Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest