- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
csak egyet tudok érteni!! Mivel a készülék és maga az android net függő, és mivel a készülék elsődleges és sokaknak egyetlen kapcsolódási pontja a WI-FI. Ebben az aspektusban az egész érthetetlen számomra.
Most direkt megnéztem a telefonom és tab között egyetlen osztásnyi a jel különbség, csak a telefon még nulla jelnél is vígan töltöget! Pedig ez sem nagy márka Hawai....bocs Huawei -
jFox
addikt
Kínából jön, ott meg nem igazán ismerik a MEO fogalmát.
Viccet félretéve: én voltam bent náluk. Kb. 6-8 fő az egész cég. Gondolom nem tudnak minden készüléket letesztelni egyesével. Megbíznak a beszállítóban. Meg mindenki sürgeti a szállítást is.
De ha valós hiba, szerintem garanciába kijavítják, ha beviszitek.Visszahívásról meg szerintem ne is álmodjon senki. Annyira nem prominens cég, hogy ilyesmire adjon.
Nálam ez a WiFi probléma nem jelentkezik. Most úgy néz ki ez a 4.0.4 frissítés megoldotta minden problémámat. -
jFox
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest