- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5002 üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest