- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
válasz
this is life
üzenetére
Koszi a valaszt neked is! Egyelore gondolkodom a gadmei romon, m ez is gyors, nem latok nagy kulonbseget a jatekoknal sem :-\
-
janika1988
tag
Koszi a segitseget! Kepernyozar mellozve, m hamar lemerul, amugy 1-2 napot is bir. Ha ujratelepitem, hol talalom az eredeti romot? Mert ez uj szerias (super 2 logo van a hatuljan) es nem is erzodik, h lassabb lenne, pedig 1 magot ir a system tuner. A build szam pedig myaudio20121130. Lehet ez ujabb, mint a 1128?
-
janika1988
tag
Es a kepernyozar mellozese azt jelenti, h allandoan vilagit a tab,vagy csak nem megy alvoba? Mert nekem 1 maggal is tok gyors a videolejatszas meg a bongeszes.. igazabol a gadmei azert erdekel,h hatha meg gyorsabb a rendszer.. amugy a gadmei zipet kicsomagolom, akkor ket zip van benne, ezeket install from sd card paranccsal inditsam a recoverybol, vagy magat a zipet installaljam? Mert magara a zipre signature hianyt ir... :-( koszi a segitseget elore is!
-
janika1988
tag
Sziasztok! Felmasoltam a gadmei romot a kulso sd kartyamra, de nem akarja auomatan feltelepiteni, ha meg nem csomagolom ki, akkor vmi signature hiba miatt nem engedi telepiteni.. mit tegyek? Most ez a build van fent rajta,nem rossz,de allandoan alszik a 2.mag es nem annyira folyamatosak a jatekok se egy se ket magnal..
Screenshot:
-
janika1988
tag
Szerintetek Nokia LD-3W Bluetooth GPS vevővel együttműködik a készülék?
mert nem rossz árban vannak! -
janika1988
tag
ezt találtam majdnem stimmel a listában található számmal, szerintetek jó deal?

-
janika1988
tag
Üdv ismét!
Rákerestem a hsz-edre, és próbáltam új apn-t adni a hozzáférési pontokhoz, de sajna nincs az apn cím szerkesztésén belül a ... , így nem tudom elmenteni amit létrehoztam. Ha mobilhálózatra próbálok keresni, hibát ír ki, pedig a PIN-t kilőttem :/
Más megoldás esetleg? Miért nem tudok apn-t menteni? HR már volt. Lehet gadmei ROM kéne?Köszi!
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Tegnap az mmben én is beszereztem egy ilyen táblát.
Van itthon egy huawei e398 stickem, és ugyan nincs a listában, hogy lehetne működésre bírni, van-e valamilyen driver, amit az android is felismer? Amúgy az ethernetnél kell nézni, hogy felbukkan, vagy a mobilhálózatoknál?
Köszi a segítséget előre is!Üdv:
János
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mert nem rossz árban vannak!
bele lehetne írni a listába, djuice reload nettel adják! 
azért köszi a tippet!