Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Próbáltam én FAT/FAT32/NTFS-re formázva SD és SDHC kártyákról is, semmi eredménye. Ha hozzájutok még sima sd kártyákhoz, amire ráfér, akkor fogok próbálkozni, de szomorú azért.
Igazából a wifi miatt kéne frissíteni, azt mondják az megoldja a problémát. Hiába lát egy hálózatot először, mikor csatlakozni akarsz már "not in range" és utána már nem is látja, csak ha újraindítom az egészet.
Ráadásul ahol a telefon lát 5-7 nyitott (és vagy 20 zárt) hálózatot, ott ez jó, ha kettőt és abból egyikre sem tud csatlakozni
-
Krugszvele
senior tag
settings -> backup&reste -> Recovery mode
Utána azzal indul el, de nekem nem reagál semmi gomb lenyomására.
Gyanítom, hogy az sd kártyákat nem ismeri fel, mert ha kiveszem, akkor is ugyanaz a felfordult droid van, mint ha benne van.
Úgy látszik elég finnyás az sd kártyákra. -
Krugszvele
senior tag
válasz
Agent Orange
üzenetére
Az utolsó link, a compatibily már nem működik, tud adni valaki újabbat?
-
Krugszvele
senior tag
Nekem sajnos nem frissíti a romot. 4.0.3 van fent, próbáltam a 4.0.4 gyárit és az ajánlott másikat is. Sima SD kártyáról próbálom, FAT-ra FAT32-re is volt már formázva. A zip-ből minden adat a gyökérben van, ha bekapcsolom látja a kártyát.
Indításkor, ha Volume+ és bekapcsoló gombokkal indítom, akkor egy fekvő android robot látszódik, rajta egy piros háromszög és felkiáltójel, tehát valami nem jó.
Ha a rendszerből próbálom a bootloaderrel indítani a beállítások menüben, akkor sincs semmi eredménye.Látott már valaki ilyet?
A frissítésre azért lenne szükség, hogy fogjam a wifit, mert azt nem igazán akarja.
- És azt leszámítva, hogy nem működik, hogy tetszik?
- Nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi