Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Ez egy korrekt bundli szerintem, a Gotham Knights-ot PS plus-ban végigtoltam, jó volt, meglepődtem magam is, hogy tetszett a Batman nélküli Gotham, a Sifu-ról sok jó véleményt olvastam, sztem az is egy korrekt játék, én csak kipróbáltam, nem rossz az se. A többit nem ismerem, tölteléknek jók. Kupont vajon fognak osztani?
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20323 üzenetére
Azt se tudom, mi az a TBS.
-
echterion
nagyúr
Ha valakinél akad egy fölös Humankind, gondoljon rám plíz.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19893 üzenetére
Nem, még nem. De akkor megnézem.
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #19891 üzenetére
Nálam is 7€, mivel lehet letolni 5,5-re?
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #19838 üzenetére
Nekem valamiért május óta nem jött semmi. Most csináltam egy update-et a beállításokon, hátha lesz valami.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #19828 üzenetére
Ez az Elex II érdekesnek tűnik. Nem hallottam róla sokat eddig, de most utánanézve kicsit jónak tűnik számomra.
-
echterion
nagyúr
Resi 2 mennyit érhet ebből a bundliból?
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #18903 üzenetére
De akkor meg minek vegye meg. Csak azért, hogy hátha lesz benne valami értelmes januárban?
-
echterion
nagyúr
Hát nem bánom, hogy nem éltem a 6 dolcsis ajánlattal. Kérem a következőt...
-
echterion
nagyúr
válasz
bepken #18156 üzenetére
Azért megpróbáltam. Ráböktem a linkre, de semmi extrát nem mutat, csak a choice oldalát. Rejoin-ra nyomok és feldobja a 10 dolcsis havi lehetőséget. Hogy kellene kihasználnom ezt? Csak a confirm rejoin opció van utána, de külön kupon van valami nincs a levelükben, csak egy link, ami nem 6 dodót mutat.
-
echterion
nagyúr
Hah, tegnap megtalált a humbli egy 6 dolcsi két hónapra kuponnal.
Vajon mi lesz most a buli? Ma estig lehet felhasználni. Még jó, hogy ma ránéztem a leveleimre. -
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #18105 üzenetére
Kicsit félreértelmezted, hogy mire reagáltam az elején, onnan meg szépen elvitted másfelé a dolgot. Benne van minden, ami kellhet, te is elismerted, innentől ez tiszta utálat, illetve fanboykodás a steam felé. És nincs is ezzel baj, csak ha magadnak nem ismered be, akkor saját magadnak ártasz vele.
De nekem aztán mindegy, hogy utálod meg szereted, te dolgod, csak ne akarj meggyőzni arról, hogy vannak mögötte ész érvek, mert eddig eggyel se tudtál előállni. -
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #18101 üzenetére
Ezek mind vannak (az offline-t még nem próbáltam náluk, de originnál működik), még használható üfsz is van, szóval nem értem sirámot még mindig. Illetve de, de annak nem ezek az okai.
A biztonsági öves hasonlat erősen sántít, azért a fentiek nélkül nem válik életveszélyessé a játék.
Inkább mondd csak azt, hogy szarszemétutáloméskész, nincs ezzel semmi gond, de felesleges önigazoláshoz mondvacsinált okokat keresgélni és ezt kitolni az online térbe. -
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #18094 üzenetére
Tudja? Tudja. Akkor meg?
És ne nyócéveezünk itt kérem szépen, nem is él annyi ideje.
Az elvárásaiddal meg neked kell megküzdened, ahhoz nekik biza' semmi közük.Amúgy én nem látok olyan funkciót, ami annyira hiányozna. Lányom példájáról tudom, steam-en semmit se használnak, discord megy csetre is, nincs kitűzőmutogatás meg ilyen nyalánkságok, nekem se hiányzik ezek közül semmi se, nincs hozzáadott értékük számomra. És ezek a nagy cégek nem hülyék, ha lenne rá valós igény a tömegek részéről, már rég megcsináltk volna, mert a profit az isten. De ha nem hoz extra proitot, akor nem fognak rá költeni egy lyukas garast se.
-
echterion
nagyúr
válasz
Anonymusxx #18064 üzenetére
Én meg megvettem azt az egyet, ami érdekelt, így nem kellett pöcsölnöm az eladással. Egyenlőre még nekem is csak a 8 dolcsis ajánlatot tolja, majd megy az még lentebb is sztem.
-
echterion
nagyúr
Ha bontás van, egy C&C csomag érdekelhet.
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17862 üzenetére
A Desperados-on gondolkodom egy ideje, lehet, engem érdekelne.
-
echterion
nagyúr
Egy Spyro érdekelne, ha lesz egy bontásból.
-
echterion
nagyúr
Valakinek maradt Mafia DE?
-
echterion
nagyúr
Ha valakinek van és nem kell, a hörcsögöm élénken érdeklődik egy Mafia DE iránt.
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #17097 üzenetére
Egyetétek. Lassan leszoktat minket az ign a haviról, cserébe vannak máhol jobb ajánlatok. Ha kellően kevés előizetőjük lesz, majd ézbekapnak vagy megszüntetik ezt a bundlimódszert.
-
echterion
nagyúr
Jesszus, tényleg ez a choice most? Nincs még április egy, valaki szóljon humbliéknak, hogy azért ennyire nem kell szerénynek lenni....még jó, hogy lemondtam múlt hónapban a francba. Ez nevetséges szint már.
-
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #16837 üzenetére
Hát ez akkor nem neked való. Én már elengedtem a backlogom, annyi van benne, hogy úgysincs esélyem eljutni a végére, inkább a frissebb megjelenésekre fókuszálok, a régi motyók meg így jártak, mondhatni tanulópénz. Évek óta nem vettem játékot sztem, pár kivételtől eltekintve.
-
echterion
nagyúr
Lehet, hogy erős, de azon kívül, hogy ott van egy sor az account-on, nem ad semmit. Mondom, főleg manapság rettentő kevés olyan játék van, amit az ember többször is végigjátszana, azt a keveset meg meg kell venni, minden másra ott a gamepass. A cserélődő játékoknak megf nagy előnya, hogy folyamatosan tudsz új játékokkal játszani, a bundliban megvett motyók meg mindig csak ugyanazok a motyók maradnak. Javarészt értéktelen kacatok ráadásul, vagy fél-egy órás rövidfilmek.
-
echterion
nagyúr
Szerintem tökre igazad van. Azért a digitális világban azon agonizálni, hogy örökre a tied vagy sem, nem jó irány, mert semmi sem örök itt és semmi sem a miénk. Ami komolyan érdekli az embert, azt megveszi majd akcijóban, addig meg tolja a GPU-val, olyan sűrűn nem cserélődnek benne a játékok, hogy ne lehetne egy-egy játékot unásig tolni. Kevés olyan játék van, ami hónapok múlva is ugyanúgy leköti az embert, jellemzően ezek a multik, azokat meg nincs mese, úgyis meg kell venni. De olyat nem találsz humbliban sem igazán.
Most ráböktem én is a cancel-re, kemény 3 dolcsival akarnak bent tartani. Ha pause-t nyomok, akor 4 dolcsit ajánlanak fel.
Kabaré. Töröltem a 'ába az egészet. -
echterion
nagyúr
válasz
Joccc07 #16758 üzenetére
Ha te adod el, akkor az szürke kulcs, hacsak nem vagy hivatalos viszonteladó. Amúgy G2A, Gamivo, Kinguin és a hasonszőrű oldalak, amik mind fellelhetőek az allkeyshop listájában.
Ja, meg ebay is esetleg. Bár, ha ott kifogsz egy gyökér vevőt aki azt mondja, használt a kulcsod, sok mindent nem fogsz tudni csinálni. -
echterion
nagyúr
válasz
Kalacskepu #16730 üzenetére
Instantpause...
Ha valakinek kell, megveszem neki szívesen. A héten még nem nyomok rá a pause-ra. -
echterion
nagyúr
válasz
Anonymusxx #16613 üzenetére
Ha valaki megveszi a 15-ös csomagot és nem kell neki aBospous és a Man the Gun kieg, azokra vevő lennék. Már ha kulön kulcsot ad. A többi kieg megvan már, lányom imádja a játékot.
-
echterion
nagyúr
Hogy kaptok ti mindig kupont? Én sose kapok, se mailben, se a fiókomban nincs semmi, csak az a nyomi 25%-os Shadow Warrior 2 kupon van ott franc tudja, milyen rég.
-
echterion
nagyúr
válasz
tisztelturam #16502 üzenetére
Jah, úgy tűnik. Evvan', majd máskor.
-
echterion
nagyúr
válasz
Executioner #16498 üzenetére
Oké, akkor már hárman vagyunk tisztelturam-mal.
A többi Tier 1-esre valaki? Rise of Industry+ DLC + Overpass + Shadow Tactics: Blades of the Shogun foglalt (ez utóbbira majd priviben mondj valami árelképzelést). -
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #16494 üzenetére
Hopp, azt nem láttam. Akkor privi.
-
echterion
nagyúr
válasz
tisztelturam #16492 üzenetére
Rise of Industry+ DLC + Overpass gazdára lelt. Akinek kellene valami ezek közül Tier 1-be, írjon. Ha elég ember összejön, megveszem a pakkot.
-
echterion
nagyúr
Ha valakinek csak a Tier1 kell, akkor szóljon, mert nekem csak a Tier 2 kell, természetesen a kellő matekkal.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16095 üzenetére
Ja, akkor érthető, az analóggal centizni a mazochistáknak és az időmilliomosoknak való.
Azért nem volt az kidobott pénz, mert jó játék, bár nekem az a huszonpár óra, amit eltöltöttem vele, elég volt, nem vágytam hosszabbításra. -
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16090 üzenetére
Auto aim egérrel? Azt én csak joy-jal használom, egérrel azért ez nem volt gond a célzás szerintem. Gamepass-ban vegigtoltam, azért annyira nem jó, hogy dlc is kelljen, a fecniket szorgalmasan olvasgatva azért összeáll a sztori szépen. Szerintem.
-
echterion
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #16068 üzenetére
Köszi. Egy F1 engem is érdekelne, ha van valakinek eladó.
-
echterion
nagyúr
Elvont sztori, dobálás, repülés, lövöldözés 4-5 féle fegyóval, puzzle-ök. Kb. ennyi a játék röviden, szerintem az élvezethez hozzátartozik a video-k, papírok megnézése, elolvasása, végigrohanni rajta nincs sok értelme. Szerintem pont kellően változatos, nem egy év játéka meg nem ér sztem 10ezret, de aprópénzért ez egy nagyon jó vétel.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15638 üzenetére
Jah, csak már egyszer elfelejtettem, persze refund megvolt, oké, de ennek így semmi értelme.
-
echterion
nagyúr
Ez mi fos egy bundli...erős a kjsértés egy cancel-re, ezek egyre szarabb cuccokat adnak ki hónapról hónapra...
-
echterion
nagyúr
válasz
Beniii06 #15404 üzenetére
Elfelejtettem pause-olni ezt a retek bundlit....most írtam support-nak, ajánlom, küldjék vissza a lóvét. Az F1-gyel eléggé feltolták az agyvizem, azt nem redeem-eltem, el is vették, most láttam pár napja, mikor aktiválni akartam. Nagyon kezd nem tetszeni a hozzáállásuk, meg a havijaik is olyanokkal vannak tele, ami a kutyás sem érdekli, így igazából idén még én se nagyon fizettem náluk elő. Lassan megérik bennem, hogy töröljem az egészet a francba, nincs kedvem minden hónapban a pause-okkal vacakolni.
-
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #15178 üzenetére
Csak két dolgot fűzök az egészhez: megvettem, azt csinálok vele, amit akarok, nem érdekel a humbli. Ez az egész digitális lóf*cnak nincs értelme, mi az hogy be akar azért korlátozni, mert csak a használati jogot vettem meg. Ez csak játék a szavakkal, hogy ilyen hülye szabályokat le lehessen tolni a népek torkán. Amit megvettem, az enyém, ne akarjon senki beleszólni csak azért, mert digitális, ez nem jogalap erre, mert ugyanúgy kifizettem, mintha lemezen vettem volna meg egy konzol játékot. Pláne, hogy akitválás előtt, tehát nem az van, mint elmezesnél, hogy játszok vele, majd eladom, szóval csak fogja be a humbli és számolgassa a pénzét csendben.
A másik, hogy a kiadóknak ha nem érné meg, nem csinálnák. Mivel csinálják, megéri, ergo ez oly messze vanm a wareztől, mint Makó Jeruzsálemtől, azzal egy kapal alá venni nettó ferdítés, ugyanúgy, mint amit esetleg a humbli akarhat ezzel a bannolós hülyeségével.Ja, és a víz a navnak nem fáj, az áfa ki van fizetve, így azt csinál vele a kisker, amit akar, a végén az adót megkapja állam bácsi, ha szabályos minden tranzakció. Nincs sehova leírva, hogy csak nagykerből szerezhet be egy kisker bármit is.
-
echterion
nagyúr
Humble choice, 6 választható még ezek közül, ha valakit érdekel:
- Felix the Reaper
- The Messenger
- Stygian: Reign of the Old Ones
- Men of War: Assault Squad 2 - Warchest Edition
- Remnants of Naezith
- Overload
- The King's Bird
- The Stillness of the WindIlletve van egy Boundless-em is.
FM2020 érdekel cserébe vagy mani.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15126 üzenetére
Az az american fugitive elég ígéretesnek tűnik.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14959 üzenetére
Ez igaz.
Előző hónapot megvettem, de most pause lesz, akármilyen kupont is adnak. Kivéve, ha valakinek kell az egész pakk. -
echterion
nagyúr
Hát ez egy pause-olt hónap lesz megint. Ha esetleg valaki szeretné, felőlem viheti egyben, de ha nem megy el egyben, akkor pause lesz.
A Boundless-ért várom az árajánlatokat, ha valakit érdekelű, engem nem mozgatott meg.
-
echterion
nagyúr
Valaki most már elvihetné tőlem ezeket.
- Felix the Reaper
- The Messenger
- Remnants of Naezith
- Overload
- The King's Bird
- The Stillness of the Wind -
echterion
nagyúr
- Felix the Reaper
- The Messenger
- Remnants of Naezith
- Overload
- The King's Bird
echterion
nagyúr
Lyézus, tökre lemaradtam és lányos zavaromban nem is találom fentebb: melyik bundliban van a FM2020?
Mod: meglett, hát ha valakinek nem kell, egy FM2020 engem is érdekelne abból a bundliból. Az egészet csak nem venném meg miatta.
-
echterion
nagyúr
- Felix the Reaper
- The Messenger
- Remnants of Naezith
- Overload
- The King's Bird
echterion
nagyúr
Humble choice, 6 választható még ezek közül:
- Felix the Reaper
- The Messenger
- Remnants of Naezith
- Overload
- The King's Bird
echterion
nagyúr
válasz
ForRedGlory #14740 üzenetére
Még nem vitte el (senki), szóval jöhet privi, akit érdekel.
Meg persze a maradékra is jöhet majd ajánlat, azokat nyilván apróért odaadom, nekem max. a Grid kell majd ebből a pakkból. A Hellblade majd box-on jó lesz, ha csökken a backlog, a többi meg nem érdekel. -
echterion
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #14668 üzenetére
Majd javítják. Fura is volt nekem, hogy nem alapverziót adnak.
-
echterion
nagyúr
Grid-en kívül vihető tőlem is bármi, jöhetnek a kinek mit ér meg ajánlatok.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14451 üzenetére
A Deity-nek nem sok értelmét láttam, kap(nak) egy valag előnyt a gépi játékos(ok), semmit sem tudsz időben felépíteni, szinte csak katonai győzelemre van esély, ez nem kihívás, mert nem attól nehezebb, hogy jobb az AI, csak annyi, hogy a 400 gáton ő 100 m-ről indul, gátak nélkül. Ennyi időm nincs egy játékra, mindig normálon játszok a Civ-vel (meg ált. a többivel is, ahol az az extra nehézség, hogy előnyt kap az ellen, nem észt).
-
echterion
nagyúr
F1 2019 engem is érdekel, ha van valakinek eladó.
-
echterion
nagyúr
Oké, engedjük el szerintem, nincs sok értelme ennek, nem akarok meggyőzni senkit, nem kell elfogadni azt, hogy van más vélemény is, örüljön a nép, hogy fizethet birkaként bárkinek bármennyit, bármiért. Csak sajnos pont ezért tart itt a játékvilág, mert az emberek minden szart lenyelnek, sőt, a többség még tapsol is neki...
-
echterion
nagyúr
Ettől még csinálhatná úgy is a humbli / mikró / többiek, hogy nem a lemondáshoz kell gombot nyomni, hanem ahhoz, hogy kell az adott szolgáltatás. Csak ugye így kevesebb lenne az, akitől valós igény nélkül behúzhatnák a lóvét. Ez nem hitkérdés, egyszerűen egy másik szemszögből másképp fest minden az életben, csak meg kell tanulni nem egy szemszögből nézni az eseményeket.
Én is felejtetttem már el lemondani dolgokat, erre jó a refund, még a linkedin-en is megcsinálták nekem, mikor kellett, pedig ott leírják, hogy nincs refund. Szóval ez inkább csak megközelítés kérdése szerintem, azért nem egy kardinális ügy. -
-
echterion
nagyúr
Vajon nálam miért 12,59 dolcsit vont decemberben a Tombi bundlira? Nézegettem a számlainfómat, aztán most csak pislogok, hogy miért? Odaadtam valakinek és buktam így 150 pénzt, mert csak most látom.
-
echterion
nagyúr
Annyira megy itt a biznisz, hogy én is ránéztem a humbli fiókomra és meglepődve tapasztaltam, hogy mégis sikerült a múlt havi bundlit behúzni valahogy, paypal-ról is szépen lehúzta a manit. Szóval, ha valakinek még kellene a Tomb Raider-es bundle, bekerülési költségen viheti (3600 pénz) utalás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest