- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Steam Deck
- eGPU tapasztalatok
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
HI!
Kellene egy kis segítség, hogy nekikezdjek a dolognak.
A cél: Egy olyan admin oldal amin létre tudok hozni és modosítani egy táblázatott, megadni a sorok, oszlopok számát, nővelni, csökkenteni. A már létrehozott cellák tartalmát feltölteni, tehát beleírni szöveget. Persze amit beírok azt meg is kellene, hogy jegyezze, ezért kellene a mysql is, meg-hát tárolni az oszlopok sorok számát.
húú, remélem érthető. Az egész csak egy táblázatot alakító admin oldal lenne és persze a végtermék megjelenítése.
Ha már nekiálltam és tudom, hogy mit - hogyan kell, akkor már megy egyedül is, de pont az a baj, hogy nem tudom mi kell ehhez. Melyik függvényeket kell itt használni, azok mire jók - leírások stb....
Azt nyilván nem várhatom le, hogy megcsináljátok helyettem és nem is várom el. csak annyit kérnék, hogy részletezzétek, hogy ehhez milyen fg.-eket kell használni és azokhoz hol találok leírást, persze egy nagyon rövid leírást ti is beírhatnátok hozzá.
Előre is köszi!
csá
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő