- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5037 üzenetére
Kiszedtem a gyári 404-ből a ulmage_recovery -t és felmásoltam a 4.2 zipjeit, előtte reset mindenre, majd sdről indít a factory-reset.zip és már itt megállt a tudomány, mert kifekszik a droid.
Most visszatettem a gyári 404-et, kijelző nehezen jött helyre, ezután mikor bejött felkellett raknom a töltőre, mert 13%-ra csökkent, közben mondom kikapcsolom és megnézem újraindítás után, hogy megint szarozik e a kijelző, ugyan úgy nehezen indult be.
Közben nézem 0%-on van a töltés 20perc töltés után sem mozdul el a töltésjelzés, szerintem sikerült szétcsesznem valamit nagyon :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sorozatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest