- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5044 üzenetére
Az olaszos samusított romon ilyen nincs, csak backup, ezért nem találtam.
Úgy tudom, hogy csak sima SD kártyákról lehet telepíteni az összes kinai féle androidokra, sdhc-ról nem.
EXT4-re formázva nem is látja az enyém a kártyát. -
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5037 üzenetére
"Beállításokból simán újraiduljon bootloaderrel" ezt hol kell, mert eddig ilyet nem találtam csak play-ről leszedett apk-val tudtam ezt elindítani.
Amúgy (ha már sikerült elindítani) igen, lehet az enyémen lépkedni +- gombbal, de nem tudom megkerülni a twrp-t, mert híába indítom leírás szerint sorban az első factory-reset.zip -et így, már itt eldobja magát a droid.
Úgy látszik esélytelen ezekre 4.2-est fel buherálni. -
DVzse
csendes tag
válasz
Krugszvele #5037 üzenetére
Kiszedtem a gyári 404-ből a ulmage_recovery -t és felmásoltam a 4.2 zipjeit, előtte reset mindenre, majd sdről indít a factory-reset.zip és már itt megállt a tudomány, mert kifekszik a droid.
Most visszatettem a gyári 404-et, kijelző nehezen jött helyre, ezután mikor bejött felkellett raknom a töltőre, mert 13%-ra csökkent, közben mondom kikapcsolom és megnézem újraindítás után, hogy megint szarozik e a kijelző, ugyan úgy nehezen indult be.
Közben nézem 0%-on van a töltés 20perc töltés után sem mozdul el a töltésjelzés, szerintem sikerült szétcsesznem valamit nagyon :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest