- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fairplays
aktív tag
Hát nem tudom, én csak azért nem probalom ki mert nagyon belaktam most a gépet.. Nem akarok senkit buzditani, mert nem vallalok fellosséget ha papirnehezéket csimál a gépéből...
Majd én is belekukkantok! Sztem a kijelzője ugyan az, habár nem ismerem ezt a szemüveg nélküli megoldást...
-
Fritz Teufel
addikt
De igen, viszont ettől az Extreme Digital mereven elzárkózik. Beszéltem a Fogyasztóvédelemmel és kicsit ki lettem okosítva a dologból. Most lépésről-lépésre végigjárom a dolgot. Elhozom a készüléket, de a Vásárlók Könyvébe tárgyilagosan leírom a történteket ( a másolatot el fogom hozni). Nem fogom visszaadni a Szervizátvételi jegyzőkönyvet, azt megtartom bizonyítéknak, hogy ez már a csere készülék javítása volt. Ráadásul szabálytalanul van kitöltve. Ha az új készülék csak eltüsszenti magát, megy vissza... aztán jöhet a Békéltető Testület. Olyan nincs, hogy a végtelenségig cserélgethetik meg javíthatják!
-
rocket
nagyúr
Ha csak 4-5 hibas keszulek lenne egy szot nem szolna senki, de egyre tobb a gond.
Support teren fut-fat igertek a tablet megjelenesekor, szeptember vegen elkezdtek tesztelni a JB-t, azota eltelt majdnem 4 honap es nem jelent meg.
Mag beragadasos problemaval se tudnak mit kezdeni, gondoljak fejuket a homokba dugjak az eleg.
Gravitacios erzekelo alvas mod utan elallitodik, nem javitottak ezt a hibat szeptember ota, nagyon zavaro, hogy csak ujra inditassal lesz jo.
Magyarul ez a tablet akkor hozza a tole elvarhatot, ha nem rakjuk alvo modba, mert kulonben kezdodnek a problemak, mint a beragado mag, vagy a gravitacios erzekelo elallitodasa, de igy hamar lemerul.
Konkluziom az, hogy a support egy nagy nulla.
-
Igazad van részben ,ezért nem is akarom teljesen lehúzni a vizet róluk ,ami viszont biztos a 808dcc valahogy felejtős lett számomra,magában az eszközben nem bízok hogy tartósan egybe marad és megfelelő teljesítményt nyújt .Még nem tudom még egyszer mint brandnak adok e esélyt ,nagyon hezitálok rajta ,ha igen akkor se 808dcc vel.Maga a név nem lenne rossz mert mp3,mp4 ben jók voltak jó áron ,na persze nem a legolcsóbb kategóriában ,de ott már tettek le az asztalra valamit.Ezért is mertem a tabletet megvenni tölük a 808dcc-t,na ezt sikerült megingatni.....ha negatívan nyilatkozok tudjad be annak hogy a tabletemmel az ingerküszöbömnél több gond van.
-
arra gondolt hogy bar hardveresen rosszabb de mint markas gep ,van support. Ti se lennetek pozitivak ha a gep.tobbet van szervizbe.mint otthon. Az en gepem is 40 ik napjat tolti.osszesn távol es.ki tudja.hol a vége.Dec et meg se emlitem neki lassan tobbet van tavol mint otthon. En is be.vagyok.ragva rájuk de még tartom a szám...
-
janika1988
tag
Üdv ismét!
Rákerestem a hsz-edre, és próbáltam új apn-t adni a hozzáférési pontokhoz, de sajna nincs az apn cím szerkesztésén belül a ... , így nem tudom elmenteni amit létrehoztam. Ha mobilhálózatra próbálok keresni, hibát ír ki, pedig a PIN-t kilőttem :/
Más megoldás esetleg? Miért nem tudok apn-t menteni? HR már volt. Lehet gadmei ROM kéne?Köszi!
-
-
-
-
Xanyi
tag
Köszi!
Az a baj, hogy hiába állítom be a böngészőbe az asztali gép nézetet, elfelejti a beállítást, mindig újra be kel állítani... Erre nincs mgoldás?
A 3G modemem benne van a támogatási listában, viszont ehhez van egy Telenoros Windowsos kliensprogram, azzal használom.
Itt tableten mit és hogyan kell beállítani? -
Supra
tag
Ez valóban így van, és BORZASZTÓAN idegesítő.
Régebben volt olyan böngésző, ahol ezt ki lehetett kapcsolni, de a technikai fejlődés következtében most már minden oldalt kétszer kell betölteni.
Gratulálok a nedves programozó kollégáknak, teljesen logikus, hogy egy 7-10 col méretű eszközön a mobil weboldal jön le. -
I2oli
tag
Nekem érdekes mód nem volt semmi baja annak a verziónak, egy dolog miatt cseréltem le, mert amikor HDMI-vel a TV-re kötöttem a képet szépen áttolta de a hang recsegett mint egy rossz bakelit lemez
Eddig más problémám hál isten nincs vele (kopp-kopp-kopp) csak az akku ragadt be, de azt gondoltam amit JoHnni írt, egy új fw-vel "felülírja" és megint beragadt lesz, de akkor kipróbálom
Köszi a tippet!
Fóliát valaki vett rá? Ha igen honnan és mennyiért?
-
JoHnni
senior tag
Igen, kipróbáltam, működik, teljesen jól. Igaz egy idő után megint beragad az akksi, de nem egy nagy dolog időnként beírogatni azt a két sort a terminálba. Egyébként a leírás fent van a gadmei fórumán is, de a szuper google translate fordítás helyett megkerestem az eredeti forrást
-
Fritz Teufel
addikt
Ven egy ROM topik az idei Gadmei tabletekhez. Itt elérhető az összes ROM időrendi sorrendben: [E8] A legjobb szépségápolási Tablet PC Firmware Download összegzés
Benne hagytam a Google fordító eredményét, mert külön élvezet így olvasni
Ez pedig a Gadmei Tablet PC topikja.Regisztrálva vagyok erre a fórumra, ha valaki beírna valamit szóljon és felteszem a nevem alatt. Persze csak a kultúrált üzeneteket
-
-
-
royalka
őstag
Recovery nem azért van mert rootolt hanem mert feltettél egy oylan CWM-et amibe van vagy alapból volt benne. Amúgy nem értem hogy mi ez hogy a rootal ugrik a garancia? Vissza lehet állítani, ha meg meghalna a rendszered akkor meg szinte esélytelen hogy ebbe belekötnének. Vagy miért nem rootolod?
-
Fritz Teufel
addikt
Mint műszaki szakember, nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz. Az elektronikai alkatrészek bizonyos hőmérséklet tartományban működnek, a szélsőséges hőmérséklet tönkre teszi őket. Ezt nem lehet szoftveresen javítani. Egy próbát persze megér. Semmiképpen nem szabad elmondani, hogy mitől sérült az akkumulátor, mert ugrik a garancia. Az összes elektronikai cikk garanciájában ki van emelve, hogy többek között kerülendő a szélsőséges hőmérséklet tartomány (a kínai ratyira meg főként érvényes, hiszen annak is örülhetünk, hogy egyáltalán működik).
Az akkumulátor kalibrációjához mindenképpen szükséges a root, hiszen a rendszerfájlokhoz szeretnénk hozzáférni és törölni. A legegyszerűbb megoldás ennek az alkalmazásnak a használata. A haladók manuálisan is törölhetik: Íme az elérési útvonal: /data/system/batterystats.bin. Mint mondtam, root szükséges!
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
-
fgoo
csendes tag
Ja, hogy te a gyári értéke való visszaállításra gondolsz! Az még tényleg nem volt, akkor már inkább romot cserélek, ha úgyis mindent újra be kell állítani. Én a hard resetnél a bekapcsoló gomb legalább tíz másodpercig való nyomását értettem, mert ha lefagy, akkor csak ez után tudom újraindítani.
-
Fritz Teufel
addikt
Aki vásárolni akar, annak egy friss, mai alternatíva. Most kaptam a linket a MyAudio-tól:
MyAudio Tablet Series9 916QI
Processzor: Quad Core (4 magos) Freescale iMX6Q Cortex A9-es chipset
GPU: Quad Core Vivante GC200 GPU
Kijelző: 9,7" IPS
Súly: 560gLink: http://myaudioworld.com/tabletpc/series-916-qi/
Üdv, Dec
-
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
CsCsigusz
tag
Ha például teszek rá valami más launchert azzal is meg tudom ezt oldani vajon?
Telómon (SGA) a Go Launcherrel nincs akkora röcögés mint pl. az alappal (Gingerbreades TouchWiz)Meg amúgy lehet én voltam láma vagy nem tudom de ebbe az ICS-be hol van a főmenü? Ahol az appok szép sorba fel vannak sorolva? Mert ezek az új widgetek ahol ilyen kép mozaikok vannak ezek valami iszonyatosan zavarók meg átláthatatlanná teszik az egész képet szerintem
Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.
Nyomkodtam a házikót de csak nem kaptam azt amit akartam, pedig tuti ott van az valahol
-
-
Pompi
nagyúr
Plusz ott van ugye a Project Butter.
-
derrik
őstag
melyik böngésző...melyik böngésző
Egyik sem. Az Opera mobil, és gyári sem...mindenütt azt írja hogy telepítse a plugint. Az összes alkalmazás között pedig ott szerepel igaz csak 502kb nagysággal, a futó alkalmazások között nincs!
-próbáltam apk-ként telepíteni de mivel rendszer alkalmazás és mókolva nincs /gyári 4.0.4/ felül írni nem engedi -
mrbig25
őstag
A *.zip-ben található fájlokat felmásolni a microsd gyökerébe, hangerő fel + power és frissít magától. Ha kész, akkor újraindul.
Tehát nem a zip-et másolod fel az sd-re, hanem csak a benne lévő fájlokat.Az, hogy ezek miért nincsenek kint a honlapon azt nem tudom
Lehet, hogy idővel kikerül. -
Briz
csendes tag
Jo lenne ha sikerülne visszaemlékezned, hogyan is jött össze a dolog...én már több napja szenvedek vele, de semmi elörelépés
Már kerestem a supportot is ezügyben...de semmi érdemrevalót nem mondtak!
Nemtom, szerintem csak disznek tették az embert gép elé...jött a sablondumával, hogy párositsam
pedig feketén fehéren leírtam neki mi a problémám.
Na mindegy, ez van...márcsak abban bizok, hogy itt van valakinek tapasztalata. Osszátok meg velem, ne kiméljetek! -
Briz
csendes tag
Hogy birtad működésre???
Nekem továbbra sem megy, bekapcsoltam a helyutánzatokat ahogy mondtad, de ugyanaz a szitu... bluetooth gps segédprogi látja a kütyüt, mutatja a kordinátákat, hány mühold van jelen, utánna elinditom a mapsot azt meg azt irja ki hogy gps keresése és semmi. -
osztraksajt
őstag
Sajnos nem egyedi a dolog, nekem sem tud tekerni a kliens, folyamatosan visszaugrik oda ahol éppen jár hiába húzom a csúszkát.
Még egy dolgot vettem észre, nem tudom valaki használja-e de a Google+ kliens az app 08.24. frissítése óta nem szinkronizál. A fiókoknál is az utolsó szinkronizálás időpontja ez, azóta nem látszik semmi mozgás hiába próbálom kézzel szinkronizálni, semmit nem reagál azonkívül hogy egy darabig forog a szinkronizálást jelző kis karika.
Más. Többen panaszkodtak rá, de leírom én is a tapasztalatomat:
Wifije valóban nem világbajnok erejű, kevesebb hálózatot lát mint a laptopom, de azért egy TP-LINK 1043ND routerrel 2 falon keresztül még teljesen elfogadható sebességgel megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged