Aktív témák

• meone

tag

Sziasztok a barátaim meg kértek hogy csináljak egy neveldét.
    Már valamennyire meg alkottam rá a profil tábláját ahol az adott lény lesz vagy is az adatai pl.: kaja, kedv, tisztaság... stb .
    Ezeket az értékeket szeretném csökkenteni egy bizonyos ponttal pl.: 10egység minden egyes rekordon nem csak egyet. Ebhez nincsen semmi ötletem hogy még is milyen update-ot kéne lefuttatnom.
    A másik amihez legalább van valami kis ötletem hogy az adott user látja hogy a lényének csökkentek az értéke is és ezt vissza akarja tölteni itt egy példa.: $noveles = ''UPDATE adat SET smiley = ''' . $result[0] + 1 . ''' WHERE user = '$nev'
    Csak ebben meg azt nem tudom hogy hogy lehet azt meg csinálni hogy csak egy bizonyos pontig lehessen fel tölteni. Értem ez alatt azt hogy pl max 10 egység lehet valami és a feltöltéssel 11 lenne az érték, és ne lehessen az adott pontot túl tölteni csak a max értékig.

Meg próbálta valamennyire értelmesen össze foglalni a problémáimat és le írni remélem sikerül, ha még sem szóljatok és meg próbálom elmagyarázni részletesebben.
    Köszi előre is.

Aktív témák