-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
stratova #16510 üzenetére
Pár hete kerestem tesztet róla, de még sehol nem volt semmi.
Mert amúgy ugye elég csábító lenne az erős IGP és 28W TDP. Egy tisztességes 2c4t is jobban ki tudja magát futni ebből ha nem aktív az IGP, ha kell akkor meg az is elég combos.
Ezek szerint teszt már van, de gépet még továbbra sem láttam vele elérhető közelségben.A többiek által említett hátrányokkal viszont nem értek egyet. DX12 címek alig, vagy legalábbis ami jobban is futna és/vagy egy (akármilyen erős) IGP-n életképes lenne. Szóval az eDRAM DX12 hátrány egy ugyanúgy nem létező probléma egyelőre mint a HBM-es APU. Hasonlítgathatjuk akármivel, de ha meg lehetne venni a GT3/4-et akkor tarolna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest