Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BIOS topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
cAby
tag
Hali!
Kereső oldalt szeretnék csinálni, ami adatbázisból olvassa ki az adatokat.
pl, ezekkel lehet szűkíteni a találatokat (checkbox-ok):- apartman
- vendégház
- hotel
- diákszálló- reggeli
- félpanzió
- teljes elláttás- készpénz
- bankkártya
- átutalás
- Üd.csekk (btw, miért nem engedi elküldeni a fórum rendesen kiírva az Üd.csekk-et?
)
....
és még további pár tulajdonságra, illetve a meglévő csoportokban is több szerepelhet.Ezeket feltételekkel végig vizsgálni baromi bonyolultnak tűnik nekem, ill. gyorsan be lehet zavarodni. Még csak a 3. keresési csoportot (kp, bankkártya...) csinálom, de már most belebonyolódtam.
Ilyen összetett keresésekre nincs valami jobb megoldás? Több száz variációt lekezelni nem egy könnyű feladat és valószínűleg nem is a leghatékonyabb.
Illetve azt hogyan lehetne megoldani, hogy ha bekattintok egy checkbox-ot, akkor automatikusan frissítse a találatokat, ne kelljen rányomni a 'Keresés' gombra? JavaScript van a dolog mögött ha jól sejtem, de nem találtam még meg a megoldást.

Remélem valaki tud vmit mondani ezekre.

Köszi,
Csabi
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)