- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok a barátaim meg kértek hogy csináljak egy neveldét.
Már valamennyire meg alkottam rá a profil tábláját ahol az adott lény lesz vagy is az adatai pl.: kaja, kedv, tisztaság... stb .
Ezeket az értékeket szeretném csökkenteni egy bizonyos ponttal pl.: 10egység minden egyes rekordon nem csak egyet. Ebhez nincsen semmi ötletem hogy még is milyen update-ot kéne lefuttatnom.
A másik amihez legalább van valami kis ötletem hogy az adott user látja hogy a lényének csökkentek az értéke is és ezt vissza akarja tölteni itt egy példa.: $noveles = ''UPDATE adat SET smiley = ''' . $result[0] + 1 . ''' WHERE user = '$nev'
Csak ebben meg azt nem tudom hogy hogy lehet azt meg csinálni hogy csak egy bizonyos pontig lehessen fel tölteni. Értem ez alatt azt hogy pl max 10 egység lehet valami és a feltöltéssel 11 lenne az érték, és ne lehessen az adott pontot túl tölteni csak a max értékig.
Meg próbálta valamennyire értelmesen össze foglalni a problémáimat és le írni remélem sikerül, ha még sem szóljatok és meg próbálom elmagyarázni részletesebben.
Köszi előre is.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest