Hirdetés
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Windows hálózat alatt folyik a fejlesztés, windowsos az svn is meg minden. De a mysql szerver linux alatt fut (egy fizikailag távoli gépen), és jellemzően mysql-front-al kötök hozzá. Ha minden módosításnál folyton be kellene telnetelnem linux alá, elég rendesen pazarolná a figyelmemet. Folyamat két külön rendszeren dolgozni simán csak idegőrlő. Próbáld ki, és meglátod.
Amúgy scriptből összefűzni, azért az nem lenne semmi. Arra nem vállalkoztam. Fogtam inkább egy notepadot, meg a pöttynetet, és abban írtam meg. Mostanra pöpec.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem mert egy másik oldalba kéne beépíteni, online szerencsejáték júzerek nyűgjeit kéne kezelni. lehetőleg minél kevesebb kódból és fölösleges funkciók nélkül, tényleg csak az kell, hogy
júzer: eltűnt a pénzem, new ticket
admin: ott van az closed
júzer: nincs reopen
admin: de closed
júzer: ja oké nem láttam.
user id, tárgy, leírás, dátum, státusz, kommentek.
nem kell csatolt fájl, email notifikáció, egyéb sallang. mindezt a weblapon belül kéne, saját fejléccel meg mindennel, nem átlinkelni egy más kinézetű idegen rendszerbe, sem pedig iframeben futtatni azt belül. tábla szerkezet kéne, hogy hány táblában tároljam ezt, hogy eredeti ticket meg rá a kommentek mind2 féltől. -
j0k3r!
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
pont most akartam irni.
itt azt irja:
"Amit mi most ellenőrizni forunk, azok a következők:-az összes mezőt kitöltötték - e
-a nickben csak a magyar ábécé betűi, számok, _ és - vannak - e
-valós e-mail címet adtak - e meg
-regisztráltak - e már a megadott nickkel
-a két jelszó egyezik - e"ergo nincs sql injection ellen semmi vedelem.
a masik meg az, hogy a 2 jelszo / 2 email cim egyezesenek az ellenorzese kliens, vagy server oldalon a jobb, ha tortenik?a jelszavakat amugy az sql tablaba titkositva menti el, vagy erre kell kulon valami? (md5 pl.)
-
radmin
csendes tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hali!
Azt elfelejtettem beleírni, hogy a database1 adatbázisban van egy tabla1 tábla, s abban csücsül a helyiseg_is és a helyiseg mező. A database2 adatbázisban pedig egy tabla2 tábla, amiben a helyiseg_is, a meret, es a megjegyzes mező.
Ennek fényében ez a kód működhet:
SELECT database1.tabla1.helyiseg_id, database1.tabla1.helyiseg database2.tabla2.meret, database2.tabla2.megjegyzes FROM database1.tabla1 LEFT JOIN database2.tabla2 ON database1.tabla1.helyiseg_id=database2.tabla2.helyiseg_id
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Adventi kalendáriumok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- További aktív témák...
- Számlával, Garanciával! Nintendo Switch 2
- ASUS Rog Strix Magyar Gamer Laptop 144Hz 3MS i7 10750H 16GB 512SSD GTX 1660 Ti 6GB
- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi