Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
PazsitZ #2082 üzenetére
Windows hálózat alatt folyik a fejlesztés, windowsos az svn is meg minden. De a mysql szerver linux alatt fut (egy fizikailag távoli gépen), és jellemzően mysql-front-al kötök hozzá. Ha minden módosításnál folyton be kellene telnetelnem linux alá, elég rendesen pazarolná a figyelmemet. Folyamat két külön rendszeren dolgozni simán csak idegőrlő. Próbáld ki, és meglátod.
Amúgy scriptből összefűzni, azért az nem lenne semmi. Arra nem vállalkoztam. Fogtam inkább egy notepadot, meg a pöttynetet, és abban írtam meg. Mostanra pöpec.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
PazsitZ #1959 üzenetére
nem mert egy másik oldalba kéne beépíteni, online szerencsejáték júzerek nyűgjeit kéne kezelni. lehetőleg minél kevesebb kódból és fölösleges funkciók nélkül, tényleg csak az kell, hogy
júzer: eltűnt a pénzem, new ticket
admin: ott van az closed
júzer: nincs reopen
admin: de closed
júzer: ja oké nem láttam.
user id, tárgy, leírás, dátum, státusz, kommentek.
nem kell csatolt fájl, email notifikáció, egyéb sallang. mindezt a weblapon belül kéne, saját fejléccel meg mindennel, nem átlinkelni egy más kinézetű idegen rendszerbe, sem pedig iframeben futtatni azt belül. tábla szerkezet kéne, hogy hány táblában tároljam ezt, hogy eredeti ticket meg rá a kommentek mind2 féltől. -
j0k3r!
őstag
válasz
PazsitZ #1702 üzenetére
pont most akartam irni.
itt azt irja:
"Amit mi most ellenőrizni forunk, azok a következők:-az összes mezőt kitöltötték - e
-a nickben csak a magyar ábécé betűi, számok, _ és - vannak - e
-valós e-mail címet adtak - e meg
-regisztráltak - e már a megadott nickkel
-a két jelszó egyezik - e"ergo nincs sql injection ellen semmi vedelem.
a masik meg az, hogy a 2 jelszo / 2 email cim egyezesenek az ellenorzese kliens, vagy server oldalon a jobb, ha tortenik?a jelszavakat amugy az sql tablaba titkositva menti el, vagy erre kell kulon valami? (md5 pl.)
-
radmin
csendes tag
válasz
PazsitZ #1655 üzenetére
Hali!
Azt elfelejtettem beleírni, hogy a database1 adatbázisban van egy tabla1 tábla, s abban csücsül a helyiseg_is és a helyiseg mező. A database2 adatbázisban pedig egy tabla2 tábla, amiben a helyiseg_is, a meret, es a megjegyzes mező.
Ennek fényében ez a kód működhet:
SELECT database1.tabla1.helyiseg_id, database1.tabla1.helyiseg database2.tabla2.meret, database2.tabla2.megjegyzes FROM database1.tabla1 LEFT JOIN database2.tabla2 ON database1.tabla1.helyiseg_id=database2.tabla2.helyiseg_id
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest