- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
Fritz Teufel #4904 üzenetére
Én ezt most tetézném azzal, hogy közel 3 hetes várakozás után én is megkaptam ma a New Line X2-t a 808DCC cseréjeként. De hogy hogy...
A tabon van egy DC aljzat töltőnek, na de nem olyan hálózati töltőt kaptam ami abba megy hanem micro USB végűt... Oké mondom még lenyelem, forgattam kicsit a tabot 4.2.2-es android elég jól ment.
Gondoltam feldugom tölteni. Ahogy bedugtam a töltőt a fém hátlap kicsit lepattant az előlapról... Aztán látom hogy az előlapot lehet nyomkodni mert 0.5 mm hézag van a két elem között na mondom ez kész... Most hagytam pihenni dolgoztam tovább, picit megint ránéztem mostmár ha 1-2 helyen elkezdem kicsit nyomkodni kattog, meg van hogy 1,5 mm-t szétpattan a váza... Ez mi??
808DCC garipapírt nem adták vissza, de a cseréhez nem kaptam kifejezett garanciapapírt sem.
Nincs a dobozban!Mindjárt vége a melónak megyek beszélek velük...
Komolyan röhej ez az egész már
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bontatlan E olvasó..
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest