- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
kemotox #9440 üzenetére
Még mindig remélem, hogy nem lesz ebből flém, de gyorsan leírom a tapasztalatokat, aztán remélem nem is lesz több kérdés, mert ez már így nagyon OFF. Ha mégsem tudnátok visszatartani, akkor privátban támadjatok
.
Én sem használtam azelőtt, így sok infót nem tudok elmondani. Régen azt láttam, hogy lehetetetlen coint szerezni, most pedig egy pici utánajárással a következőkre jutottam:
1. Videók nézegetésével, kérdőívek kitöltésével lehet könnyen gyorsan sok lóvét szerezni, de ezek nálunk nem elérhetőek, muhaha.
2. Androidos alkalmazások telepítése tán a számunkra legjobb módszer a coinfarmra, azt pedig célszerű valamilyen emulátorral tenni (találsz erre megoldást a neten, keress rá) /megjegyzés: még nem próbáltam/
3. Most az Uptasia online játék regisztrációjával és 4 es szint elérésével kaptam 109 pontot. (kb. 5-7 perc lehetett) Ez tuti működik.Időnként vannak "ingyen" játékok amit akkor "vehetsz" meg, ha az 'akció' kezdetétől összegyűjtöttél legalább 50 coint. Tulajdonképpen ezért néztem rá az oldalra, Désiré már csak hab volt a tortán.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy bár a külföldiek számára ez egy remek forrás lehet, nekünk nem igazán az, de mindenképpen meg akartam említeni, mert eddig én sem tudtam, hogy IG csomagok játékait is előszeretettel dobálják fel 'eladásra'.
-
kemotox
addikt
válasz
kemotox #9422 üzenetére
Na kifutottam, mindegy.
Szal ami a lényeg, amivel a gáz van, hogy a saját ígéretüket szegik meg állandóan. Viiiiszont..
Arra emlékszik valaki, hogy konkrétan játék bundlikat mondtak, hogy lesz hetente, vagy csak simán bundlit?
Mert lett most új bundli, méghozzá könyves. Ami mellesleg rohadt jó, főleg cosplayeseket céloz meg, de igazából mindeni mást is aki szeret barkácsolni. Mindenféle prop meg jelmezgyártásos témákról szólnak a könyvek, festés, cucc öregítése, stb stb, szerintem egész jó kis csomag. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
kemotox #9259 üzenetére
must be redeemed to your Steam account
the code will magically vanish as if it were just a figment of your imagination
Számomra ez azt jelenti, hogy érvénytelen lesz a kulcs a határidő után.
Nekem végül is mindegy, csak nehogy valaki abba a hibába essen, hogy elfelejti beaktiválni, és tényleg érvénytelenné váljon a kulcs.
-
Vesa
veterán
válasz
kemotox #9161 üzenetére
Nálam pl. az van, hogy minden létező olyan címet ami igazán érdekelt, már rég behúztam. Persze jön még évente 1-2 olyan játék, ami talán érdekelni tud, de ezeket érthető módon nem adják bundle-ban. Tehát konkrétan hónapok óta egyetlen olyan bundle nem volt, ami érdekelt volna és még nem volt meg a Steam könyvtáramban.
Persze vannak gyűjtők is, az egymásik történet, de ott mindegy milyen játékról van szó, a lényeg a mennyiségen van és a kis képen a Steam fiókban (kb. mint a bélyeggyűjtésnél).Az ismétlést is megértem. A HB az újakból él, akik még nem jutottak el idáig. Nekik pedig pont olyan öröm behúzni azt a régebbi címet, mint nekünk volt anno.
-
ayo
veterán
válasz
kemotox #9161 üzenetére
úgy néz ki csak így képesek rendes bevéltet szerezni, hogy zsákbamacskával eladnak nekünk dolgokat, amikre lehet nincs is szükségünk. hát tény hogy nincs joga reklamálni annak aki ezeket megveszi, hiszen ő ment bele az üzletbe. de azért szerintem ez csak egy próbálkozás, mint hogy komoly üzleti terv lenne - nem hiába rúgtak ki anno annyi embert.
ezek a havi csomagok általában olyan játékokat tartalmaznak, amik ritkán vagy soha sincsenek bundle-ben szóval havi 1 korrekt csomagot össze lehetne állítani fix 12 dollárér és megnézni, hogy akkor hányan veszik veszik meg - előfizetni akkor is lehetne mondjuk azoknak 10 dollár lenne és ennyi.
én lehet hogy többet vennék mint most (nulla) és a zsákbamacska érzés a 10 dollárosoknak is ott lenne plusz egy jó deal, hogy nekik 2 dollárral olcsóbb.. simán bejátszanám. -
bepken
veterán
válasz
kemotox #8912 üzenetére
"Az independet még mindig függetlent jelent, és nem pedig azt, hogy kezdő csapat, első játékkal."
akkor ezt a kategóriát hogy hívják? csak mert én épp erre gondolok, amikor "indie" jelzővel illetek egy játékot. (kezdő/első játékos, low-budget game gyáros csapat) ezek szerint rosszul gondolommegnéztem egyébként közelebbről ezt a Deathtrap játékot, nem rossz nem rossz. kicsit mondjuk Prime Defenders klónnak tűnik (bár fogalmam sincs, melyik volt előbb)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Crytek
nagyúr
válasz
kemotox #8740 üzenetére
Sosem vettem játékot csak azért mert olcsó.
Ami kell azt veszem meg minél olcsóbban a kettő még köszönőviszonyba sincs egymással.Out , ZsZso: Igen pénzem van belőle leírom mennyi ,mert nem titok. A saját pakkom ingyen van. De mint láthatjátok a csomagok 95%-át feltolom steamgiftsre vagy ninja topikba vagy ha nagyon nincs kedvem megválok tölük kemény 0.1-0.2$-ért. Ezen felül hogy a saját pakk ingyen van minden ember csomagjára ráteszek 0.02$-t ez 40 gift esetében 0.8$
Szóval felvet a pénz rendesen -
reelc
veterán
válasz
kemotox #8544 üzenetére
Én értem, de mint írtam nézőpont kérdése.
Vagy azt nézed, hogy piszok jó áron hozzájutottál azokhoz a kiegészítésekhez, amiket amúgy jóval drágábban tudnál megvenni.
Vagy azt nézed, hogy most mennyi játék ment pocsékba, mert már megvoltak.Én az elsőre szavazok.
$1-os érdekelt csak a Company of Heroes csomag miatt.
Egyszer tudtam venni egy teljes Dawn of War 1-2 packot hatalmas akcióban (akkoriban jó áron volt). Így nekem bukók a Dawn of Warok, a Total Warok meg nem érdekelnek. Ahogy a többi sem. Szóval a Company packon kívül bukó a tier 1, ha úgy vesszük, de engem az érdekel, hogy olcsón hozzájutottam ahhoz, ami kellett.Ne bundlizz úgy 2 évig, és akkor majd lesznek számodra újdonságok is akkor.
Amúgy én is sokkal megfontoltabb vagyok, mint amikor kezdtem a bundlizást, és ebben benne van az is, hogy sok az ismétlődés. -
bepken
veterán
válasz
kemotox #8472 üzenetére
ez az early access dolog már pörög néhány napja, de annyira jellegtelen játékok, hogy még fél dollárt is sajnálnék kiadni érte...
még azért reménykedek benne, hogy 20:00-kor jön egy új bundli(#8473) Csapoati! ismerős....hasonlóképp jártam én is most a South Park játékkal
-
Csapoati
nagyúr
-
bepken
veterán
válasz
kemotox #8113 üzenetére
ja közben megvilágosodtam én is
mondjuk nem is csodálom, hogy kasza lett a vége, nagyon gyér egy valami volt...
arra nincs ötlet, hogy humble áruházban miért nem tudok fizetni? éjfél óta vásárol ott valaki? most is megpróbáltam, kártya adatok megadása után megjelenik a zöld pipa, majd egy "loading" felirat látható és ennyi, semmi sem történik.
-
-
maross
nagyúr
válasz
kemotox #7398 üzenetére
http://store.steampowered.com/app/402850/ + Zenohell (developer in chat confirmed) + 4 previously bundled games and 2 greenlight
-
Sirpi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged