- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest