérlek, áruld el, hogy SZÁMODRA melyik volt A gyenge pakk?
(szerk.: persze azt is megoszthatod, hogy számomra melyik volt a leggengébb, ha nem ez)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
mennyit ér amúgy a hitman 2 ebből a csomagból?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #14091 üzenetére
az alábbiak vannak még:
március (1db választható):
Fell Seal: Arbiter's Mark
EXAPUNKS
AI War 2január (max 3db):
Graveyard Keeper
Bad North: Jotunn Edition
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machinedecember:
Dead In Vinland
Dark Future: Blood Red States
Desert Childnovember:
Shenmue I & II
11-11 Memories RetoldPm-be ajánlattal, ha valakit érdekelne bármelyik. (és ezúton sorry, ha valakinek nem válaszoltam volna, nagyon sok pm jött, főleg planet coaster és az f1 miatt
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
megvettem a márciusi monthly-t, az alábbiak maradtak (max 5db):
My Friend Pedro
Planet Coaster + World's Fair Pack DLC
F1 2019 Anniversary Edition
Fell Seal: Arbiter's Mark
EXAPUNKS
Turok
Niffelheim
AI War 2Korábbiakból:
január (max 3db):
Graveyard Keeper
Bad North: Jotunn Edition
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machinedecember:
Dead In Vinland
Dark Future: Blood Red States
Desert Childnovember:
Call of Duty®: WWII
Shenmue I & II
SYNTHETIK: Legion Rising
11-11 Memories RetoldPm-be, ha valakit érdekelne bármelyik. (és előre is sorry, ha lassan reagálnék
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát... ha valaki bont, akkor okami meg project warlock érdekelne. esetleg még frostpunk jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest