Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Próbáltam én FAT/FAT32/NTFS-re formázva SD és SDHC kártyákról is, semmi eredménye. Ha hozzájutok még sima sd kártyákhoz, amire ráfér, akkor fogok próbálkozni, de szomorú azért.
Igazából a wifi miatt kéne frissíteni, azt mondják az megoldja a problémát. Hiába lát egy hálózatot először, mikor csatlakozni akarsz már "not in range" és utána már nem is látja, csak ha újraindítom az egészet.
Ráadásul ahol a telefon lát 5-7 nyitott (és vagy 20 zárt) hálózatot, ott ez jó, ha kettőt és abból egyikre sem tud csatlakozni -
Krugszvele
senior tag
settings -> backup&reste -> Recovery mode
Utána azzal indul el, de nekem nem reagál semmi gomb lenyomására.
Gyanítom, hogy az sd kártyákat nem ismeri fel, mert ha kiveszem, akkor is ugyanaz a felfordult droid van, mint ha benne van.
Úgy látszik elég finnyás az sd kártyákra. -
Krugszvele
senior tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Az utolsó link, a compatibily már nem működik, tud adni valaki újabbat?
-
Krugszvele
senior tag
Nekem sajnos nem frissíti a romot. 4.0.3 van fent, próbáltam a 4.0.4 gyárit és az ajánlott másikat is. Sima SD kártyáról próbálom, FAT-ra FAT32-re is volt már formázva. A zip-ből minden adat a gyökérben van, ha bekapcsolom látja a kártyát.
Indításkor, ha Volume+ és bekapcsoló gombokkal indítom, akkor egy fekvő android robot látszódik, rajta egy piros háromszög és felkiáltójel, tehát valami nem jó.
Ha a rendszerből próbálom a bootloaderrel indítani a beállítások menüben, akkor sincs semmi eredménye.Látott már valaki ilyet?
A frissítésre azért lenne szükség, hogy fogjam a wifit, mert azt nem igazán akarja.
- És azt leszámítva, hogy nem működik, hogy tetszik?
- Nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- HP notebook topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged