- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
HI!
Kellene egy kis segítség, hogy nekikezdjek a dolognak.
A cél: Egy olyan admin oldal amin létre tudok hozni és modosítani egy táblázatott, megadni a sorok, oszlopok számát, nővelni, csökkenteni. A már létrehozott cellák tartalmát feltölteni, tehát beleírni szöveget. Persze amit beírok azt meg is kellene, hogy jegyezze, ezért kellene a mysql is, meg-hát tárolni az oszlopok sorok számát.
húú, remélem érthető. Az egész csak egy táblázatot alakító admin oldal lenne és persze a végtermék megjelenítése.
Ha már nekiálltam és tudom, hogy mit - hogyan kell, akkor már megy egyedül is, de pont az a baj, hogy nem tudom mi kell ehhez. Melyik függvényeket kell itt használni, azok mire jók - leírások stb....
Azt nyilván nem várhatom le, hogy megcsináljátok helyettem és nem is várom el. csak annyit kérnék, hogy részletezzétek, hogy ehhez milyen fg.-eket kell használni és azokhoz hol találok leírást, persze egy nagyon rövid leírást ti is beírhatnátok hozzá.
Előre is köszi!
csá
Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest