Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
válasz
this is life #2706 üzenetére
Koszi a valaszt neked is! Egyelore gondolkodom a gadmei romon, m ez is gyors, nem latok nagy kulonbseget a jatekoknal sem :-\
-
janika1988
tag
Koszi a segitseget! Kepernyozar mellozve, m hamar lemerul, amugy 1-2 napot is bir. Ha ujratelepitem, hol talalom az eredeti romot? Mert ez uj szerias (super 2 logo van a hatuljan) es nem is erzodik, h lassabb lenne, pedig 1 magot ir a system tuner. A build szam pedig myaudio20121130. Lehet ez ujabb, mint a 1128?
-
janika1988
tag
Es a kepernyozar mellozese azt jelenti, h allandoan vilagit a tab,vagy csak nem megy alvoba? Mert nekem 1 maggal is tok gyors a videolejatszas meg a bongeszes.. igazabol a gadmei azert erdekel,h hatha meg gyorsabb a rendszer.. amugy a gadmei zipet kicsomagolom, akkor ket zip van benne, ezeket install from sd card paranccsal inditsam a recoverybol, vagy magat a zipet installaljam? Mert magara a zipre signature hianyt ir... :-( koszi a segitseget elore is!
-
janika1988
tag
Sziasztok! Felmasoltam a gadmei romot a kulso sd kartyamra, de nem akarja auomatan feltelepiteni, ha meg nem csomagolom ki, akkor vmi signature hiba miatt nem engedi telepiteni.. mit tegyek? Most ez a build van fent rajta,nem rossz,de allandoan alszik a 2.mag es nem annyira folyamatosak a jatekok se egy se ket magnal..
Screenshot: -
janika1988
tag
Szerintetek Nokia LD-3W Bluetooth GPS vevővel együttműködik a készülék?
mert nem rossz árban vannak!
-
janika1988
tag
ezt találtam majdnem stimmel a listában található számmal, szerintetek jó deal?
-
janika1988
tag
Üdv ismét!
Rákerestem a hsz-edre, és próbáltam új apn-t adni a hozzáférési pontokhoz, de sajna nincs az apn cím szerkesztésén belül a ... , így nem tudom elmenteni amit létrehoztam. Ha mobilhálózatra próbálok keresni, hibát ír ki, pedig a PIN-t kilőttem :/
Más megoldás esetleg? Miért nem tudok apn-t menteni? HR már volt. Lehet gadmei ROM kéne?Köszi!
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Tegnap az mmben én is beszereztem egy ilyen táblát.
Van itthon egy huawei e398 stickem, és ugyan nincs a listában, hogy lehetne működésre bírni, van-e valamilyen driver, amit az android is felismer? Amúgy az ethernetnél kell nézni, hogy felbukkan, vagy a mobilhálózatoknál?
Köszi a segítséget előre is!Üdv:
János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- World of Tanks - MMO
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest