- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
cAby
tag
Hali!
Kereső oldalt szeretnék csinálni, ami adatbázisból olvassa ki az adatokat.
pl, ezekkel lehet szűkíteni a találatokat (checkbox-ok):- apartman
- vendégház
- hotel
- diákszálló- reggeli
- félpanzió
- teljes elláttás- készpénz
- bankkártya
- átutalás
- Üd.csekk (btw, miért nem engedi elküldeni a fórum rendesen kiírva az Üd.csekk-et?)
....
és még további pár tulajdonságra, illetve a meglévő csoportokban is több szerepelhet.Ezeket feltételekkel végig vizsgálni baromi bonyolultnak tűnik nekem, ill. gyorsan be lehet zavarodni. Még csak a 3. keresési csoportot (kp, bankkártya...) csinálom, de már most belebonyolódtam.
Ilyen összetett keresésekre nincs valami jobb megoldás? Több száz variációt lekezelni nem egy könnyű feladat és valószínűleg nem is a leghatékonyabb.
Illetve azt hogyan lehetne megoldani, hogy ha bekattintok egy checkbox-ot, akkor automatikusan frissítse a találatokat, ne kelljen rányomni a 'Keresés' gombra? JavaScript van a dolog mögött ha jól sejtem, de nem találtam még meg a megoldást.
Remélem valaki tud vmit mondani ezekre.
Köszi,
Csabi
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest