- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
Kedves Fórumtársak, hivatkoznék saját korábbi hozzászólásomra, amelyben leírtam, hogy a 808A tabletem elromlott, nem bootol. Mindössze csak az információ kedvéért leírom - hiszen ti is járhattok így -, hogy a MyAudio készülékek javítására, supportjára kijelölt (talán miskolci) szerviz a mail-ekre nem válaszolt, a telefont egy alkalmmal vette fel két hét alatt, amikor is ugyan megígérte egy úr, hogy küldenek frissítést, meg leírást, utána soha semmilyen időpontban fel nem veszik a telefont, szóval a fülük botját sem mozdítják. Úgy döntöttem, hogy utazok 60 kilométert, visszaviszem a tabletet a Media Marketbe, ahol vásároltam. Ott elméletileg van szerviz felvevő pont, ők majd elküldik Miskolcra erre a valószínűleg 10-20 perces munkára...Kíváncsi vagyok, mennyi ideig tart majd a tablet oda-vissza postázása, javítása.
Mindemellett több mint valószínű, hogy írok a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatalnak is, mert kicsit beszakadt a "pertli". (Én olyan helyen dolgozom, ahol emberélet múlhat egy kis oda nem figyelésen és ha nem úgy végzem a dolgom, ahogyan kell, annak hosszútávú és csúnya következménye lehet részemre...)Úgy tűnik, olcsó tabletnek híg a support-ja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest